Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

amanında amanınnnn bak sevindirik oldum hee inşallah canım ya..dediğim gibi herkesin metobolizması farklı ama bide bakarsın hamişsin korunmamışdın demi anam belli mi olur :44::44:

canım doğal yolla korundum. 7 yoldır kazayla hamiş kalmadım şimdide kalmam heralde :44:
ama yıllardır yaşadıgım en şiddetli ağrılı yumoş dönemiydi.korunmasak kesin ikiz olurdu

eltim 6 yıldır doğal yolla korunuyordu kazayla hamiş kaldı 8 aylık hamile
ablam 7 yıldır doğal yolla korunuyordu o da kazayla kaldı şu an 7 aylık hamile

rabbim neylerse güzel eyler ama hamişlik hissiyatım yok :S

Son düzenleme:
anladım cnm geri çekilmede bilirsin ki tam korunma yöntemi sayılmaz mesela 1 gün önceki sperm kalsa ucunda o bile ertesi gün gitse gebe kalabilirsin..ama daha bugün 15 geçen ay ki tarihi sayıcan artık..mesela ben 26 günde olurum 29 günde gelmişti cnm..seninki de 1-2 güne gelebilir herhalde..

tubiloshh hemen gidiyorsun ve bir test yapıyorsunn

ben 29 günde olyorum normalde.
bakalım ne zaman teşrif etcek

sadece beni düşündüren sol kasıktaki keskin batmalar.
ve eşimin sürekli kirpiklerimi kontrol edip evet evet hepsi birbirine girmiş.kesin bişeyler var demesi

hakkında hayırlısı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin herşeyi.. dediin gibi rabbim ol deyince neden olmasın sağlığın keyfin yerinde olsun da ..

hayırlısı olsun inşallah..enfeksiyon da batma yapabilir ama o da olabilir..eşin anlaşılan 2.yi çok istio..Allah gönlüne göre versin güzelimm

kızlar ben kaçıorum..gelirim birazdan..k.pederim çağırıo yalnızım ya gel çay iç diyo..

şaka maka kurban bayramı da geldi çattı yaa
zaman ne çabuk geçiyor

temizlik yapmadım daha
halılar yıkamaya verilicek
offf neden bekliyorum ki dahaaa sanki başkası mı gelip yapcak

hayırlısı olsun inşallah..enfeksiyon da batma yapabilir ama o da olabilir..eşin anlaşılan 2.yi çok istio..Allah gönlüne göre versin güzelimm

kızlar ben kaçıorum..gelirim birazdan..k.pederim çağırıo yalnızım ya gel çay iç diyo..

tabi enfeksiyon da olabilir.
hangimizin eşi istemio ki bebek
ama rabbim bilio ya bu ay hamiş olmasam daha iyi.
çabuk düşük yaptıgım için önlem alarak hamile kalmak istiyorum.

tamam canımcım afiyet olsun
görüşürüzzz

şaka maka kurban bayramı da geldi çattı yaa
zaman ne çabuk geçiyor

temizlik yapmadım daha
halılar yıkamaya verilicek
offf neden bekliyorum ki dahaaa sanki başkası mı gelip yapcak

bwn ancak kurban bayramının 3.akşamı falan eve gelirim.o yüzden temizlik falan bayram için düşünmüyorum yani

kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün

sunbalımmm nettiriyon kız aşşagıdaaaa
sobeledim çık çık çıkkkk

ayyyy anca cikabildim oku oku bitmedi ya siz napionuz oglusunda ne guzel guluyor masallh bu aksam karnim agriyo gibi islalklik hissediyorum bisi yok test negatifto bugun ole iste

bwn ancak kurban bayramının 3.akşamı falan eve gelirim.o yüzden temizlik falan bayram için düşünmüyorum yani

ohhh süpermiş
bana da gelen olmaz aslında ama adı üstünde bayram temizliği.
içim rahat etmio yapmayınca
neyse az az yapim bikaç günde bitiririm acelem yok

canımcım inşallah rabbim bebişini bu ay göndermiştir.
ateşine bakılırsa durum güzel gibi görünüyor.
sabitlenmiş.
bu ilk ateş tablonmu?
3 günün kalmış.
inşallah ateşin düşmeden devam eder.
hayırlı haberlerini alırız inşallahhh

ayyyy anca cikabildim oku oku bitmedi ya siz napionuz oglusunda ne guzel guluyor masallh bu aksam karnim agriyo gibi islalklik hissediyorum bisi yok test negatifto bugun ole iste

evet okumak çok zaman alıyor...
teşekkür ederiz teyzesi.oğluşum şu an yaramazlık peşinde.yatırmam lazım da kopamıyorum ki burdan
bugün bat dı dimi.
hayırlısı canım ya kırmızılar gelmeden ümit kesilmez dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…