Kızlar ben geldim, geçmişi sonra okuyacağım. Bendeki son durum şu;
Sabah doktora gittim, vajinal ultrason ile muayene etti doktor. Biraz iltihap gördü o kahverengi leke ondan olabilirmiş, hcg testi de verdi her ihtimale karşı. Adetinle sökülür o az iltihap da dedi. Sonra tekrar gelirsin dedi. Kan sonucuma da az önce baktım internetten maalesef sonuç 1.1 negatif. Bu ay da nasip değilmiş, artık yarın adetimi bekleyeceğim. İnşallah da sizlerin güzel haberleri ile mutlu olacağım
KIz pera öldürdün sunbalı
Sabah doktora gittim, vajinal ultrason ile muayene etti doktor. Biraz iltihap gördü o kahverengi leke ondan olabilirmiş, hcg testi de verdi her ihtimale karşı. Adetinle sökülür o az iltihap da dedi. Sonra tekrar gelirsin dedi. Kan sonucuma da az önce baktım internetten maalesef sonuç 1.1 negatif. Bu ay da nasip değilmiş, artık yarın adetimi bekleyeceğim. İnşallah da sizlerin güzel haberleri ile mutlu olacağım
haklısın cnm dur bakalım numune gelsin yapıcamBenim de çalışma 3 kere tatlım yumoş gününde ise no problem olması gereken bence
Phiaaam bugünkü kızlar fıtık etti biziiii
Çok sağolun canlarım yaa, inşallah hepimiz vakti saati gelince hamiş olacağız, sabırlı ve duacı olmalıyız her zaman, sonuç ne olursa olsun
Nettiler bakiyim, sen bi özet geçiver bana, ben bi hesap sorayım onlara
Angels tatlım sen ne yatın bakem
nurun testi yok peranın umudu tuğranın numunesi ebbicim gitti test almaya
aynen öle kaçgündür uraştırdı benii yaaaa
Kızlar Tuğranın çişi geldi galibaa
nurun testi yok peranın umudu tuğranın numunesi ebbicim gitti test almaya
Bide deep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?