Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

evet aynen öyle güven bana bazı tavsiyeler vermişti şimdi aynen sana aktarıyorum ayağına yünlü çorap yada patik giy belin açık olmasın birde kendini fazla yorma dediydi sende dikkat et ..tabi ben kendını fazla yorma kısmına uyamadım nöbetçiydim bugün sabahtan beri ayaktaydım benımde kasıklarım belim ağrıyor uzattm ayaklarımı dinleniyorum şimdi.. sende dinlen bol bol..

Son düzenleme:

tamam canım..tavsıyelerıne uyacagım...benımle oldugunuz ıcın cok tesekkür ederım ballar

doğum günün kutlu olsun canım..yeni yaşın sana sağlık,mutluluk ve de bebiş getirsin inşallah...

kızlaaaaaaaaarrr bugün benımle oldugunuz ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkür ederım..ben maalesef kacmam lazım kocısım gelıyo yemek hazırlıcam..sonra gırmeye calısırım..gıremezsem hepınızı ıyı aksamlar yarın tekrar görüsmek üzere kızlarım...öpüldünüzz

bende deniycem canım bakalım hayırlısı olsun ama bu ay ovulasyon testini uygulayarak hazırlanmayı düşünüyorum adetin bitiminden itibaren mi kullanıcam canım biraz yardımcı olursan sevinirim daha önce hiç kullanmadım kaç gün devam etmeliyim ve yumurtaların çatladığını nasıl anlayabilirim cevap bekliyorum canım şimdiden tşkler :)

canım mrb herkesin adet siklüsü değişiyor.ne zamanda bir adet oluyorsun bilmiyorum ama eğer yumurtlama zamanlarını çok iyi bilmiyorsan adetinin 7.günü falan başla derim ben.kimisinin 12.günde kimisinin 16.günde mesela benimde 14.günde olmuştu.en azından ilk takibi erken başla ki kendindeki gelişmeyi görebil

30 günde bir adet görüyorum normalde canım ben adet bitiminden hemen sonra başlasam mı ki

canım birde ne kadar süre devam etmeliyim bilmiyorum ve nasıl anlaşılır bir bilgim yok tam gün ne zaman oluyor acaba

30 günde bir adet görüyorum normalde canım ben adet bitiminden hemen sonra başlasam mı ki

evet kendini tanıman açısından testinde fazla varsa adet bitiminde başlayabilirsin.takip etmen gereken 2 koyu çizgi silik değil bak koyu.t çizgisinin c çizgisi kadar koyu olması lazım.o koyuluğu yakaladığın akşamı ve sonrasındaki 3 akşamı değerlendirirsen şansın artar Allah ın izniyle

çok teşekkür ederim canım yarın ilk işim testleri almak olucak adet biter bitmezde hemen başlıycam testlere bakalım hayırlısı olsun ayyy çok heycanladım bakarsın bu ay olur :) gerçi bayram falan giricek araya çalışmalar ne olur bilemem ama Allah yardım etsin bize :)

amin canım inş. biran önce bebişini kucağına alırsın.bayramda kaçamak maçamak derken bakarsın daha iyi denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…