kuzuummm bendede polikistik over vaarrr banada öyle geliyodu ama artık alıştııımmm... elbet birgün olacakk tedaviye başladımm biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. geçen ay ben klomen içtim 3 tane yumurtam oldu ve çatladı ama bu ay öğrendimki daha sonra onlar kist olmuş.. Napalım buda Rabbimizden üzüldüğümüz gibi Rabbim bizi misliyle sevindirecektir.. Hiç şüphemiz olmasınn o bebişlerrr gelecekkk göbişlereee başka yolu yooooooookkkk
kızlaaaarrrr ben hiç kimseyi detaylı tanımıyoruuumm... hadi herkes gbt'sini yazsın.. izimleriniiz, hangi şehirde oturduğunuz, ne kadarlık evlisiniz, ne kadardır bebiş istiyosunuz, aslen nerelisiniz gibiii... hadi birbirimizi detaylı tanıyalıımmmm
henüz yok canım şimdilikkkkkk ya angels42 naptı haberiniz varmı :44:
kızlaaaarrrr ben hiç kimseyi detaylı tanımıyoruuumm... hadi herkes gbt'sini yazsın.. izimleriniiz, hangi şehirde oturduğunuz, ne kadarlık evlisiniz, ne kadardır bebiş istiyosunuz, aslen nerelisiniz gibiii... hadi birbirimizi detaylı tanıyalıımmmm
anadolu yakasında canım iş ataşehirde ev içerenköydezıplayalım halaya hazırlık olsun
canım bak bunu almış phia
Alırız inşallah ilerleyen günlerde
Canım angels yarın gidecekti tekrar dr ye dün sölemişti hamiş ama guatr hormonları yüksek çıkmış iğne ilaç kullanımına başlamış inşallah yarn güzel haberle döner:26:
ben kendimi tanıtayııımmm... ismim halime ankara etlikte oturuyorum... 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadık... 25 yaşındayım ailem aslen çorumlu ama ben doğma büyüme ankaralıyım eşimde ankaralı... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruuummmm :92::92:
Mrb beni de araniza alirmisiniz??ben de 26 ekim mi bekliyorum insallah hayirli olur
Mrb beni de araniza alirmisiniz??ben de 26 ekim mi bekliyorum insallah hayirli olur
ben kendimi tanıtayııımmm... ismim halime ankara etlikte oturuyorum... 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadık... 25 yaşındayım ailem aslen çorumlu ama ben doğma büyüme ankaralıyım eşimde ankaralı... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruuummmm :92::92:
canım benim ya hamiş demek hissetmiştim hamile olduğunu hayırlısı olsun rabbim bebişini ve onu korusun AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?