Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Allah şifa versin hepimize kuzummm inşallah yılmaz yok tabiki de ..

ben kendimi tanıtayııımmm... ismim halime ankara etlikte oturuyorum... 1 yıllık evliyim ve hiç korunmadık... 25 yaşındayım ailem aslen çorumlu ama ben doğma büyüme ankaralıyım eşimde ankaralı... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruuummmm :92::92:

henüz yok canım şimdilikkkkkk ya angels42 naptı haberiniz varmı :44:

Alırız inşallah ilerleyen günlerde
Canım angels yarın gidecekti tekrar dr ye dün sölemişti hamiş ama guatr hormonları yüksek çıkmış iğne ilaç kullanımına başlamış inşallah yarn güzel haberle döner:26:

Evet yaaa bende tanımıyorum kimseyiii Kime abla diyciimmm ben yaşlarınıza söyleyin

alminasu gbt

yaşadığı şehir istanbul
yaş 30
evlilik 12 yıldır evli
aslen karadenizliyim bartın:)

bebişde istiyoruz artık nisan ayında bir düşük oldu 3 ay korunmadan sonra çalışmalara başladık istiyoruz bakalım rabbimden hayırlısı

Son düzenleme:
İsmim Nur 20 yaşındayım 16 aylık evliyimm Has izmir kızıyım İlk defa bu ay korunmadık

canım benim ya hamiş demek hissetmiştim hamile olduğunu hayırlısı olsun rabbim bebişini ve onu korusun AMİN...

kızlarr bende 21 yaşındayımm adım elif 1.70 boyunda 50 klo hatunum 3,5 aylık evliyimm istanbulda ikamet ediyorum

Son düzenleme:

3 yıl 3 aydır evliyim.2 yıldır bebek için uğraşıyorum daha spoşları yumoşlara denk getiremedik
sakaryadayım

3 yıl 3 aydır evliyim.2 yıldır bebek için uğraşıyorum daha spoşları yumoşlara denk getiremedik
sakaryadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…