Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlar, ben çıkıyorum
testi de alıp yapacağım,
hayırlı haberle dönerim inşallah

pazar günü yapmıştım negatifti. Ve bitanecik testim varr kızzz Onda da adet günü geçmesi gerekiyormuş. Dandik bişiye benziyo .nimo diye bi test. Yarın da olmazsam yapıcam. Yani perşembe günü :26:

ooooooooo perşembeye kadar ben sağ kalırsam duyarım haberi te allam ya :) başka test alırsın

pazar günü yapmıştım negatifti. Ve bitanecik testim varr kızzz Onda da adet günü geçmesi gerekiyormuş. Dandik bişiye benziyo .Nimo diye bi test. Yarın da olmazsam yapıcam. Yani perşembe günü :26:

Ben test yaptığımda ya adet günümdü ya da 1 gün geçmişti. 3 tl lik testle yaptım ve kıpkırmızıydı. Bence deneyin. Benim en büyük hamilelik belirtim bembeyaz akıntımdı.

Phiacım hoşgelmişsen durumu özer geçim tatliebbi test almaya gitti test yap baskılarımıza daha fazla dayanamadı bide mavera19 test baskısına yenik düşsede oda yapsa test bi an önce rahatlasak bizde 2 tane hamiş haberi alırız inşallah amin

Hoşbulduk canıımm. Hah, özet geçmen iyi oldu, okurken sizi kaçırıyorum yoksa... Ebi zaten hamiş, o kendini inandırmak için yenileyecek testini desene Ayyy, hadi diğerleri de yapsınlar da sevinelim inşallah

bu inci61inci nin akıntısı varmış test yapmıyor hemde batı bugün elindede testi var hadi phia el ele verek test baskısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…