Günaydınlaarrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarrr
Günaydınlaarrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarrr
Günaydınlaarrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarrr
kızlar antebin meşhur taze fıstığını yediniz mi bizim buralarda çok oluyor fıstığım falan deyince canım istedigunaydın fıstığımm
iyiyizzz napalımm
sen napıosun ?
kızlar antebin meşhur taze fıstığını yediniz mi bizim buralarda çok oluyor fıstığım falan deyince canım istedi
benide hissediomusun
suss kızz yemedimm..=)))
olsada yesekk hımmm hımm hımmm
hayirdir buraya katilmak icin ikametmi bildiriyoruz:))))))))
alminasu gbt
yaşadığı şehir istanbul
yaş 30
evlilik 12 yıldır evli
aslen karadenizliyim bartın:)
bebişde istiyoruz artık nisan ayında bir düşük oldu 3 ay korunmadan sonra çalışmalara başladık istiyoruz bakalım rabbimden hayırlısı
İsmim Nur20 yaşındayım 16 aylık evliyimm Has izmir kızıyım İlk defa bu ay korunmadık
kızlarr bende 21 yaşındayımm adım elif 1.70 boyunda 50 klo hatunum 3,5 aylık evliyimm istanbulda ikamet ediyorum
3 yıl 3 aydır evliyim.2 yıldır bebek için uğraşıyorum daha spoşları yumoşlara denk getiremedik
sakaryadayım
Günaydınlaarrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarrr
hayirdir buraya katilmak icin ikametmi bildiriyoruz:))))))))
yok yavs ne ikameti tanışmak için gbt yapıyoz sadece
vayyy aramızda en tecrübeli sensin alminaaa... ben karadenize ve karadeniz insanına hastayımm.. bekarken karadenizli biriyle evlenmeyi isterdim ama kısmet işteee....
nurrr topiğin minnaklarındansın deseneee... bence kimseye abla deme hepimizin psikolojisi bozulur yoksaammm... İzmir kızıysan sen bayaa güzelsindirde şimdiiiii
al bi minnak dahaaa hemde yeni gelinnndeeppp İnşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun yavruuuu...
bu spoşlarla yumoşlardan çektiğimiz nedir Yarabbiii duy sesimiziiii dee bizim spoşlarla yumoşları buluşturuver Allahıııımmmm....
günaydınn tubiloshuuummm hoşgeldiiiinnnnn
yok canııımm ben rica ettim kızlardan azıcık tanışlaım diye sende o faslın üstüne geldin.. İyiki de geldin.. Hoşgeldin canım aramızaa....
canım benim grip olmadan önce hissetmiştim şimdi gribim ya hisseyatım kayıpNe desem yalan olur yane
iyi ozaman bende 25 yasindayim 1.80 boyundayim aslen konyaliyim ama kibrista dogdum buyudum simdide arabistanda yasiyorum saygilaaarrrr
kızlar antebin meşhur taze fıstığını yediniz mi bizim buralarda çok oluyor fıstığım falan deyince canım istedi
vayyy aramızda en tecrübeli sensin alminaaa... ben karadenize ve karadeniz insanına hastayımm.. bekarken karadenizli biriyle evlenmeyi isterdim ama kısmet işteee....
Kızz allah ne yapmasın bende hep karadenizliyle evlenmek isterdim.. bunu kocişime söylemiştim bi kere daha doğrusu ağzımdan kaçırmıştım kavga bilem ettiydikk
nurrr topiğin minnaklarındansın deseneee... bence kimseye abla deme hepimizin psikolojisi bozulur yoksaammm... İzmir kızıysan sen bayaa güzelsindirde şimdiiiii
ee bende yazım
yas 27
15 aylık evli
9 aydır bebek istiyor
aslen balıkesirli
istanbulda yasıyor
yaa kızlarr bugün bebiş haberi alamıcaz mı kimseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?