Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Bu siteye yükle canım, sonra o çıkan linklerden forum olanını kopyala burda cevabına yapıştır hadi
Hoşbulduk canımcımNaber, haberler nasıl?
Ne yapak hadihayırlısı olsun bi hafta var daha kısmet
Kız ben, tekrar baktım da bi hare gördüm gibi mi, yoksa bana mı öyle geldi bilemedim. Sen elindeyken nasıl görüyorsun?
Kız ben, tekrar baktım da bi hare gördüm gibi mi, yoksa bana mı öyle geldi bilemedim. Sen elindeyken nasıl görüyorsun?
Ama ben görüyorum sanki silik bi çizgi
tuğram phia siparişi vermiş sende verdin mi sipariş canım ?
Canım, dün saat 5'e doğru vermiştim ya, bugün öğlenden önce gelmiş bile testler
Daha batına 1 hafta var. Az daha bekle kuzum. göz yanılmasıda olabilir. Bende az önce yaptım çizgi görmek için gözlerim şeş beş oldu.
ya kızlar bende çok akıntı oluyo sabah değiştirdim iç çamaşırımı. Şimdi yine değiştirdim. Beyaz bi akıntı oluyotahmini bat bugün Ama ben 2 gün daha beklicem. İnşallah kırmızılar gelmez
Merhaba kızlar son haberleri vereyim dedim batım 14 Ekim test yapıyorum hala silik çıkıyor daha doktora gitmedim gebelik testi 4 gündür hala tam koyulasmadi kan testi en son 12.7 idi hamilelik belirtim ve adet belirtim yok of ya birazdan doktora gitcem İnsallah bisey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?