Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ayyyyy kötü zamanda geldinn bizde test yapacak birini arıyoduuuukkkk hadi yavruuu bi koşu eczaneye gitte al testiniiii... negatif çıksada sıkıntı yok neşelendiririz biz seni Allah'ın izniyleeee

kızlarrr yemeğe gidiyorum açlıktan bayılcam şimdiii

afiyet olsun canıımmm...

yahu sen bi yapp hamilelikte de o belirtiler olabiliyor hadi durma eczaneye test almaya

tatlım çalışıo ve grip olmuş çok vakit bulamıyo girip çıkıyo diyet günlüğünde yazdığını gördüm bende

aaaa işe girmişti demiii unuttum bak ben onuuu... dur ben ona bi özel mesaj atayımmm diyet günlüğüne giriyoda bize hiç uğramıyo hayırsızz arkadaaaşşşş...

aman insan 7sinde ne ise 70inde o anası neşeli benim çocumun

yaaa kızlaaarr, yapmayın böööle
azıcık naz yapayım
tamam tamam yapacam ama şimdi değil
daha işten yeni geldim,yoruldum, eşim de gelsin bi karnımızı doyuralım
ondan sonra çıkıp alacam testi tamam mıı canlarımm

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kız yap işte de eşine yemekte süpriz yaparsın üşengeçliği bırak hadi

kizlar konu degisecek ama size bisey sorayim hayit suyu veya cayi icen var mi?faydasini falan goren?? ben 2 aydir iciyorum bakalim bu ay gorucem neticesini

Zilhicce ayının ilk on gününe girmiş bulunmaktayız arkadaşlar..sonderece değerli bu günleri peygamberimiz(s.a.v) efendimiz ''“Allah’a ibadet edilecek günler içinde Zilhicce’nin ilk on gününden daha sevimli günler yoktur.” sözüyle en güzel şekilde açıklamıştır...ilk başta çenemizi tutarak,oruç tutarak,kuran-ı kerim kerimi çokça okuyarak bol bol birbirimize dualar ederek rabbimize yaklaşalım inşallah...

bende arabozucu oldummmm

yok canımmm ne alakası varrr latife yaptım benn... erginsenayla 8-9 aydır tanışıyoruz daha önce başka topikteydik sonra erginsena burayı açtı orası dağıldı orda herkes hamile kalınca benim gibi umutla bekleyenlerle olmak istedim herkes kıskanç olarak gördü dışlanır gibi oldum felan filan iştee.... bende erginsenama katıldımmm durum bu bebişşş.... sen hiç arabozucu olurmusuunn sen olsan olsan arabulucu olursuuunnn

yaaaaaaaaaaa bizim sabrımız yok vallaaaa hatayı yaptın söyledinnnn bırakmayız seni cicimmmm... heheheee ya tabiiki sana kalmış bişey canımmm ama mutlu bir haber almaya ihtiyacımız varr... o yüzden bu kadar baskı yaneeee

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kız yap işte de eşine yemekte süpriz yaparsın üşengeçliği bırak hadi

şekerimm eczane eve yakın dediysem o kadar da yakın değil.
karnım aç amaaa nasıl gidiyim aç aççç
yazık banaaa
inşallah müjdeli haber verebilirim
arkadaşlarımın çabalarını boşa çıkarma Allahımmm:44:

hmmm bilmiyodum bak bişey daha öğrendimm... bol bol dualar edelim birbirimizee.. Elbet birimizin duası birimize tutacaktır..

merhabalar herkese birgün gebelik topicine yazacagım hiç aklıma gelmezdi kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim 7,5 yaşında bi kızım var başka çocuk düşünmüyordum ama kızımın kardeş diye diye aglamaları ve eşimin bebek özlemiyle 15 ekimde yani daha çok yeni korunmayı bıraktık hayırlısı inşallah garip duygular içindeyim açıkçası

ne kadar beklicezki biz şimdii..? bize randevu saati ver o zaman sen... ama yarım saati geçmesinn

kizlar konu degisecek ama size bisey sorayim hayit suyu veya cayi icen var mi?faydasini falan goren?? ben 2 aydir iciyorum bakalim bu ay gorucem neticesini

canım ben hayıt tohumunu aldım aktardan, bir de civanperçemi. ikisini demleyip içiyorum her gün 1 bardak.
inşallah faydası olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…