Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

insallah arkadasım yaaa..burda arkadaslarda sılık cızgı oluyo sonra kırmızılar gelıyor bundan korkuyorum o yüzden kesın dıyemıcem maalesef..yarın daha kesın olur ınsallah

evet onun sebebi şu doktorumun açıklamasına göre oluşan gebeliklerin % 50si adet günü ile birlikte kan yoluyla atılıyormuş.eğer testi batdan önce yaparsan ve ikinci çizgiyi görürsen bat gelip hasta olduğunda bu gebeliğin sonlandığı anlamına geliyormuş.. bu yüzden batı beklemeden test yapmak sağlıklı değilmiş. tabi bazı arkadaşlarımız yapıyor ve öğreniyor buda istisnalar sanırım. senin bat geçti mi ?

canım ya şu gebelik testlerindeki ikinci çizgi hani silik çıkıyor ya bana açıklık getir şimcik

pembe olursa hamilelik belirtisi diyoruzda gri gibi olursa ne oluyor ? :26::26::26:

canım yukarda tubiloshh sordum ama sanırım yok gene misafirleri var senin bilgin varmı yukarıda bahsettiğim konuyla ilgili ?

Geldm annemlere ama çişim yok :)

Bide 3 4 saat lik idrar olması gerekiyo felan diyorlardı öyle midir ki ben yaptım 1 2 saat önce Test bana ben teste bakıyorum yapayım mı

batım bugün canım......

Canım benim, güzel dileklerin için sağolasın
Benimki de sanırım öyle canım kullanıcı kişinin nicki tıpkimsan. Herhalde seninkiyle aynı

batım bugün canım......

batım bugün canım......

Bide 3 4 saat lik idrar olması gerekiyo felan diyorlardı öyle midir ki ben yaptım 1 2 saat önce Test bana ben teste bakıyorum yapayım mı

batım bugün canım

kız belkı benım sılık cıkmasını nedenı bu..bende 1 saat sonra yaptım...sabah kalkar kalkmaz test alıp yapsammı ne dıyosunuz canlar

canııımmm doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice yıllara tatlım Rabbim yeni yaşında hayırlısıyla bebişini verir sana inşallah

canım yukarda tubiloshh sordum ama sanırım yok gene misafirleri var senin bilgin varmı yukarıda bahsettiğim konuyla ilgili ?

Canım, Tubiş ikinci silik çizgi pembemsi olursa pozitif anlamına geliyor diyordu. Beyazımsı grimsi gibiyse değilmiş. Pembe-kırmızı silik çizgi pozitif yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…