ağlamayın zaten kızlar tek çizgiye inat çalışmalara devam inatla çıkarıcaz bir gün o çift çizgiyi
bende öyle çok seviyom negatif görüyom görüyom vazgeçmeyom zaten ggden 100lü test alıcam karar verdim
canım benim yaa inşallah bu ay yapacağın son testin olur bir daha gerek kalmaz test yapmana sana baskı kuramayız zaten sen bağımlısı olmuşsun
en talihsiziniz benim herhalde test yaparken kırmızılar geldii
hadi hadi üzülüp kederlenmenin kimseye faydası yok bir an önce kırmızılar gecsin de
çalışmalara başlayalım barii behhhh
evet canım bende aynından
farkındaysan ben yine zıplamaya başladım neresindesin ist un
tuğram phia siparişi vermiş sende verdin mi sipariş canım ?
hahaaaa zaten ahdım varrr bi hamile kalayımm o çift çizgiyi görmek için 4-5 tane test yapcam... alalımda kırışalım kuzu 50 sana 50 banaaa 1 aylık kullanım içinn
siz ne zamandır bebiş istiyosunuz tatlım..?
amanında aman kim gelmiş nasılsın yawrim
anamm ben dun baktım baktım karar veremedimm
bugun vericem sipariş acep o hangisini aldı ?
kızlarr umut yitirmek değil tabikide ama bnm şöle bi durumum var önceki aylardada erkenden test yaptım sonra dayanamadıp kan yaptırdım bişe çıkmadı buda öyle bence birde ben adet olabilmek için ilaç tedavisi gördüm uzun bir süre adet olamadığım zaman kist oluşuyo yumurtalıklarımda gecen ay 4 cm lik kistim adet günümde 1,5 cm düşmüştü onuda ilaç üçüp sökülmüştüm yani gebe kalmak bana zormuş gibi geliyor bu ayda ilaç içme olasılığım olabilir
hahaaaa zaten ahdım varrr bi hamile kalayımm o çift çizgiyi görmek için 4-5 tane test yapcam... alalımda kırışalım kuzu 50 sana 50 banaaa 1 aylık kullanım içinn
siz ne zamandır bebiş istiyosunuz tatlım..?
İnşallah hepimizin yapacağı soooon test olur sonra sırf çift çizgi görelim diye gırgırına yaparız testleriii... ben hepimize her namazımdan sonra dua ediyorumm.. kadınlar kulübündeki arkadaşlarım diyorum Rabbim bilir kim olduklarınıııı
anadolu yakasında canım iş ataşehirde ev içerenköydezıplayalım halaya hazırlık olsun
9.ayım bu ay tatlım bakalım sonuç belirsiz şimdilik
kıskanıyom ama bena hiç böle demion yanii
hoşgeldin anacım napıosunn?
amanında aman kim gelmiş nasılsın yawrim
Günaydın kızlaaarrr
İyim canım ne yapım geçmişi okuyodum güzel haber ver mı diyee
baya uakmışız ama halay ekibiylen ben geçerim karsıya
taaaaaa zeytinburnundaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?