Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

nice yıllara canım dogum gunun kutlu olsunnnn...

inş. canım aksım ayı sana ve bu aydan ümit kesen ve de kesecek herkese uğurlu gelirr
inşallah canım... sana, bana, hepimize Rabbim kısa zamanda bebişlerimize kavuşmamızı nasip eder

Hayırlısı canım yaa, olsun öbür aya yine beraberiz, her yeni ay yeni bir umut, sıkma canını sakın Hadi sen de ovu testi al, biz sipariş ettik bile
Phiacım inan çok üzülmedim bekliyodum zaten kırmızıyı.. umutluym tabii ki canım ama bu ay ben de şansa bırakmak istemiyorum ben de netten alıcam ama kaç günde gelir siparişimiz acaba.. her gün evde olamıyorum da..

Canım, satıcılar bireysel kullanıcı oldukları için gönderi vakitleri belli olmuyor. Bazısı yazıyor ... iş günü içinde diye...

phiacım mutlu yıllar canım... inşallah yeni yaşında evli mutlu ve çocuklu olursun tatlım...

Son düzenleme:
veee bal ,tarçın, çörek otu karışımımda hazırrrrr ahaha kaldı 25 günn

Eklentiler

• $IMG_5659.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar şu test fiyatı en uygun olanı galiba; 20 ovu + 10 gebelik testi. Ooohhh, gebelik testlerini boollccaaa yaparız artıkın

merhaba herkese phiacım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere bahsettiğin test markasını bu ay ggden satın alıp kullandım. hemen kargoladı satın aldığım firma ..son kullanma tarihlerine dikkat edin o önemli.. benim aldığım yer tıp ürünlerisatan bir firmaymış zaten .ben çok memnun kaldım çift çizgileri bo bol gördüm

Son düzenleme:

6 adet te gebelik testi varmış çok iyi fiyat :)

Arkadaşlar ben çıkıyorumm işten test alıp annemlere gideyim ordan yazarım sizee öpüldünüz

daha hıc düsünmedım canım yaa....varmı bana önerılerın canım...hele bır sürprız banaolsun ve hamıs olım sonra kocacıgıma sürprız yapmaya hazırlancam sanırım

slm arkadaşlar.Malesef bugün test yaptım ve benimde malesef tek çizgi çıktı.Ama hala kırmızılar gelmedi.Kafam çok karıştı yine.Of allahım ne etcez biz yaaaa

ben yaptım ben yaptım testımı...sılık cızgı cıktı..umutlandım..yarın tekrar test yapacam..bakalım belkı daha belırgın olur kızlaaarr

ben yaptım ben yaptım testımı...sılık cızgı cıktı..umutlandım..yarın tekrar test yapacam..bakalım belkı daha belırgın olur kızlaaarr

aaaaaaa çok sevindim canım.inşallah hamilesindir.Genelde silik çıkınca sonuç pozitif oluyor.Hadi hayırlısı

canım ya şu gebelik testlerindeki ikinci çizgi hani silik çıkıyor ya bana açıklık getir şimcik

pembe olursa hamilelik belirtisi diyoruzda gri gibi olursa ne oluyor ? :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…