inşallah ebbicim:) bu arada silik çizgi falan yazmışsın hamilesin yanii sanırım.. inşallah vardır bebişin canımcanım ınsallah..üzme kendını..calısmalara devam ınsallah
tamam canım sagol destegın ıcın..olumlu olsun burda hemen sızınle bırlıkte sevıncımı paylasacagım..darısı senın ve tüm arkadasların basına dıcem..olumsuzsa zaten bıdahakı aya ümidımı baglıcam darısı hepımızın basına dıccemepey kasıklarım agrıyo su an
evet aynen öylegüven bana bazı tavsiyeler vermişti şimdi aynen sana aktarıyorum ayağına yünlü çorap yada patik giy belin açık olmasın birde kendini fazla yorma dediydi sende dikkat et ..tabi ben kendını fazla yorma kısmına uyamadım nöbetçiydim bugün sabahtan beri ayaktaydım benımde kasıklarım belim ağrıyor uzattm ayaklarımı dinleniyorum şimdi.. sende dinlen bol bol..
Güzeller, ben çıkıyorum, yemeğe çıkacağız kocacım ve ailesiyle. Güzel bir yemek, ardından da evde pasta, mum, kutlamaaGece gelirim yanınıza Ayyy, bu arada benim 29 bitmiş oluyor ama ben 30 lafını ağzıma alamıycam galiba :18: Neyyse, ona da alışırım heralde Kendinize iyi bakın Bye byeee:13:
ben yaptım ben yaptım testımı...sılık cızgı cıktı..umutlandım..yarın tekrar test yapacam..bakalım belkı daha belırgın olur kızlaaarr
kızlar ateşim çıktı. başım ağırıyor. Grip mi oluyorum yaaa
valla cnm kürle alakalımıdır bilmem ama soğan kürü yapmştım idrar yolu enfeksiyonum olmamasına rağmen ovülasyon testiyle hazırlanmışdım ben öneririm egens marka ovülation test strip yazıo üstünde bnde yeni evliyim 4. ayıma ayın 17sinde gircem inş tez zamanda gebe kalırsın sende cnm :) haberdar et bizi
bende deniycem canım bakalım hayırlısı olsun ama bu ay ovulasyon testini uygulayarak hazırlanmayı düşünüyorum adetin bitiminden itibaren mi kullanıcam canım biraz yardımcı olursan sevinirim daha önce hiç kullanmadım kaç gün devam etmeliyim ve yumurtaların çatladığını nasıl anlayabilirim cevap bekliyorum canım şimdiden tşkler :)
canım mrb herkesin adet siklüsü değişiyor.ne zamanda bir adet oluyorsun bilmiyorum ama eğer yumurtlama zamanlarını çok iyi bilmiyorsan adetinin 7.günü falan başla derim ben.kimisinin 12.günde kimisinin 16.günde mesela benimde 14.günde olmuştu.en azından ilk takibi erken başla ki kendindeki gelişmeyi görebil
huu huuu herkess nerdeeee
canım mrb herkesin adet siklüsü değişiyor.ne zamanda bir adet oluyorsun bilmiyorum ama eğer yumurtlama zamanlarını çok iyi bilmiyorsan adetinin 7.günü falan başla derim ben.kimisinin 12.günde kimisinin 16.günde mesela benimde 14.günde olmuştu.en azından ilk takibi erken başla ki kendindeki gelişmeyi görebil
30 günde bir adet görüyorum normalde canım ben adet bitiminden hemen sonra başlasam mı ki
evet kendini tanıman açısından testinde fazla varsa adet bitiminde başlayabilirsin.takip etmen gereken 2 koyu çizgi silik değil bak koyu.t çizgisinin c çizgisi kadar koyu olması lazım.o koyuluğu yakaladığın akşamı ve sonrasındaki 3 akşamı değerlendirirsenşansın artar Allah ın izniyle
bwn buradayım :79:
çok teşekkür ederim canım yarın ilk işim testleri almak olucak adet biter bitmezde hemen başlıycam testlere bakalım hayırlısı olsun ayyy çok heycanladım bakarsın bu ay olur :) gerçi bayram falan giricek araya çalışmalar ne olur bilemem ama Allah yardım etsin bize :)
oh sesimi duyan oldu sonunda merhabaselam herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?