canım naber? dün yapmışsın silik çıkmış galiba
hadi bakalım hayırlısı testi tekrarladın mı peki?
inşallah sen de ben de hayırlı haberler veririz canımm
ay yok canım...sabah kalkamadımkı erkenden yapayım..ıslerımı bıtırdım yemegımın pısmesını beklıyorum gıdıp hemencecik test alacam kızlaaarr
tatliebbim bari sen yap gebelik testi bekliyoruz haydi mavera19 yapmıyorda test
mavera19 hadi seninde testin böyle olcak yaa koş test yapmaya
yok kız rose29 un testi ovulasyon benimki gebelik testi
Yok kız benim gebelik testi yaptım
Hatlar karıştı bende ebbinin zannetim yaa
test yaptınmı canım tekrardan
ayyyy, inşallahh inşallah kuzumm ağzından bal damlıyo baaaalll
ya kızlar bende çok akıntı oluyo sabah değiştirdim iç çamaşırımı. Şimdi yine değiştirdim. Beyaz bi akıntı oluyotahmini bat bugün Ama ben 2 gün daha beklicem. İnşallah kırmızılar gelmez
ya kızlar bende çok akıntı oluyo sabah değiştirdim iç çamaşırımı. Şimdi yine değiştirdim. Beyaz bi akıntı oluyotahmini bat bugün Ama ben 2 gün daha beklicem. İnşallah kırmızılar gelmez
yok canım sabah erkenden kalkıp gıdıp yapacaktım ama kalkamadım yorgunluktan...yemegımın pısmesını beklıyorum gıdecem alacam testi bakaaamm bugün ne dıcek testcagızım
üff ama çok merak ediorummmm yaaaaaaaaaaaaaa
canıkommm bende merak edıyorum burda paylasacagım en ılkten canım..kocacıgıma bıle söylemıcem.....
aşşagıdakiler bekleme yapmayın test yapın haydi bat günü bugün olupda test yapmazsanız varya sizleri bu gripli halimle üperim ona göre
tatlım hadı test yapsanaaaa
tamam kızlar kandırdınız benı..hazırlanımde gıdım alım su testı..daha fazla meraklandırmım arkadaslarımı canlaaarr
kızlar testi yükleyimde bi bakın bakım bişey gözüküyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?