phiacım 20 gebelik + 1o ovulasyon dio :44: ovulasyon testi almıyacakmıydık biz yafriler
haha kıs ovu dahaa çok olsun gebelik 20 tane napcan pozitifi görünce ovu tespiti lazım önce
Ayyy, evet canımcım, doğumgünüm bugün benim, çok sağolllBu güzel ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim canımcım, inşallah kabul olur canım, Amin
gebelık testı yaptım kızlaaaaarrr. tam belırgın olmasada sılık bı ıkıncı cızgı bellı bacılar...cok ümitlendım cooookkkkk
canım hayırlı olsunnn
sagolasın canımın ıcı..ama korkuyorum gercekten..test bukadar ümit verırken yarın kötü bır sürpriz olmasından
doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu günlere ailenle bebişinle inşallah
sagolasın canımın ıcı..ama korkuyorum gercekten..test bukadar ümit verırken yarın kötü bır sürpriz olmasından
Dileğimi tuttum ve gözlerimi kapatıp üfledim gerçektenSağolasın canımcım, hadi şimdi ben ikramda bulunayım, kardeş payı hepiciğinize yetireceğim merak etmeyin Hadin afiyet olsuuunnnn :125:
Allah ın izniyle olmaz içini ferah tut sen cnm
ınsallah canım yaa...yarın ola hayır ola demem lazım artık..testı görünce umutlandım ama ne olur ne olmaz
keşke bugün verseydin kanıda biran evvel alsaydın sonucuu.... eşine söyledinmiiii..??
bundan sonra herşey güzel olacak inş. pozitif düşün bebişin seninle
ben geldiiiiiiimmmmmmmmmgüzel topiğimizin güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız bakalım?
tamda regli öncesi canım tatlı çekerken ımmhhhh miss gibi olmuş
doğum günün kutlu ve de mutlu olsun.inş. yeni yaşın sana hayırlı minik bebeler getirir
benim karnım çok aççç en büyük dilimi ben isterimmm
phiaaaaaaaaaa kuuuuuuuzuuuuuumm nice senelereeee..... İyiki seni tanımışıııızzzz... bizimde bugün evlilik yıldönümümüüzzzzz hemde ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?