hayırlısını istiyorum canım hep ama gecende kendi kucağmda erkek bebek görmüştüm o kadar güzeldiki maşallah
günaydın irmegan
Kızz kesin hamilesinBelirtilerin neler bakimmm
Kırmızılar tamamen teşrif etmiş durumdalar.
Ovu testlerimi de sipariş ettim, ooohhhh hadi bakalım, yeni ay ve yeni umutlarNasıl birşey demi kızlar yaa, hayal kırıklığı ve ardından tekrar yeşeren umutlar...
günaydın kızlarrr kırmızılar hala gelmedi testte yapamadım kocişim gidememiş yoğunluktan eczaneye offf
günaydın kızlarrrrr... Bende kafayı yemiş durumdayımm.. rüyamda ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgi görüyorum
ayyy deme haha inanıyomuşum bide test yapmama gerek yok dermişim
bir haftadır geçmeyen bel ağrım var sol kasığıma batmalar oldu ara ara dün başım döndü hatta tansiyonumu ölçtürdüm gayet iyi çıktı bide bu ara yüzüme yanma geliyo böle ateş atıyo yüzüm sonra kendi kendine geçiyo hiç böle olmazdı yüzüm anlamadım bende :44: bide sıkıntı basıyo bana bu ara böle olduğum yerde tuhaflaşıyorum birden geliyo ayy ne çok derdim var bnm yaa
Şöyleee hoş sohbetli bir gün geçirirz umarım
gunaydın hanımlar
phiamm o yeşeren ümitler olmasa bebek hevesimiz hepten kaçarki zatennn... Rabbime hamd olsunki ümidimi sabrımızı hiiiiç yitirmiyoruzz elbet o bebişlerr bir gün gelecek bizeeee...
yaaaaaaaaa deeppppp sen gitde alıver eczaneye bi koşuuuu bak kırmızılarda gelmedi diyosun belirtilerinde varmışşş ne bekliyon cicimm...???
al bendende o kadarrrrbende rüyamda gebelik testi yapıyodum ikinci çizgi silik çıkıyodu deliriyodum resmen rüyamda bi yandanda diyorumki Allahım noolur bu rüyadan uyanmayayım diyorum iyice kafayı sıyırdık biz yafff
geçiririz geçiririiiz bak ekip tamamlanmaya başladıı.. günaydın tuğraaaaa
anacım bu belirtiler hayra alamett hemen test yapman lazım seninn.... hadi yaaaa Rabbimin izniyle bugün gör o çift çizgiyi çok heycanlandımmmm :18::18:
Günaydınnnn hanımcıklar
gunaydın hanımlar
günaydın kızlarrr
gunaydıın yawrum keyifler nasıl?
gunaydın cnm sen test yapmadınmı hala?
aldım ve geldimmmmm bnm çisim var ama saat dokuzda çay içmiştim bişe olur mu napim şimdi
gunaydıın yawrum keyifler nasıl?
naber tugracım nasılsın
ayyy deme haha inanıyomuşum bide test yapmama gerek yok dermişim
bir haftadır geçmeyen bel ağrım var sol kasığıma batmalar oldu ara ara dün başım döndü hatta tansiyonumu ölçtürdüm gayet iyi çıktı bide bu ara yüzüme yanma geliyo böle ateş atıyo yüzüm sonra kendi kendine geçiyo hiç böle olmazdı yüzüm anlamadım bende :44: bide sıkıntı basıyo bana bu ara böle olduğum yerde tuhaflaşıyorum birden geliyo ayy ne çok derdim var bnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?