doğum günün kutlu olsunnnnnnn.inşallah yeni yaşında bebişini alırsın kucağına.
inşallah canım... sana, bana, hepimize Rabbim kısa zamanda bebişlerimize kavuşmamızı nasip ederinş. canım aksım ayı sana ve bu aydan ümit kesen ve de kesecek herkese uğurlu gelirr
Phiacım inan çok üzülmedim bekliyodum zaten kırmızıyı.. umutluym tabii ki canım ama bu ay ben de şansa bırakmak istemiyorum ben de netten alıcam ama kaç günde gelir siparişimiz acaba.. her gün evde olamıyorum da..Hayırlısı canım yaa, olsun öbür aya yine beraberiz, her yeni ay yeni bir umut, sıkma canını sakınHadi sen de ovu testi al, biz sipariş ettik bile
nice yıllara canım dogum gunun kutlu olsunnnn...
Phiacım inan çok üzülmedim bekliyodum zaten kırmızıyı.. umutluym tabii ki canım ama bu ay ben de şansa bırakmak istemiyorum ben de netten alıcam ama kaç günde gelir siparişimiz acaba.. her gün evde olamıyorum da..
Canım, satıcılar bireysel kullanıcı oldukları için gönderi vakitleri belli olmuyor. Bazısı yazıyor ... iş günü içinde diye...
Kızlar şu test fiyatı en uygun olanı galiba; 20 ovu + 10 gebelik testi. Ooohhh, gebelik testlerini boollccaaa yaparız artıkın
Evet canım, ben ters anlamışım kendi yazdığımı, meğer fazla olan gebelikmiş, gözler tam tersini okudu benimO senin yazdığını alacağım şimdi zaten, alışı gerçekleştiriyorum, sağolasın
ayyyy biliyomusun ben her bat yaklaştığında kontrol ettiğim tek yer göğüslerdirr... kız sen kesinkez hamişsiiiinnnnnnbencede işini sağlama al öyle sürpriz yap.. aklında bişey varmı nasıl söylicen...?
ayyyyyy canııımmmmmmm çoooook teşekkür ederiiiimmmmmbu akşam böyle bi sofrada eşimle yemek yemek isterdim çalışmasam muhakkak hazırlardımm ama maalesef.. yemeğe çıkıcaz akşam kayınbabamla kayınvalidemde gelicek ama gelsinler şikayetçi değilim başımın üstünde yerleri var.. biz kocişle her zaman çıkıyos ki hem yemeğeeeee
kızlar kırmızılar geldi.. 1 ekimde yumurtlamışım ve 29-30 eylülde çalışma yapmıştık yine tutturamamışız... 4. ay bitti gitti 5. ayda tutturucam inşallah:)))
slm arkadaşlar.Malesef bugün test yaptım ve benimde malesef tek çizgi çıktı.Ama hala kırmızılar gelmedi.Kafam çok karıştı yine.Of allahım ne etcez biz yaaaa
ben yaptım ben yaptım testımı...sılık cızgı cıktı..umutlandım..yarın tekrar test yapacam..bakalım belkı daha belırgın olur kızlaaarr
silikde olsa çizginin olması hamileliğin olduğunu gösterir
ben yaptım ben yaptım testımı...sılık cızgı cıktı..umutlandım..yarın tekrar test yapacam..bakalım belkı daha belırgın olur kızlaaarr
aaaaaaa çok sevindim canım.inşallah hamilesindir.Genelde silik çıkınca sonuç pozitif oluyor.Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?