Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Ayyy, evet canımcım, doğumgünüm bugün benim, çok sağolll Bu güzel ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim canımcım, inşallah kabul olur canım, Amin

HEPPPİ BÖRTDEY TUUUYUUUUUU HEPPİ BÖRTDEEEYYY TUUUYUUUUUU
doğumgünün kutlu olsun bal böceğimmmm

amin canım insallah..herseyın hayırlısı ınsallah...bellımı olur valla hamılede olabılırsın yanı...kırmızın gelmedımı canımcım

yok cnm daha...
düşükten dolayı aksayabilir belki.
29 da olurum normalde.bugün 31.gün
bekleyelim bakalım...ama sanmıyorum olsun

Kızlar şu test fiyatı en uygun olanı galiba; 20 ovu + 10 gebelik testi. Ooohhh, gebelik testlerini boollccaaa yaparız artıkın

Son düzenleme:
selam arkadaslar,,hic bi zaman allahtan umudu ksmyin bu ay hamile kalmayi cok istedim allahima hep dua ettim bana bi kiz ewlat werdin bitanedde hayirli ve saglikli bir erkek ewlat wer die,,,hamilyim we umarim bir oglum olur,,,weee dilerimmm bana dua eden herkesinde allahim gönlune göre bir ewlat nasip ederrr,,,,umarim coxuk isteyen herkesin allah duasini kabul eder,,sizlerde hayirli ve saglikli ewlatlar nasip eder,,

arkadaşlar merhaba ben daha önce vitale hastanesinde sema hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım. klomenle tedaviye başladım ama daha iyi, güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor arıyorum. Andeva hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba

Ayyy, evet canımcım, doğumgünüm bugün benim, çok sağolll Bu güzel ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim canımcım, inşallah kabul olur canım, Amin

Nice nice mutlu senelere inş canımmm herşey gönlünce olur dilerim ki ...

tebrık ederım canım..allah hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…