merhabalar herkese birgün gebelik topicine yazacagım hiç aklıma gelmezdi kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim 7,5 yaşında bi kızım var başka çocuk düşünmüyordum ama kızımın kardeş diye diye aglamaları ve eşimin bebek özlemiyle 15 ekimde yani daha çok yeni korunmayı bıraktık hayırlısı inşallah garip duygular içindeyim açıkçası
ayyyyyyyyyyyyykızlar işlerim var az sonra dönücem öpüyorum sizleri
mavera19 döndüğümde testini yapmış ve fotoyuda yüklemiş ol tamam mı( hamiş seni )
Ben yapım kızlar sizin için test durun da
Ben yapım kızlar sizin için test durun da
hmmm bilmiyodum bak bişey daha öğrendimm... bol bol dualar edelim birbirimizee.. Elbet birimizin duası birimize tutacaktır..
canım yap seni bi test yapmayanlarada cesaret olur böylelikle (ama ovu testi olsun sonra foto yükle kızlar hamişim de patlat bombayı)
yok canımmm ne alakası varrr latife yaptım benn... erginsenayla 8-9 aydır tanışıyoruz daha önce başka topikteydik sonra erginsena burayı açtı orası dağıldı orda herkes hamile kalınca benim gibi umutla bekleyenlerle olmak istedim herkes kıskanç olarak gördü dışlanır gibi oldum felan filan iştee.... bende erginsenama katıldımmm durum bu bebişşş.... sen hiç arabozucu olurmusuunn sen olsan olsan arabulucu olursuuunnn
yaaaaaaaaaaa bizim sabrımız yok vallaaaa hatayı yaptın söyledinnnn bırakmayız seni cicimmmm... heheheeeya tabiiki sana kalmış bişey canımmm ama mutlu bir haber almaya ihtiyacımız varr... o yüzden bu kadar baskı yaneeee
ayyyyyyyyyyyyyöldüm gülmekten haaaaa.... maveracım korkma bizden sakınn kuzumm...
canım ben hayıt tohumunu aldım aktardan, bir de civanperçemi. ikisini demleyip içiyorum her gün 1 bardak.
inşallah faydası olurr
korkuyom sizdeeeennn
şaka şakaaa, sizden korkulur mu hiç yaa
siz benim kaderdaşlarım dert ve sevinç ortağımsınız
Rabbim herkesin gönlüne göre versinn
ayşşşş kırmızı yanaklım beniiimmmm
ne kadardir iciyorsun?? canim ben gecen ay tatildeydim kocisle ayriydik bu ay neticeyi bekliyorum umarim hamile olmama sebeb olabilir tabii takdir allahtan
bende baski yapmis gibi olmayim ama test yap bari bana da umut ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?