amanında amanınnnnbak sevindirik oldum hee inşallah canım ya..dediğim gibi herkesin metobolizması farklı ama bide bakarsın hamişsin korunmamışdın demi anam belli mi olur :44::44:
anladım cnm geri çekilmede bilirsin ki tam korunma yöntemi sayılmaz mesela 1 gün önceki sperm kalsa ucunda o bile ertesi gün gitse gebe kalabilirsin..ama daha bugün 15 geçen ay ki tarihi sayıcan artık..mesela ben 26 günde olurum 29 günde gelmişti cnm..seninki de 1-2 güne gelebilir herhalde..ooo ne güzel miss olmuştur evinn..
ben daha bişi yapamadım.adet olsam rahatlicam girişcem eve...
bekliyorum bakalım.
çok aksamışmıydı?yani kaç gün?
inşallah çok geçmeden gelir kırmızılar...
canım doğal yol.
ama bu ay fena bir yumoş dönemi geçirdim.çok akıntılı ve şiddetli agrılı.ve o günlerde boş geçmeditabi geri çekme oldu
bebiş yoktur yaa
ihtimal vermiyorum
canım doğal yolla korundum. 7 yoldır kazayla hamiş kalmadım şimdide kalmam heralde :44:
ama yıllardır yaşadıgım en şiddetli ağrılı yumoş dönemiydi.korunmasak kesin ikiz olurdu
eltim 6 yıldır doğal yolla korunuyordu kazayla hamiş kaldı 8 aylık hamile
ablam 7 yıldır doğal yolla korunuyordu o da kazayla kaldı şu an 7 aylık hamile
rabbim neylerse güzel eyler ama hamişlik hissiyatım yok :S
anladım cnm geri çekilmede bilirsin ki tam korunma yöntemi sayılmaz mesela 1 gün önceki sperm kalsa ucunda o bile ertesi gün gitse gebe kalabilirsin..ama daha bugün 15 geçen ay ki tarihi sayıcan artık..mesela ben 26 günde olurum 29 günde gelmişti cnm..seninki de 1-2 güne gelebilir herhalde..
canım doğal yolla korundum. 7 yoldır kazayla hamiş kalmadım şimdide kalmam heralde :44:
ama yıllardır yaşadıgım en şiddetli ağrılı yumoş dönemiydi.korunmasak kesin ikiz olurdu
eltim 6 yıldır doğal yolla korunuyordu kazayla hamiş kaldı 8 aylık hamile
ablam 7 yıldır doğal yolla korunuyordu o da kazayla kaldı şu an 7 aylık hamile
rabbim neylerse güzel eyler ama hamişlik hissiyatım yok :S
tubiloshh hemen gidiyorsun ve bir test yapıyorsunn
hakkında hayırlısı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin herşeyi.. dediin gibi rabbim ol deyince neden olmasın sağlığın keyfin yerinde olsun da ..
haahahahahaa sıra bana mı geldi
çıkmaz ki bişi kuzu
1-2 gün bekliim bak aksar dio esraezgi
phia olsaydı seni hemen teste yolardı ama neyse hadi ben geçen ayki düşüğün hatrına 2 gün daha bekleme süresi verdim sana
haahahahahaa sıra bana mı geldi
çıkmaz ki bişi kuzu
1-2 gün bekliim bak aksar dio esraezgi
ben 29 günde olyorum normalde.
bakalım ne zaman teşrif etcek
sadece beni düşündüren sol kasıktaki keskin batmalar.
ve eşimin sürekli kirpiklerimi kontrol edip evet evet hepsi birbirine girmiş.kesin bişeyler var demesi
hayırlısı olsun inşallah..enfeksiyon da batma yapabilir ama o da olabilir..eşin anlaşılan 2.yi çok istio..Allah gönlüne göre versin güzelimm
kızlar ben kaçıorum..gelirim birazdan..k.pederim çağırıo yalnızım ya gel çay iç diyo..
şaka maka kurban bayramı da geldi çattı yaa
zaman ne çabuk geçiyor
temizlik yapmadım daha
halılar yıkamaya verilicek
offf neden bekliyorum ki dahaaa sanki başkası mı gelip yapcak
sunbalımmm nettiriyon kız aÅÅagıdaaaa
sobeledim çık çık çıkkkk
bwn ancak kurban bayramının 3.akşamı falan eve gelirim.o yüzden temizlik falan bayram için düşünmüyorum yani
kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün
ayyyy anca cikabildim oku oku bitmedi ya siz napionuz oglusunda ne guzel guluyor masallh bu aksam karnim agriyo gibi islalklik hissediyorum bisi yok test negatifto bugun ole iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?