ya arkadaşım bneımde bat dündu ama akıntım sureklı oluyor bende anlamadım adete bı kaç gün varken akınt bıterdı aslında bu neyın habercisidir acep:)
ya arkadaşım bneımde bat dündu ama akıntım sureklı oluyor bende anlamadım adete bı kaç gün varken akınt bıterdı aslında bu neyın habercisidir acep:)
Ben test yaptığımda ya adet günümdü ya da 1 gün geçmişti. 3 tl lik testle yaptım ve kıpkırmızıydı. Bence deneyin. Benim en büyük hamilelik belirtim bembeyaz akıntımdı.
Afiyettt olsunn canım
ayyyyy kötü zamanda geldinn bizde test yapacak birini arıyoduuuukkkkhadi yavruuu bi koşu eczaneye gitte al testiniiii... negatif çıksada sıkıntı yok neşelendiririz biz seni Allah'ın izniyleeee
afiyet olsun canıımmm...
Zilhicce ayının ilk on gününe girmiş bulunmaktayız arkadaşlar..sonderece değerli bu günleri peygamberimiz(s.a.v) efendimiz ''Allaha ibadet edilecek günler içinde Zilhiccenin ilk on gününden daha sevimli günler yoktur. sözüyle en güzel şekilde açıklamıştır...ilk başta çenemizi tutarak,oruç tutarak,kuran-ı kerim kerimi çokça okuyarak bol bol birbirimize dualar ederek rabbimize yaklaşalım inşallah...
Test yaptın mı sen kuzu ? Ben yaptım şimdi negatif :44: akıntım çok olmaya başladı. Beyaz bi akıntı. Bende anlamadım
Test yaptın mı sen kuzu ? Ben yaptım şimdi negatif :44: akıntım çok olmaya başladı. Beyaz bi akıntı. Bende anlamadım
testi 1 hafta kadar önce yaptım negatifti.ama 2-3 gun beklıcem ama ya çıkmazsa dıye
senın adetını kaç gun geçmişti canım :?
kızlaaaarr benımde kırmızım gelmedı dahaaaaa.........
O tek çizgiyi görmekten bıktım yaaaBide ben bu ay klomen kullanmıştım. Tutsa ne güzel olurdu Belki test yaparım ama BELKİ
Merhaba kızlar son haberleri vereyim dedim batım 14 Ekim test yapıyorum hala silik çıkıyor daha doktora gitmedim gebelik testi 4 gündür hala tam koyulasmadi kan testi en son 12.7 idi hamilelik belirtim ve adet belirtim yok of ya birazdan doktora gitcem İnsallah bisey olmamıştır
3 -4 gündür kasıklarımda ağrı var gögüslerimdede ağzımın tadı da yok sürekli kuruyo.. gögüslerim bazen çok ağrıyo bazen ağrısı azalıyo.. hamileyım herhalde diyorum sonra gögüslerimin ağrısı azalınca korkuyorum yoktur diyeadetime 7 gün kala kan testi yaptırsam çıkarmıki acaba yaptırsam mı ki acaba kızlarr
merhaba kızlar
10 ekimdeki lekelenmeden sonra
15inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım
dünde adet günümde test yaptım ama negatif cıktı cokta ümitlenmiştim
bugün bu saat oldu hala adet olmadım
yarın testi yenilicem
o gün gelen leke yerleşme olsaydı teste kesin cıkarmıydı acaba
bide ben 21 eylülde hsg çektirmiştim adet ondanda geçikiyor olabilirmi
off ya cok heyecanla bekliyorum var mı yokmu bilmiyorum
ikilemde kalmak cok kötü bişey
gögüslerim ağrıyo biraz uclarına dokununca birazda kasıklarımda ağrı var başka da belirti yok henüz
kafam cok karısık
kızlaaarr testı yaptım sankı yıne sılık bı cızgı var ama dünki gıbı belırlı degıl..anlamadım gıttı..cıs edemedım zorladım bıraz ondanmı bılmıyorum ama bugün beklıcem yarın sabah taze taze edecem testı..hıc adet gelme belırtı yok tatlıslar..kasıklarım agrıyo ama adet gelme sancısı degıl..ve akıntımda yok tuhaf degılmı yahuu
ebbiiiii sen kan testi vermicekmiydin bugüüüünnnnneyse gebelik testini yapta ikinci çizgi net çıkarsa (ki kesin çıkacak) hemen kan vermeye gidersin...
bende klomen kullandım cicim bu ayyy 1 tane yumoş varr ama ben pek umutlu değilim.. İnşallah senin yumoşlar tutmuşturr canımm...
yaaa roseeeee ben orda bişey görüyorum sankiiiiihayalmi diyorum ekrana yaklaşıyorum uzaklaşıyorum yine görüyorum yineee.... neyse sen bence 2 gün sonra yine test yap kuzum... İnşallah bebiş seninledirrrr
Canımm güzel haberlerle dönersin İnşallah... Rabbim bebişini sana bağışlasın...
aynı sıkayetler bendede var dün bat günümdü ve hala kırmızı gelmedı..testte de tam belırlı bısey cıkmadı..kalakaldım vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?