Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Evet minnak ben Evet abla demeyim haklısın :) Güzellik konusunda bilemiycem valla öyle söylerler amaa :119::119::119:

ayhhhhhhh allaahııımmm kesin öylesindirr canımcımmm... bebişinde gelincee güzel anne olursun inşallaahhh...

ee bende yazım
yas 27
15 aylık evli
9 aydır bebek istiyor
aslen balıkesirli
istanbulda yasıyor

sunball ben seni 23-24 zannediyodum konuşmalarından ruhun genç anacım maşallaaahhhh...

yaa kızlarr bugün bebiş haberi alamıcaz mı kimseden

alırız alırız dur daha günün yarısı phia gelseydide bat günü olanları listeleseydi biii....

sunbal canım benim teyzemde akçayda

ohhh ne güzel benimde kayın valdeler ordalar ama ist dönecekler

canımmm öyleyim basımda kavak yelleri

alalımda kendimize gelelim azcık yaaa olmuyo böle adrenallin lazımmm bizee

canımmm öyleyim basımda kavak yelleri

amannn yaş ilerlerse ilerlesinn ruhumuz gençç bizim heeemmm... bebişler gelince nasıl olur bilmem amaaaa :18:
alalımda kendimize gelelim azcık yaaa olmuyo böle adrenallin lazımmm bizee

ayneeennn bi heyecan lazım burayaaa hadi yaaaaaaaa birileri test yapsııınn.. phiaaa nerdesiiiinnn yokluğun belli oluyo kuzuuuuuuu gelde test yaptır azcık şu kızlaraaa... günüm yaklaşsın ben size hergün test heyecanı yaşatıcam ama sonucu hep negatif olabilebilirrr

merhaba kızlaaaarrrr...nasılsınız?
benim kırmızılar hala gelmediiii
test de yapmadımm:18::18: korkuyorumm
aslında dün test almaya niyetlenmiştim hem de yürüyüş yapayım dedim.
eve yakın eczane vardı.
yürüyüşten sonra cebime bi baktım parayı düşürmüşüm
yanıma başka para da almamıştım,eğer bugün olmazsam akşama kadar, bi test yapayım diyorum
ne dersiniz???

akşammı biz çatlarız burda yaa hadi gene yürüyüş bahanesiyle eczaeneye test almaya bu sefer parayı düşürme hadi hadi koş

haha oleyyy yap vala ben yemeğe gidiyorum biri geldi siz ona baskı yapınn test yapsınn siftahh gelsin artıkın

erginsenanın da kırmızıları gelmiş bu ay arkadaşlar

hadi yaaaaa hayırlısı olsun ne diyelimm İnşallah 3'üncü yavrusu en kısa zamanda gelir annesineee... hem nerelerde o yaaaaa bak kızıyorum haa topiği açmış kaçmışş kaçaaakkk... sunbal erginsenaya ulaşırsann irmegan seni bekliyo de anlar o
esim arabistanli degil ama arab filistinli burda yasiyordu evlenince de buraya yerlestik yok canim sor ne meraki:86::86:

hmmmm anladım canımm.. Rabbim bir ömür mutlu etsin İnşallah.. mutluluğunuzu da bebişe taçlandırsınnn

tatlım çalışıo ve grip olmuş çok vakit bulamıyo girip çıkıyo diyet günlüğünde yazdığını gördüm bende

akşammı biz çatlarız burda yaa hadi gene yürüyüş bahanesiyle eczaeneye test almaya bu sefer parayı düşürme hadi hadi koş

canım yaa, işin aslı ben de çatlıyorum meraktan.
ama bugün adet öncesi olan ağrılarım başladı
yani belim kasığım falan ağrıyo
heralde olacam diye düşündüğümden yapamıyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…