Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlar ben çıkayım artık.oğluşu yatırmam lazım.
hepinizi öpüyorum.belki gelirim yine.
kendinize iyi bakın öptümmm

iyi geceler savaş ve tubiloshh bende çıkıyorum yoruldum pc başında..herkese iyi geceler arkadaşlar ..

Son düzenleme:

ayy cnm geleyim yardima hamis olmayasin brllimi olur ben bayramda balikesirde olacagim camda silmicem evde temizlemocem

mesela benim eşim daha yeni yeni istiyo 2.yi hemen arka arkaya olmasın dedik şimdi istiyoruz bakalım... Allahım hayırlısıyla sağlıklısıyla versin inşallah...

şaka maka kurban bayramı da geldi çattı yaa
zaman ne çabuk geçiyor

temizlik yapmadım daha
halılar yıkamaya verilicek
offf neden bekliyorum ki dahaaa sanki başkası mı gelip yapcak

aynen tatlım başladım walla bugün camlar kapılar ama mahvoldum...perde ütületim bir de elim su toplamış artık..bebişte varsa bilemicem artık bu kadar koşuşturmacaya... napalım yalnız olup yardım eden olmayınca mecbur yapılcak..

canım hakkında hayırlısı olsun..inşallah gelecek aya olur bebişin seninle...

hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninle kalır..

canım hakkında hayırlısı olsun..aynen çalışmalara tam gaz devam..

kızlar ben geldım kımsecıkler kalmamış ..canlar sıze bısey sorcam ben bu çocuk dusunmeye basladıgımdan berı 3-4 aydrı reglim yoğunlaştı ve gunu uzadı normalde 3-4gun sonuna azalırdı bıterdı, sımdı 5 gun suruo yogun bı sekılde hemde anlamadım gitti...:44::44:

Valla tatlım bi yorum yapamıcam ben dr ye ne zaman gidecektin canım

Kırmızılar tamamen teşrif etmiş durumdalar.
Ovu testlerimi de sipariş ettim, ooohhhh hadi bakalım, yeni ay ve yeni umutlar Nasıl birşey demi kızlar yaa, hayal kırıklığı ve ardından tekrar yeşeren umutlar...

Hadi bakalım canım hayırlısı inşallah...Hadi tek bi şansımız olsaydı o zaman değerlendirdin değerlendirdin başka olmasaydı ne kadar kötü olurduuu:26:

canım benim tabiki olucez biz birlikte herşeyimizi yasıyoruz sevinci hüzünü acıyı inş bebişin seninledir

Valla tatlım bi yorum yapamıcam ben dr ye ne zaman gidecektin canım

cnm yarın gidicemm inşallah...kızoşlarr sizleri çok sevdim bennnn yaaa uyanır uyanmaz açıyorum formu yatarken son baktıgım yer oldu, hepınız kardesım oldunuz ve bomba gıbı hazırım yenı aya inşallahh geceki çörek otumuda sımdı yıyıp yatıcam inşalllh

bende bişi yok ama korkuyorum canım bakalım şimdilik bişi yok ama inş tez zamnda umutlarımız çiçek açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…