Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Bugün yapacak arkadaş çok ta yok anam cesaret yok dokuz doğurdum valla onların yüzüne
lenn çişimm yokkk illaa bağırtıcann beniiii
elbet gelecektır numunen heyecandan kalıverdı baksana durdugu yerde durcak degıl heral
herhalde içerd durcak hali yokk
ben yapıcam

kızlar birazdan test yapmaya karar verdim

ama çıkmıycak çift çizgi

nie böle umutsuzsunnn güselim inşallah olucak

topik tavan yaptı kızlarr 19 kişi konuyu okuyorrr

çalışma 3 kere oldu canım 2 si yumoş döneminde.. yani az çalışma var ondan bu umutsuzluk:80:

canım olacaksa tek seferde bile oluyor gebelik mucize bir olay bizim çalışmamızla değil rabbimin vermesiyle oluyor biz sadece olması için sebeplere riayet edioyoruz sonucunu Allahtan beklioruz basit gibi görünsede aslında çok zor ve karmaşık

Kızlar ben geldim, geçmişi sonra okuyacağım. Bendeki son durum şu;
Sabah doktora gittim, vajinal ultrason ile muayene etti doktor. Biraz iltihap gördü o kahverengi leke ondan olabilirmiş, hcg testi de verdi her ihtimale karşı. Adetinle sökülür o az iltihap da dedi. Sonra tekrar gelirsin dedi. Kan sonucuma da az önce baktım internetten maalesef sonuç 1.1 negatif. Bu ay da nasip değilmiş, artık yarın adetimi bekleyeceğim. İnşallah da sizlerin güzel haberleri ile mutlu olacağım

Hayırlısı olsun kuzum. bir dahaki aya inşallah. bende bu aydan pek umutlu değilim. Nasip kısmet kuzum

Canım benim bizde kasım da alırız güzel haberini ne olmuş

sağlık olsun canım önümüzdeki ay gelir inşallah bebeğin herşeyden önce hayrlısını istemek lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…