Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ya arkadaşım bneımde bat dündu ama akıntım sureklı oluyor bende anlamadım adete bı kaç gün varken akınt bıterdı aslında bu neyın habercisidir acep:)

Test yaptın mı sen kuzu ? Ben yaptım şimdi negatif :44: akıntım çok olmaya başladı. Beyaz bi akıntı. Bende anlamadım

Ben test yaptığımda ya adet günümdü ya da 1 gün geçmişti. 3 tl lik testle yaptım ve kıpkırmızıydı. Bence deneyin. Benim en büyük hamilelik belirtim bembeyaz akıntımdı.

tokobay ağzından bal damlıyor sanki bende de sürekli akıntı var adetımıde 1 gun geçti.test yapmıştım 1 hafta oncesınde şimdi cesaretım yok 2-3 gun daha beklıcem ..

Afiyettt olsunn canım

saolun canlarım ..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzummm Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallahhh ...

merhaba kızlar
10 ekimdeki lekelenmeden sonra
15inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım

dünde adet günümde test yaptım ama negatif cıktı cokta ümitlenmiştim
bugün bu saat oldu hala adet olmadım
yarın testi yenilicem

o gün gelen leke yerleşme olsaydı teste kesin cıkarmıydı acaba

bide ben 21 eylülde hsg çektirmiştim adet ondanda geçikiyor olabilirmi
off ya cok heyecanla bekliyorum var mı yokmu bilmiyorum
ikilemde kalmak cok kötü bişey
gögüslerim ağrıyo biraz uclarına dokununca birazda kasıklarımda ağrı var başka da belirti yok henüz
kafam cok karısık

kırmızılar gelsede artık bende stresi atsam üstümden nolcak die düşünmekten kafayı sıyırcam kızlar yaaa

kızlaaarr testı yaptım sankı yıne sılık bı cızgı var ama dünki gıbı belırlı degıl..anlamadım gıttı..cıs edemedım zorladım bıraz ondanmı bılmıyorum ama bugün beklıcem yarın sabah taze taze edecem testı..hıc adet gelme belırtı yok tatlıslar..kasıklarım agrıyo ama adet gelme sancısı degıl..ve akıntımda yok tuhaf degılmı yahuu

3 -4 gündür kasıklarımda ağrı var gögüslerimdede ağzımın tadı da yok sürekli kuruyo.. gögüslerim bazen çok ağrıyo bazen ağrısı azalıyo.. hamileyım herhalde diyorum sonra gögüslerimin ağrısı azalınca korkuyorum yoktur diye adetime 7 gün kala kan testi yaptırsam çıkarmıki acaba yaptırsam mı ki acaba kızlarr

kızlaaaarr benımde kırmızım gelmedı dahaaaaa.........

ebbiiiii sen kan testi vermicekmiydin bugüüüünnnn neyse gebelik testini yapta ikinci çizgi net çıkarsa (ki kesin çıkacak) hemen kan vermeye gidersin...
O tek çizgiyi görmekten bıktım yaaa Bide ben bu ay klomen kullanmıştım. Tutsa ne güzel olurdu Belki test yaparım ama BELKİ

bende klomen kullandım cicim bu ayyy 1 tane yumoş varr ama ben pek umutlu değilim.. İnşallah senin yumoşlar tutmuşturr canımm...

yaaa roseeeee ben orda bişey görüyorum sankiiiii hayalmi diyorum ekrana yaklaşıyorum uzaklaşıyorum yine görüyorum yineee.... neyse sen bence 2 gün sonra yine test yap kuzum... İnşallah bebiş seninledirrrr

Canımm güzel haberlerle dönersin İnşallah... Rabbim bebişini sana bağışlasın...

aynı sıkayetler bendede var dün bat günümdü ve hala kırmızı gelmedı..testte de tam belırlı bısey cıkmadı..kalakaldım vallahı

Canım, eğer o yerleşme kanaması ise ancak yerleşir bence. Ben de hsg çektirmiştim ama gecikme olmadı hatta BAT'tan yarım gün önceden geldi diyebilirim Ona bağlı birşey değil yani...
Bence dün adet gününseydi, bugün bir kez daha tekrarlayabilirsin testi, çünkü yerleşmeden sonra ancak bu günlerde idrarda görünür varsa diye düşünüyorum

canım testini yüklede bizde bakalım biii olmazmıı...? ve silik çizgin varsa bence hemen bi kan testi vermelisin...

tatlım yıne kesın cıkmadı..yıne sılık yıne sılık..anlamadım gıttı..yarın sabah tekrar test yapacam ögleden sonra doktora gıdecem ya ne yapım

aynı sıkayetler bendede var dün bat günümdü ve hala kırmızı gelmedı..testte de tam belırlı bısey cıkmadı..kalakaldım vallahı

senin adet günün geçmedi mi canım benim daha 9 gün var adet olmama .. seninde göğüs arıların aynımı peki bazen cok ağrıyo bazen ağrısı diniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…