Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

vayyy aramızda en tecrübeli sensin alminaaa... ben karadenize ve karadeniz insanına hastayımm.. bekarken karadenizli biriyle evlenmeyi isterdim ama kısmet işteee....
İsmim Nur 20 yaşındayım 16 aylık evliyimm Has izmir kızıyım İlk defa bu ay korunmadık

nurrr topiğin minnaklarındansın deseneee... bence kimseye abla deme hepimizin psikolojisi bozulur yoksaammm... İzmir kızıysan sen bayaa güzelsindirde şimdiiiii
kızlarr bende 21 yaşındayımm adım elif 1.70 boyunda 50 klo hatunum 3,5 aylık evliyimm istanbulda ikamet ediyorum

al bi minnak dahaaa hemde yeni gelinnn deeppp İnşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun yavruuuu...
3 yıl 3 aydır evliyim.2 yıldır bebek için uğraşıyorum daha spoşları yumoşlara denk getiremedik
sakaryadayım

bu spoşlarla yumoşlardan çektiğimiz nedir Yarabbiii duy sesimiziiii dee bizim spoşlarla yumoşları buluşturuver Allahıııımmmm....
Günaydınlaarrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarrr

günaydınn tubiloshuuummm hoşgeldiiiinnnnn
hayirdir buraya katilmak icin ikametmi bildiriyoruz:))))))))

yok canııımm ben rica ettim kızlardan azıcık tanışlaım diye sende o faslın üstüne geldin.. İyiki de geldin.. Hoşgeldin canım aramızaa....

aminnn canımmmm inşallahhh

Evet minnak ben Evet abla demeyim haklısın :) Güzellik konusunda bilemiycem valla öyle söylerler amaa :119::119::119:

ee bende yazım
yas 27
15 aylık evli
9 aydır bebek istiyor
aslen balıkesirli
istanbulda yasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…