Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bende öyle çok seviyom negatif görüyom görüyom vazgeçmeyom zaten ggden 100lü test alıcam karar verdim

hahaaaa zaten ahdım varrr bi hamile kalayımm o çift çizgiyi görmek için 4-5 tane test yapcam... alalımda kırışalım kuzu 50 sana 50 banaaa 1 aylık kullanım içinn

siz ne zamandır bebiş istiyosunuz tatlım..?
canım benim yaa inşallah bu ay yapacağın son testin olur bir daha gerek kalmaz test yapmana sana baskı kuramayız zaten sen bağımlısı olmuşsun

İnşallah hepimizin yapacağı soooon test olur sonra sırf çift çizgi görelim diye gırgırına yaparız testleriii... ben hepimize her namazımdan sonra dua ediyorumm.. kadınlar kulübündeki arkadaşlarım diyorum Rabbim bilir kim olduklarınıııı

9.ayım bu ay tatlım bakalım sonuç belirsiz şimdilik

amanında aman kim gelmiş nasılsın yawrim

kıskanıyom ama bena hiç böle demion yanii

kuzuummm bendede polikistik over vaarrr banada öyle geliyodu ama artık alıştııımmm... elbet birgün olacakk tedaviye başladımm biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. geçen ay ben klomen içtim 3 tane yumurtam oldu ve çatladı ama bu ay öğrendimki daha sonra onlar kist olmuş.. Napalım buda Rabbimizden üzüldüğümüz gibi Rabbim bizi misliyle sevindirecektir.. Hiç şüphemiz olmasınn o bebişlerrr gelecekkk göbişlereee başka yolu yooooooookkkk

Alah kabul etsn canımmmm

kızlaaaarrrr ben hiç kimseyi detaylı tanımıyoruuumm... hadi herkes gbt'sini yazsın.. izimleriniiz, hangi şehirde oturduğunuz, ne kadarlık evlisiniz, ne kadardır bebiş istiyosunuz, aslen nerelisiniz gibiii... hadi birbirimizi detaylı tanıyalıımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…