ayyy inşallaaah inşallaaahhhh... hepimiz en yakın batlarımızda müjdeyi versekte toptan doğum topiğine geçsek artık hangi aya gelirseee.... ayyy süperr olurr... hiç hayal edemiyorum ben kendimi yaaa nasıl bi hamile olurumkiii çok heyecanlanıyorum bunları düşündükçe hamile olunca nasıl olurumki acepp... :26:
dualarınız için teşekkür ederim kızlarr ama maaleseff ki tek çizgiii
dur kızzz panik yapma. Benim arkadaşımın 4 gün geçti testte çıkmadı. Geç döllenme olabilir seninkide.
canım dün ve önceki gün yaptım negatifti
hepimiz çok tatlı oluruzz ben buna eminimayh düşünsene hepimizinki aynı denk geldiğini toptan aynı hastanede doğurduğumuzu indirim de alırdık ayh aklıma geldikçe gülüyorum
bilmiyorum canım ya artık hayırlısı normalde benim adetlerimde gecikmede oluyo zaten gecen ay ilaçla sökülmüştüm mesela bu ayda öyledir belki
bilmiyorum canım ya artık hayırlısı normalde benim adetlerimde gecikmede oluyo zaten gecen ay ilaçla sökülmüştüm mesela bu ayda öyledir belki
canım senin ka gün geçmiştiki dur hemen ağlama ya kıyamam geç döllenme olabilir idrarda henüz çıkmayabilir canım
kuzuuummm belkide geç döllenmedirr Allah hayırlısını versinn İnşallah.. hemen üzülmek yok bekle bakalım bikaç gün dahaa....
aynenn öyleee offf çok heyecanlıııı :18:
canımcım biraz daha bekleyelim ozaman biliyorsunki bünyeden bünyeye değişiyor bazı kişilerde hcg hormunu idrarda daha geç çıkıyor
arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun bizde bu ay yapıp kasım gibi haberini almak istiyoruz ama bilemiyorum. bebişi olanlar çok mutlumu oluyorlar :)
canım hayırlısı olsun. bunalıma girmek yok üzül ama çabuk geçsin yıpratma kendini tamam mı?
çabucak toparlanıp önümüzdeki maçlara ahzırlık yapacaksınn
umudunu yitirmek yok cnm ya sakın üzülme rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah öncelikle herşeyin hayırlısı sen bozma moralini
sen gecikmeli bat verdiysen eğer bras daha bekle guzelim
alminasu nun dediği gibi gec döllenme olabilir
hemen üzülme kıymam tmam mı?
tamam canısı biraz daha bekleyelim ozaman
arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun bizde bu ay yapıp kasım gibi haberini almak istiyoruz ama bilemiyorum. bebişi olanlar çok mutlumu oluyorlar :)
tuğracım biliorumm öyle dedğini sorun değil tatlım
deepp cim beninde dün ve önceki gün negatifti bugün yapmıcam yarın sabah fortel ile yapıcam baklımm moralini bozma kırmızılar gelene kadar umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?