positif düsünüyorum kızlar..ınsallah yanlıs görüp yanlıs anlamamısımdır valla gıttım geldım baktım sılık yanı..dur bakalım..sızlerde ne haber
insallah arkadasım yaaa..burda arkadaslarda sılık cızgı oluyo sonra kırmızılar gelıyor bundan korkuyorum o yüzden kesın dıyemıcem maalesef..yarın daha kesın olur ınsallah
phiacım mutlu yıllar canım... inşallah yeni yaşında evli mutlu ve çocuklu olursun tatlım...
canım ya şu gebelik testlerindeki ikinci çizgi hani silik çıkıyor ya bana açıklık getir şimcik
pembe olursa hamilelik belirtisi diyoruzda gri gibi olursa ne oluyor ? :26::26::26:
tmm cnm.. canım sen hangisibden sipariş verdin ben de vereyim hemen
canım foto ekleme şansın yokmu ?
evet onun sebebi şu doktorumun açıklamasına göre oluşan gebeliklerin % 50si adet günü ile birlikte kan yoluyla atılıyormuş.eğer testi batdan önce yaparsan ve ikinci çizgiyi görürsen bat gelip hasta olduğunda bu gebeliğin sonlandığı anlamına geliyormuş.. bu yüzden batı beklemeden test yapmak sağlıklı değilmiş. tabi bazı arkadaşlarımız yapıyor ve öğreniyor buda istisnalar sanırım. senin bat geçti mi ?
merhaba herkese phiacım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelerebahsettiğin test markasını bu ay ggden satın alıp kullandım. hemen kargoladı satın aldığım firma ..son kullanma tarihlerine dikkat edin o önemli.. benim aldığım yer tıp ürünlerisatan bir firmaymış zaten .ben çok memnun kaldım çift çizgileri bo bol gördüm
evet onun sebebi şu doktorumun açıklamasına göre oluşan gebeliklerin % 50si adet günü ile birlikte kan yoluyla atılıyormuş.eğer testi batdan önce yaparsan ve ikinci çizgiyi görürsen bat gelip hasta olduğunda bu gebeliğin sonlandığı anlamına geliyormuş.. bu yüzden batı beklemeden test yapmak sağlıklı değilmiş. tabi bazı arkadaşlarımız yapıyor ve öğreniyor buda istisnalar sanırım. senin bat geçti mi ?
Geldm annemlere ama çişim yok :)
Bide 3 4 saat lik idrar olması gerekiyo felan diyorlardı öyle midir ki ben yaptım 1 2 saat önceTest bana ben teste bakıyorum yapayım mı
maalesef denedım ama olmadı...yarınkı testimi bı sekılde yollarım canlarrrr
canım senin yumurta çatlamanın üstünden kaç gün geçtide yaptın testi bende ona göre yapayım
canım yukarda tubiloshh sordum ama sanırım yok gene misafirleri var senin bilgin varmı yukarıda bahsettiğim konuyla ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?