Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

merhaba hoşgeldiiinnn.... ikinci umutların bizlerle yeşerecek o zamann... İnşallah ikinci bebiş en kısa zamanda gelirr

kızlar işlerim var az sonra dönücem öpüyorum sizleri

mavera19 döndüğümde testini yapmış ve fotoyuda yüklemiş ol tamam mı ( hamiş seni )

ayyy utandım şimdi

ayyyyyyyyyyyyy öldüm gülmekten haaaaa.... maveracım korkma bizden sakınn kuzumm...

korkuyom sizdeeeennn
şaka şakaaa, sizden korkulur mu hiç yaa
siz benim kaderdaşlarım dert ve sevinç ortağımsınız
Rabbim herkesin gönlüne göre versinn

canım ben hayıt tohumunu aldım aktardan, bir de civanperçemi. ikisini demleyip içiyorum her gün 1 bardak.
inşallah faydası olurr

ne kadardir iciyorsun?? canim ben gecen ay tatildeydim kocisle ayriydik bu ay neticeyi bekliyorum umarim hamile olmama sebeb olabilir tabii takdir allahtan

bende baski yapmis gibi olmayim ama test yap bari bana da umut ol

korkuyom sizdeeeennn
şaka şakaaa, sizden korkulur mu hiç yaa
siz benim kaderdaşlarım dert ve sevinç ortağımsınız
Rabbim herkesin gönlüne göre versinn

Amiiiiin canım benim amiiinnn... İnşallah bebişin seninledir de bize de bi umut olursun ne güzel oluuuurrrrr

kızcelerr ben yemeğe çıkıyorum ordan namaz kılarım sonra faslı 1 saat sonra yanınızdayım... sayfaları doldurmayın heee okuması zor oluyooooo

kızcelerr ben yemeğe çıkıyorum ordan namaz kılarım sonra faslı 1 saat sonra yanınızdayım... sayfaları doldurmayın heee okuması zor oluyooooo

ne kadardir iciyorsun?? canim ben gecen ay tatildeydim kocisle ayriydik bu ay neticeyi bekliyorum umarim hamile olmama sebeb olabilir tabii takdir allahtan

bende baski yapmis gibi olmayim ama test yap bari bana da umut ol

canım daha yeni başladım sayılır ben. yaklaşık 1 ay oldu işte.
inşallah hamile kalırsın canım, ben de onun için kullanıyorum işte.
çörekotu-bal-tarçın da kullandım ben.
canım yok baskı olarak algılamıyorum, çünkü burdaki arkadaşlar hamile kalınca pozitifi görünce kendim olmuş kadar seviniyorum
biliyorum ki sen de diğer arkadaşlar da öyle düşünüyor.
az önce de yazdım ya, bugün yapacağım inşallah mutlu haber verebilirim sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…