Öyle canım ama ben artık çıkacağını sanmıyorum yaa artık öbür aya kaldı
Öyle canım ama ben artık çıkacağını sanmıyorum yaa artık öbür aya kaldı
şşşşttttthenüz kırmızılar gelmediii kırmızılar yokken umudumu yitirmekde yokk ona göreee......
kızlaaarrr benim bat 28 ekimm bana 4 gün önceden baskı yapabilirsiniz test yap diye hemen yaparımmm sıkıntı yokkacayip test meraklısıyım çünküüüü hep negatif görsemdeeeee yılmıyorum 1 senedir bilfiil her ay 2-3 taneeeeeee bağışıklık yaptıdaaaa
şşşşttttthenüz kırmızılar gelmediii kırmızılar yokken umudumu yitirmekde yokk ona göreee......
kızlaaarrr benim bat 28 ekimm bana 4 gün önceden baskı yapabilirsiniz test yap diye hemen yaparımmm sıkıntı yokkacayip test meraklısıyım çünküüüü hep negatif görsemdeeeee yılmıyorum 1 senedir bilfiil her ay 2-3 taneeeeeee bağışıklık yaptıdaaaa
cıks cıks umut tüketmek gibi gördüm sanki canım benim kırmızılar gelmemiş gelmiş olsa öbür aya kaldı de ama kırmızılar gelmemişken öbür aya kaldı deme ben ne yazdım yahu kızlar umarım anlatabilmişimdir
bende öyle çok seviyom negatif görüyom görüyom vazgeçmeyom zaten ggden 100lü test alıcam karar verdim
hahaaaa ben çözdüm ama tekerleme gibi olmuşşş
kızlar rehavetmi çöktüü hadin beklemeyin konuşalım hoşgeldiniz ve günaydınnn
cıks cıks umut tüketmek gibi gördüm sanki canım benim kırmızılar gelmemiş gelmiş olsa öbür aya kaldı de ama kırmızılar gelmemişken öbür aya kaldı deme ben ne yazdım yahu kızlar umarım anlatabilmişimdir
konuşalım canım sunbal sendemi istanbulda yaşıyorsun ?
Benimde tek çizgii ama bakın ben hiç ağlıyo muyumm :2::2::2:
ağlamayın zaten kızlar tek çizgiye inat çalışmalara devam inatla çıkarıcaz bir gün o çift çizgiyi
Benimde tek çizgii ama bakın ben hiç ağlıyo muyumm :2::2::2:
kızlarr umut yitirmek değil tabikide ama bnm şöle bi durumum var önceki aylardada erkenden test yaptım sonra dayanamadıp kan yaptırdım bişe çıkmadı buda öyle bence birde ben adet olabilmek için ilaç tedavisi gördüm uzun bir süre adet olamadığım zaman kist oluşuyo yumurtalıklarımda gecen ay 4 cm lik kistim adet günümde 1,5 cm düşmüştü onuda ilaç üçüp sökülmüştüm yani gebe kalmak bana zormuş gibi geliyor bu ayda ilaç içme olasılığım olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?