Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

amin canım inş. biran önce bebişini kucağına alırsın.bayramda kaçamak maçamak derken bakarsın daha iyi denk gelir

ayy inş inş önce hayırlısını istiyorum bakalım birde bu bayram kayınvaldemlerde olucaz nasıl olur bilmem evleride pek müsait değil artık bakıcaz bi çaresine ucunda bebek var sonuçta dediğin gibi bakarsın iyi denk gelir

iyi diyelim iyi olalım tatlım.sağ kasıgım çekiliyor sanki çok agrıyor pööfff

napsın teyzesi biberonunda sütüyle yumurcak tv izliyor
sen napiosunn

evet bugün pek bir sakin burası...

biberonunda sütüyle tv keyfi yerimmmm ama yaaaaaaaaaaaaa bende bata 10 gun kaldı stres topu oldum nereye saracağımı şaşırdım geçmiş olsun bu arada sıcak tut kendini..

Son düzenleme:
iyi diyelim iyi olalım tatlım.sağ kasıgım çekiliyor sanki çok agrıyor pööfff

napsın teyzesi biberonunda sütüyle yumurcak tv izliyor
sen napiosunn

evet bugün pek bir sakin burası...

hayırdır inş. nedenki adetin falan yakın mı?
yoksa senin kocişin dediği gibi sen hamişsin falanda haberin mi yok

kızlar kimyasal gebelik sonrası adet aksıyomu sizce yaa...
adet olcam gibi gelio ama bir türlü gelen giden yok :44:

biberonunda sütüyle tv keyfi yerimmmm ama yaaaaaaaaaaaaa bende bata 10 gun kaldı stres topu oldum nereye saracağımı şaşırdım geçmiş olsun bu arada sıcak tut kendini..

saol canım.geçer inşallah yakında.
çoğu gitmiş azı kalmış kuzu.10 gün nedir ki geçer hemen.
inşallah bebişin bu ay gelirrr

hayırdır inş. nedenki adetin falan yakın mı?
yoksa senin kocişin dediği gibi sen hamişsin falanda haberin mi yok

canım adetim 3 gün önceydi :44:

ben 14 haziranda düşük yaptım 12 temmuzda da adet gördümmm..senin ne zaman başlamıştı kanaman

hımm o zaman senin kocişin tezide çürüdü
canım şaka bir yana kimyasal gebelikle ilgili çok bilgim yok ama metabolizma ve hormonlar tekrar dengeyi bulana kadar biraz değişiklikler olur diye tahmin ediyorum:44::44:

iyi diyelim iyi olsun bayram temizliğiyle uğraşıyorum bütün gün..sen nasılsın kuş?
ooo ne güzel miss olmuştur evinn..
ben daha bişi yapamadım.adet olsam rahatlicam girişcem eve...
bekliyorum bakalım.

aksıyor diye biiyorum kardeşimden oda yaşadı çünkü.. ama herkesin metobolizması farklıda olabilir ..

çok aksamışmıydı?yani kaç gün?
inşallah çok geçmeden gelir kırmızılar...

anaammm bebiş olmasın... korundunmu sen düşükten sonra bakiiimmm

canım doğal yol.
ama bu ay fena bir yumoş dönemi geçirdim.çok akıntılı ve şiddetli agrılı.ve o günlerde boş geçmedi tabi geri çekme oldu
bebiş yoktur yaa
ihtimal vermiyorum

ben 14 haziranda düşük yaptım 12 temmuzda da adet gördümmm..senin ne zaman başlamıştı kanaman

canım geçen ayın 14-15 inde kanama başladı ve 5 gün sürdü...
bu ay kaçında olmam lazım sence? :26:
bhcg de 38 i geçmedi.
çok çok küçük birşeydi...

hımm o zaman senin kocişin tezide çürüdü
canım şaka bir yana kimyasal gebelikle ilgili çok bilgim yok ama metabolizma ve hormonlar tekrar dengeyi bulana kadar biraz değişiklikler olur diye tahmin ediyorum:44::44:

bilmiyorum ki canım.
gelsin diye dört gözle bekliyorum ama daha tık yok.
gelecek aya hazırlancam

8 gun aksadığını söylemişti ama benim kardeşim stres topudur herşeyi kafasına takar bununda etkisi olabilir.. benim yumoş dönemide şiddetli ağrılıydı hayırdır inşallah..

Son düzenleme:
8 gun aksadığını söylemişti ama benim kardeşim stres topudur herşeyi kafasına takar bununda etkisi olabilir.. benim yumoş dönemde şiddetli ağrılıydı hayırdır inşallah..

pfff okadar aksamasın beaaaa :18:
ben aksine rahatım ve stres yapmam öyle.
belki yarın felan gelir he :44:

yumurtlama dönemin agrılı geçtiyse o zaman inşallah fazla yumurtan olmuştur ve inşallah tutmuşturrr

pfff okadar aksamasın beaaaa :18:
ben aksine rahatım ve stres yapmam öyle.
belki yarın felan gelir he :44:

yumurtlama dönemin agrılı geçtiyse o zaman inşallah fazla yumurtan olmuştur ve inşallah tutmuşturrr

amanında amanınnnn bak sevindirik oldum hee inşallah canım ya..dediğim gibi herkesin metobolizması farklı ama bide bakarsın hamişsin korunmamışdın demi anam belli mi olur :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…