Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bak şimdii benımde cesarteım gıttı cunku bende aynı durumdayım neyse en ıysıı beklemekkkkk yaaaaaaa :)

yaww ben birde şu 1 haftadır ateş ölçüyordum ama phiada ölçüyordu gayette iyi gidiyordu.ateşim şu 3 gündür düşmedi.ama aynı adet olacakmışım gibide sancım varr.o gün batı olan sadece ikimiziz galiba birimiz bari güzel haber verebilsek canım yaa

Gebelik testlerim hep silik bı türlü koyulasmadi bat 14 Ekim gecti yani gidelim dedim 2 hafta adet olmazsan gideriz dedi ama ben bebegim iyi mı bilmek istiyorum

hımm anladım ever bencede gitmelisin dr.a bir şekilde eşini ikna et Alalh göstermesin ama bebişin seninleyse yaşayabilceğin tehlikeleri falan anlat ikna etmeye çalış canım yaa git bi kan testi ve kontrol yaptır derim ben

Gebelik testlerim hep silik bı türlü koyulasmadi bat 14 Ekim gecti yani gidelim dedim 2 hafta adet olmazsan gideriz dedi ama ben bebegim iyi mı bilmek istiyorum

hımm anladım ever bencede gitmelisin dr.a bir şekilde eşini ikna et Alalh göstermesin ama bebişin seninleyse yaşayabilceğin tehlikeleri falan anlat ikna etmeye çalış canım yaa git bi kan testi ve kontrol yaptır derim ben

inşş cnımmm valla bennn bı hevesla son gunlere kadr gelıyorum hep son 3-4 gun kalaa umutsuzluga kapılıyorumm sankı benımde adet belırtılerım basladı gıbı belım agrıyo mesala sadce beyaz akıntım varrr ve gögüslerım şiş ve bide arada böle uclarına dogru ınen bı sancı varr sadce bunalr umıtlendıryoo sonra deıyorumm yok yok hepsı adet belırtısı dıeee baklaım hayırlsııı bu ay benım 5. ayım olucak rabbım dha fazla bekletmez ınsss bebek isteyen herkesi:)

tatlım çok katıysa bu konuda gizli gitmelisin.. çünkü değerin düşük en azından yükseldimi nasıl seyrediyo bunları öğrenmen lazım.. Allah vermesin üzücü bir olay yaşamadan gereğini yapın bence...

canım eşin yanlış bir ifade kullanmış zaten ilk çocuklarda hiç birşey anlamıyorlar ve baba olduklarının bile farkında olmuyorlar taki arkasından çocuğu baba diyene kadar burda büyük görev senin 9 ay sen karnında taşıyacak ve doğunca sen bakacaksın kendi fikirlerin daha önemli bence doktora git tatlım.

Gizlilikte bereket varmis öyle diyo ... :) neyse en iyisi ben herifini dinleyeyim İnsallah dediği gibi olur aksi halde basının etini yerim :)

amin cnm yaa cenab_ı mevlam kimseyi bekletmesin.bir an önce bebişini kucağına al
benim 20 ayım olacaktao yüzden tabiri caizse biraz kaşarlandım ben

amin cnm yaa cenab_ı mevlam kimseyi bekletmesin.bir an önce bebişini kucağına al
benim 20 ayım olacaktao yüzden tabiri caizse biraz kaşarlandım ben

canım 20 ay olmasa bıle ınsan alısıo yaaaa gecen ay test yapıyorumm esım dıokı ıstersen bekle sonra uzuluyoruz tek cızgıyı goruncee dedımkı alıstım artıkkk cabuk gecıooo bısey olmaz yapıyımm gercekten ınsan alısyoo ama isyan etmemeye calsıyorumm allhım bılır verecegı zamanıı dogumla ölumun önüne gecılmezmişşş rabbim bilirr hayırlı zamnı

Kızlar haklısınız ama gizli gitmek istemiyorum sonuçta oda babası bebegim babasının sözünü dinlemedigime tanık olmasın ki buyudugunde babasına saygı duysun kızlar İnsallah sizlerde hamile kalacaksınız Allah bizimkinize devam ettirsin boyle seyler cok önemliymiş bı yerde izlemiştim Allahım herkese nasip etsin daha belki 10 günlük şimdiden anneliğin sorumluluğunu bana hissettiriyor. Hepinizi öpüyorum sonucu paylaşırım...

canım ben şu 22 aydır adetim geçmeden hiç test yapmadımm.İlk defa bu ay 5-6 gün kala yapmıştım.ki benim adetim 3 senede 3 sefer gecikti onlarda foss çıktı o ayrı

Benim batıma 7 gün var bugün yaptım vallahi duramadım ne yapım bi silik çizgi var gibi cuma günü bi daha yaparım ben bekleyemiyorum vallahi ne yapım

canım ben şu 22 aydır adetim geçmeden hiç test yapmadımm.İlk defa bu ay 5-6 gün kala yapmıştım.ki benim adetim 3 senede 3 sefer gecikti onlarda foss çıktı o ayrı

bende hep önce yaptım bu ayda bekleyyım dıyorumm benımde adetım erken gelır gecıkmezzzz adet duzensılıgım yoktur şükürler olsunn buzamn kadr hıc kadın doguma gıtmedımm şikayteım olmadı yanı umarım ılk bebeğimi görmek için gıderimm die dua edıyorum hepp:)

Benim batıma 7 gün var bugün yaptım vallahi duramadım ne yapım bi silik çizgi var gibi cuma günü bi daha yaparım ben bekleyemiyorum vallahi ne yapım

canım yaa aslında herkesin içi kıpır kıpır çünkü herkes biran önce güzel haberi almak istiyor.ama ne bileyim adet yaklaşsın yada geçsin diyorum işte.bilmiyorum yaa
bu aydanda umudum yok aslında hatta bugün bir ara gaza gelip acaba akşama direk kana mı gitsem dedim acilden kasık ve bel ağrısıyla giriş yapayım dedim
insan bir müddet sonra kendine hakim olamıyor((

canım üzme kendını lütfen....senıncanından daha önemlı hıcbırsey yok ınan...tüm ımkanları kullanın canım benım üzülmeyın

merhaba kızlar
hastalandım ben
olmadı yine..................................

hayırlısı olsun kuzum bu 16 ekim bize yaramadı bence bizim gruptan hamiş çıkmayacak

tatlıcım maalesef günümüzde yasam koşulları ve ya baska sepepler buna sebep oluyor arastırmalara göre insanlar kısırlaşıyor ama farkında değil deniyor ama umutsuzluk yok nasıl mucizevi olaylar yasanıyor bende korkuyorum biraz bizdede sorun çıkacak bence bu ay mens olursam eşim ilk kez gidecek dr a ki 9 ay oldu Allah tan umudunu kesme canım

tatlım yıne kesın cıkmadı..yıne sılık yıne sılık..anlamadım gıttı..yarın sabah tekrar test yapacam ögleden sonra doktora gıdecem ya ne yapım

tatlıcım bhcg değerin idrarında düşüktürde ondan silik çıkıodur silikte olsa koyuda olsa hamissin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…