Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hepimiz çok tatlı oluruzz ben buna eminim ayh düşünsene hepimizinki aynı denk geldiğini toptan aynı hastanede doğurduğumuzu indirim de alırdık ayh aklıma geldikçe gülüyorum

dur kızzz panik yapma. Benim arkadaşımın 4 gün geçti testte çıkmadı. Geç döllenme olabilir seninkide.

bilmiyorum canım ya artık hayırlısı normalde benim adetlerimde gecikmede oluyo zaten gecen ay ilaçla sökülmüştüm mesela bu ayda öyledir belki

dualarınız için teşekkür ederim kızlarr ama maaleseff ki tek çizgiii

kuzuuummm belkide geç döllenmedirr Allah hayırlısını versinn İnşallah.. hemen üzülmek yok bekle bakalım bikaç gün dahaa....
hepimiz çok tatlı oluruzz ben buna eminim ayh düşünsene hepimizinki aynı denk geldiğini toptan aynı hastanede doğurduğumuzu indirim de alırdık ayh aklıma geldikçe gülüyorum

aynenn öyleee offf çok heyecanlıııı :18:

bilmiyorum canım ya artık hayırlısı normalde benim adetlerimde gecikmede oluyo zaten gecen ay ilaçla sökülmüştüm mesela bu ayda öyledir belki

sen gecikmeli bat verdiysen eğer bras daha bekle guzelim
alminasu nun dediği gibi gec döllenme olabilir
hemen üzülme kıymam tmam mı?

canım senin ka gün geçmiştiki dur hemen ağlama ya kıyamam geç döllenme olabilir idrarda henüz çıkmayabilir canım

bat dündü işte canım ..

kuzuuummm belkide geç döllenmedirr Allah hayırlısını versinn İnşallah.. hemen üzülmek yok bekle bakalım bikaç gün dahaa....

aynenn öyleee offf çok heyecanlıııı :18:

Amin kuzum inşallah ...

canımcım biraz daha bekleyelim ozaman biliyorsunki bünyeden bünyeye değişiyor bazı kişilerde hcg hormunu idrarda daha geç çıkıyor

deepp cim beninde dün ve önceki gün negatifti bugün yapmıcam yarın sabah fortel ile yapıcam baklımm moralini bozma kırmızılar gelene kadar umut var

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun bizde bu ay yapıp kasım gibi haberini almak istiyoruz ama bilemiyorum. bebişi olanlar çok mutlumu oluyorlar :)

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun bizde bu ay yapıp kasım gibi haberini almak istiyoruz ama bilemiyorum. bebişi olanlar çok mutlumu oluyorlar :)

pastaa senin içinde hayırlısı olsun bebişi olanlar nasıl mutlu olmasınlarki dünyayı verseler bu kadar mutlu olunmazki bambaşka bir duygu buna emin ol ve yaşayınca sende anlayacaksın canım

canım hayırlısı olsun. bunalıma girmek yok üzül ama çabuk geçsin yıpratma kendini tamam mı?
çabucak toparlanıp önümüzdeki maçlara ahzırlık yapacaksınn

umudunu yitirmek yok cnm ya sakın üzülme rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah öncelikle herşeyin hayırlısı sen bozma moralini

sen gecikmeli bat verdiysen eğer bras daha bekle guzelim
alminasu nun dediği gibi gec döllenme olabilir
hemen üzülme kıymam tmam mı?

tamam canısı biraz daha bekleyelim ozaman

kızlar hepnize ayrı ayrı teşekkür ederim tamam bunalıma girmicemm sizleirn güzel haberlerin duyarım inşallahta sevinirimm

senin içinde hayırlısı olsun cnm
bebişi olanlar çok mutlumu oluyolar demişsin.=)
elbette mutlu oluyorlar olmazlarmı düşünsene senden canından bi parça
bu duyguyu Rabbim herkese tattırsın

deepp cim beninde dün ve önceki gün negatifti bugün yapmıcam yarın sabah fortel ile yapıcam baklımm moralini bozma kırmızılar gelene kadar umut var

Öyle canım ama ben artık çıkacağını sanmıyorum yaa artık öbür aya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…