kızlar, ben çıkıyorum
testi de alıp yapacağım,
hayırlı haberle dönerim inşallah
test yapmaya koş çabukhaydinnnnn
pazar günü yapmıştım negatifti. Ve bitanecik testim varr kızzzOnda da adet günü geçmesi gerekiyormuş. Dandik bişiye benziyo .nimo diye bi test. Yarın da olmazsam yapıcam. Yani perşembe günü :26:
ooooooooo perşembeye kadar ben sağ kalırsam duyarım haberi te allam ya :) başka test alırsın
pazar günü yapmıştım negatifti. Ve bitanecik testim varr kızzzOnda da adet günü geçmesi gerekiyormuş. Dandik bişiye benziyo .Nimo diye bi test. Yarın da olmazsam yapıcam. Yani perşembe günü :26:
Canım testi yüklicektin hani yoksa benmi atladım sayfa yenilerken
Bu sefer yükleyemedim yaf olmuyoo
Phiacım hoşgelmişsen durumu özer geçim tatliebbi test almaya gitti test yap baskılarımıza daha fazla dayanamadı bide mavera19 test baskısına yenik düşsede oda yapsa test bi an önce rahatlasak bizde 2 tane hamiş haberi alırız inşallah amin
Bu sefer yükleyemedim yaf olmuyoo
[ı]hoşbulduk canıımm. Hah, özet geçmen iyi oldu, okurken sizi kaçırıyorum yoksa... Ebi zaten hamiş, o kendini inandırmak için yenileyecek testini deseneAyyy, hadi diğerleri de yapsınlar da sevinelim inşallah [/ı]
bu inci61inci nin akıntısı varmış test yapmıyor hemde batı bugün elindede testi var hadi phia el ele verek test baskısına
İnci kız, duyduklarım doğru mu? Çabuk gerekeni yap bakayım, koş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?