Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ayyy canımmm hayırlısı olsun önemli olan sağlıklı olman inş hayırlı zamnda bebişine kavuşursun

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zaman versin bebişlerimizi az önce yazdım annemin komşusu 25 yıl sonra hamile kalmış az önce aldım haberini

Çok sağolun canlarım yaa, inşallah hepimiz vakti saati gelince hamiş olacağız, sabırlı ve duacı olmalıyız her zaman, sonuç ne olursa olsun

Çok sağolun canlarım yaa, inşallah hepimiz vakti saati gelince hamiş olacağız, sabırlı ve duacı olmalıyız her zaman, sonuç ne olursa olsun

canım benim hayırlısı olsun inşlh rabbim bizi bizden daha cok düşünüyo herseyden önemli olan senin sağlıgın...

Kocaman bi tek çizgi kızlar
üstelik hemen sonra kırmızım tesrih etti
üst üste beklenmedik anda
napalım hayırlısı böylemiş yapıcak bişey yok Rabbim doğru zamanda verecektir inşallah
artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Phia cım seninde yazını okudum arkadaşım
hayırlısı böyleymiş diorum hep
önümüzdeki ay birlikteyiz yine ne olursa olsun birbirimizin yanındayız
en güzel haberleri paylaştığımız gibi kötüleride paylaşıyoruz

ehhh artık bu ayı kapattık önümüzdeki maçlara bakalım demi ama

hayırlısı olsun canım yaa kaderde ne varsa onu görceğiz.Ben bu ay sendne çok umutluydum özellikle ateş olayından falan ama senin canın sağ olsun yeterki

Angels tatlım sen ne yatın bakem

Herkese selam öncelikle.

Cumartesi günü test yaptım.Çift çizgiyi gördüm.Pazar size yazayım,resmini de atayım dedim ama acele etmek istemedim.
Bugün sabah da doktoruma gittim.Ultrasonda gözükmedi kese.Kan testinde 101 çıktı betahcg.
Ama troid hormonum da yüksekmiş.%80 bu gebelik düşükle sonuçlanır dedi.
Bi sürü ilaç,iğne verdi.
Moral çok kötü benim.Çok ağladım.
Neyse hayırlısı yaradanımdan...

Sizden ne haber?Var mı yeni hamişler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…