Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Kız ben, tekrar baktım da bi hare gördüm gibi mi, yoksa bana mı öyle geldi bilemedim. Sen elindeyken nasıl görüyorsun?

Daha batına 1 hafta var. Az daha bekle kuzum. göz yanılmasıda olabilir. Bende az önce yaptım çizgi görmek için gözlerim şeş beş oldu.

Ben çok sabırsızım yaa duramıyorum ki pazar da yapmıştım mesela çok erken olmasına rağmen duramadım onda yoktu böle hiç bişey temzdi ama bunda gördüm bişey hayırlısı inşallah zamanla koyulaşır belkii inşallah:26:

Merhaba kızlar son haberleri vereyim dedim batım 14 Ekim test yapıyorum hala silik çıkıyor daha doktora gitmedim gebelik testi 4 gündür hala tam koyulasmadi kan testi en son 12.7 idi hamilelik belirtim ve adet belirtim yok of ya birazdan doktora gitcem İnsallah bisey olmamıştır

kızlar nasılsınız..yeni hamileler var mı bakayım..inş tez zamanda katılırsınız aramıza..

ya arkadaşım bneımde bat dündu ama akıntım sureklı oluyor bende anlamadım adete bı kaç gün varken akınt bıterdı aslında bu neyın habercisidir acep:)

Canım, gebeliğin halen devam ediyordur, endişelenme, ama kan testini tekrar etsen iyi olur, hcg nin sıçrayışını takip etmek açısından önemli. Ama testini aynı yerde tekrarla ki referans değerlerde farklılık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…