ben yapcam tatlım daa yokkk numune yok elde bekliyorum
kızlaaaaaarr kımler test yapacak bugün
kızlaaaaaarr kımler test yapacak bugün
ben yapcam tatlım daa yokkk numune yok elde bekliyorum
Bugün yapacak arkadaş çok ta yok anam cesaret yok dokuz doğurdum valla onların yüzüne
lenn çişimm yokkk illaa bağırtıcann beniiiiBugün yapacak arkadaş çok ta yok anam cesaret yok dokuz doğurdum valla onların yüzüne
herhalde içerd durcak hali yokkelbet gelecektır numunen heyecandan kalıverdı baksanadurdugu yerde durcak degıl heral
ben yapıcam
kızlar birazdan test yapmaya karar verdim
ama çıkmıycak çift çizgi
ben yapıcam
kızlar birazdan test yapmaya karar verdim
ama çıkmıycak çift çizgi
çalışma 3 kere oldu canım 2 si yumoş döneminde.. yani az çalışma var ondan bu umutsuzluk:80:lenn çişimm yokkk illaa bağırtıcann beniiii
herhalde içerd durcak hali yokk
nie böle umutsuzsunnn güselim inşallah olucak
olsun ne çıkarsa bahtına canım ama bi çift çıksın bilmiom ozaman negatif olursa en azından dr arandevunu alırsın
çalışma 3 kere oldu canım 2 si yumoş döneminde.. yani az çalışma var ondan bu umutsuzluk:80:
çalışma 3 kere oldu canım 2 si yumoş döneminde.. yani az çalışma var ondan bu umutsuzluk:80:
tabii ki yaa ne çıkarsa kabulüm.. hiç değilse, merak etmekten kurtulucammm...
Kızlar ben geldim, geçmişi sonra okuyacağım. Bendeki son durum şu;
Sabah doktora gittim, vajinal ultrason ile muayene etti doktor. Biraz iltihap gördü o kahverengi leke ondan olabilirmiş, hcg testi de verdi her ihtimale karşı. Adetinle sökülür o az iltihap da dedi. Sonra tekrar gelirsin dedi. Kan sonucuma da az önce baktım internetten maalesef sonuç 1.1 negatif. Bu ay da nasip değilmiş, artık yarın adetimi bekleyeceğim. İnşallah da sizlerin güzel haberleri ile mutlu olacağım
Sabah doktora gittim, vajinal ultrason ile muayene etti doktor. Biraz iltihap gördü o kahverengi leke ondan olabilirmiş, hcg testi de verdi her ihtimale karşı. Adetinle sökülür o az iltihap da dedi. Sonra tekrar gelirsin dedi. Kan sonucuma da az önce baktım internetten maalesef sonuç 1.1 negatif. Bu ay da nasip değilmiş, artık yarın adetimi bekleyeceğim. İnşallah da sizlerin güzel haberleri ile mutlu olacağım
senmi benmi dilimde tüy bitti derlerya aynen o moda girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?