Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım, ovu testin siparişinden kaç gün sonra geldi sana?

günaydın kızlarrr kırmızılar hala gelmedi testte yapamadım kocişim gidememiş yoğunluktan eczaneye offf

evet canım ilk ateş tablom...bugün ateşim 36.5 çıktı..
idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı...
artık rüyamda bile çift çizgi görsem inanamayacağım....
umudumu yitirmek üzereyim...

evet canım ilk ateş tablom...bugün ateşim 36.5 çıktı..
idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı...
artık rüyamda bile çift çizgi görsem inanamayacağım....
umudumu yitirmek üzereyim...

umut hep olmalı canım Allahtan umut kesilmez o Ol der ve olur sen bol bol dua et sabrını verecektir olmuyorsa demekki bi sebebi zamanı vardır sabırla beklemek düşer bizlere de ..

mrb bat 29 ekim 1ekimde gecen ay kirmizilar gelmisti 10/15 ekim arasi calismalarimizi yaptik bakalim hayirlisi temmuz anneleri ne dusunuyorsunuz eger hamile kalirsam esimin izin donemine denk gelmis olacak ve tatil yapamicaz acaba bu ayda kirmizilar gelmezse arami versem ama sonrada diyorum ki sanki olduda twmmuzu mayisi kaldi eltimde benden kucuk oda calismalarda benden once hamile kalirsa hayirlisi olsunda kayinvalide laf eder hizli cikti gec kaldiniz gibilerden sinir olurum uffff ne karisik

mrb arkadaşlar ben pco liyim geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şu anda adetim 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı aceba kan testi mi yaptırmalıyım..

günaydın kızlarrrrr... Bende kafayı yemiş durumdayımm.. rüyamda ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgi görüyorum

günaydın kızlarrrr

inci bende rüyamda babamın kucağında bebiş gördüm hepte erkek bebek görüyrum ben ya ilk oğlum olcak herhal benim

inşallah rüyalarımız gerçek olur kızlar

Ahh kızlarr inşallah.. Alalh tan ümit kesilmez. Tahmini batım 29 gün sürüyomuş hesapladım. Bugün bat. Yarında olmazsam ümitlenecem. Ama bazen adet oluyorum gibi karnım ağırıyo geçio sancı. Göğüslerim çok acıo uçları sızlamıo Belim ağırıyo o kadar ilk defa. İnşallahhh kızzz oğlun olurrr sağlıklı olsundaaa

Günaydınnn şekerlikleeeerrrrr

geçmişi okuyup geliyorummmm

hayırlısını istiyorum canım hep ama gecende kendi kucağmda erkek bebek görmüştüm o kadar güzeldiki maşallah

günaydın irmegan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…