yok canım adetımın bugün gelmesı gerektıgını bılıyor ama testte sılık bı cızgı gördügüellımü söylemedım..testı yaptıgımıda söylemedım..yarın tekrar test yapım dıyorum hemde doktora gıdıp kanımı aldırım..belllı olsun güzel bı sürprız yapım dıyorum...bu sabah kalktıgımda gögüsümün ucu koyu renklı benek benek olmustu bu yüzden test yaptım yarını beklemekten baska bı carem yok sanırım
İrmegan bunlardaa sizeeee :) Nice mutlu bebişli seneleriniz olsun
Canımcım, sağolasınSizin de ilk evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, mutlu mutlu olun ömür boyu bebişlerinizle beraber inşallah
hoşgeldin canım bizler haldır haldır ovü testi araştırıyoruz sen nasılsın ?
yok canım adetımın bugün gelmesı gerektıgını bılıyor ama testte sılık bı cızgı gördügüellımü söylemedım..testı yaptıgımıda söylemedım..yarın tekrar test yapım dıyorum hemde doktora gıdıp kanımı aldırım..belllı olsun güzel bı sürprız yapım dıyorum...bu sabah kalktıgımda gögüsümün ucu koyu renklı benek benek olmustu bu yüzden test yaptım yarını beklemekten baska bı carem yok sanırım
Regl megl yok öyle canım, hamiş hamiş canım çekerken de sen ona, iyiyi çağır yani
tamam o zaman bebişimin canı tatlı istedi.Hakkı olacak galiba benimkiyiyeceğim tatlıyı yapacağım hakkı yı
Kızlar şu test fiyatı en uygun olanı galiba; 20 ovu + 10 gebelik testi. Ooohhh, gebelik testlerini boollccaaa yaparız artıkın
BURDA 20 ADET 20 TL DİYO BAK İSTERSEN
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 66280087
Regl megl yok öyle canım, hamiş hamiş canım çekerken de sen ona, iyiyi çağır yani
Kardeşlerine söyleyelim öyleyse, sana biraz daha büyük vereyim
Canımcım, sağolasınSizin de ilk evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, mutlu mutlu olun ömür boyu bebişlerinizle beraber inşallah
Şimdi kızlar, aşağıya ismini yazdıklarım hemen gidip testlerini yapsınlar bakayim, yoksa size konuşmak yasak, hadi tıpıışşş,
Tatliebbi
Perakedisi
Nur0993
Mavera19
Sunbal
İnci61İnci
Tugra034
Asbelove
Hifanur
Deep
Harika26
Zeyneppn
Erginsena
kızlar kırmızılar geldi.. 1 ekimde yumurtlamışım ve 29-30 eylülde çalışma yapmıştık yine tutturamamışız... 4. ay bitti gitti 5. ayda tutturucam inşallah:)))
kızlar kırmızılar geldi.. 1 ekimde yumurtlamışım ve 29-30 eylülde çalışma yapmıştık yine tutturamamışız... 4. ay bitti gitti 5. ayda tutturucam inşallah:)))
slm arkadaşlar.Malesef bugün test yaptım ve benimde malesef tek çizgi çıktı.Ama hala kırmızılar gelmedi.Kafam çok karıştı yine.Of allahım ne etcez biz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?