Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım benim yaa inşallah sölediği sonuçlanmaz Allah büyük hemen kötü düşünmee

SESİ ÇIKMADIĞINA GÖRE KESİNNNN ÇİŞ EDİYO TESTE

haha ileride bebişlerimize anlatacağımız çok güzel bi anı bu yaa sunbal teyzeniz fıtık olmuştu test yüzünden flan die

öle tabiii bakın bana medeni cesaretim ne kaaadan yüksek dün yaptım negatif bugün yaptım negatifffff

hayırlısı olsun arkadaşım.üzüleceksin tabiki ama çok yıpratma kendini.artık önümüzedeki maçlara bakacağız inş.

olsunnn Hayırlısı ne zamansa o zaman olsunn ama yakın zamanda olsunnn En azından beklemekten iyidir dimi hemen çalışmalara başlarsınn

kuzum hayırlısı olsun üzülme .. ama sen böle birlikteyiz flan deyince benim şimci hamile olmayasım geldi behh böle daha heycanlı oluyo

hehe benimde testim yok ki

Şu saat oldu bi test yapan yok sabahtan beri öldük öldük dil dökmekten şikayetçiyim ben

nurun testi yok peranın umudu tuğranın numunesi ebbicim gitti test almaya

Şimdi kızlar, aşağıya ismini yazdıklarım hemen gidip testlerini yapsınlar bakayim, yoksa size konuşmak yasak, hadi tıpıışşş,

Tatliebbi
Perakedisi
Nur0993
Mavera19
Sunbal
İnci61İnci
Tugra034
Asbelove
Hifanur
Deep
Harika26
Zeyneppn
Erginsena

Son düzenleme:
öle tabiii bakın bana medeni cesaretim ne kaaadan yüksek dün yaptım negatif bugün yaptım negatifffff

Wuuu cesaretine hayranımmm du brazda baan sıçrasın dicem ama bi ara bendede bağımlılık yapmıştı habire test yapasım geliyodu

Angels canım daha önce troid için kullanıyomuydun ilaç

Hayır canım ilk defa öğrendim zaten yüksek olduğunu da.
Doktor da düşer dedi,Allah (c.c.) tan ümit kesilmez,bakarsın gelişir dedi.
Çarşamba tekrar gidicem işte.betahcg yükselmişse bebeğin sağlıklı olabilir dedi.
Bebeğimin tutunması için iğne verdi 10 tane.
hayırlısı olur inşallah.

Kuzucum bende geçen ay test yapmıştım ardından kırımızılar gelmişti. Ne hikmetse. Hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallah.

canım benim arkadaşımında kesesi gözükmemişti. O da çok korkmuştu düşecek diye. 326 çıkmıştı sanırım. 2 gün sonra gitti keseyi gördüler. 2 hafta sonrada kalp atışlarını inşallah duyacaklar.

Umudunu kaybetme. Dua et. Ha olmazsada Allah tan herşey. Bir dahaki aya inşallah. bu dediğim arkadaşımında 1 düşüğü olmuştu. Umudunu kaybetmedi. Öpüyorum senii

mazaretimmm vaaaarrr Çalışıyorum ben Ama iş çıkışı alıciim yapıciimm tek çizgiyi iletirim sizee

canım allah tan ümit kesilmez sen yat istirahatine dikkat et.iğne ve ilaçlarını düzenli kullan inş. bebişin sana sımsıkı tutunacaktır

hayırlısı olsun çok geçmiş olsun sen ilaçlarını kullan rabbine güven doğacaksa eğer buna hiç kimse mani olamaz canım kendini üzüp stres yapma

ayyyy canımm nasıl olmuş o öyle daha iki gün vardı dimi hayırlısı olsun nasip değilmiş inş hayırlızamanda bebişin gelecektir canım

Hayırlısı canım yaa üzüldüm gerçekten ama umudumuzu kaybetmek yok sölediğin gibi çalışmaya devam kısmetten öteye bişey gitmiyo arkadaşlar Rabbim hayırlısını versin

Phiacuğumm ben dün yapmıştım negatiftiii benimle konuşabilirsinnnn

ama ama olmaskii benimde maazaretim vaaa çalışyom bende mahrumiyet bölgezi eczane flan yok ki burda

bebişim ben yaptım yine negatiff ateşimde 36 7 idi

kuzum hayırlısı olsun üzülme .. ama sen böle birlikteyiz flan deyince benim şimci hamile olmayasım geldi behh böle daha heycanlı oluyo

:
sen haöiş olda biz yıne birlikte oluruz gülüm merak etmee
olsunnn Hayırlısı ne zamansa o zaman olsunn ama yakın zamanda olsunnn En azından beklemekten iyidir dimi hemen çalışmalara başlarsınn
aynenn neticeyi öğrendik önümüze bakıcaz artık cnm
hayırlısı olsun arkadaşım.üzüleceksin tabiki ama çok yıpratma kendini.artık önümüzedeki maçlara bakacağız inş.
aynenn önümzdeki ay kaldığımız yerden devamm
ben tekrar yapsamda bişi değişmez tatlım aynı anda kırmızı kartı yedimm kütttt dieeee
sen devam et takipteyimmm cnm

ayyyy canımm nasıl olmuş o öyle daha iki gün vardı dimi hayırlısı olsun nasip değilmiş inş hayırlızamanda bebişin gelecektir canım

ayyyyy duvar gibi aynı anda geldi oda önüme dikildi
napalım hayırlı böleymiş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…