Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Bence sen bir doktora daha git cünkü para tuzağıda olabilir.Bu testleri diğer doktorda görmedi mi bu kadar tedavisiz şekilde imkansız olduğunu söylediği birşeyin bir doktorun gözünden kaçabileceğini düşünmüyorum.Özel bir hastanede benimde ağbime anjiyo olman lazım yok kalp kapakçığında çökme var acil hastanede kalman lazım dediler sonra bir tanıdık doktoru aradık para tuzağı dediler.Ve koşuyolu kalpde klinik şefi tüm taramaları yaptı yok öyle birşey dedi.Boşu boşuna anjiyo olacaktı..O yüzden bir araştırma hastanesine araştırıp bir doktora gitmeni tavsiye ederim.

Kızlar, kasım ayı topiğimizi hazırlıyorum şimdi. İsmini şöyle düşündüm güzel mi sizce?

"Kasım Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamiş Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın :)"

Kızlar, kasım ayı topiğimizi hazırlıyorum şimdi. İsmini şöyle düşündüm güzel mi sizce?

çooook güzeell beğendim canım, ben parmağımı kaldırdım bilee
beni de eklersin artıkın
bat 13 Kasım

ben çok begendım daha bat gelmedı ama buyuk bı ıhtımal bende kasım ayı topıgınde olucam hıc umudum yok nedense bu ay için

güzel ben yarın sabah parmak kaldırırırm.bat cuma yarın sabah caymazsam eğer ilk idrarda test yaparım.olumsuzsa parmak kaldırırım

benimde bat bugün kırmızılar yok daha 3 gün bekleyip öyle test yapcam çünkü benimki gecikmeli oluyor.

benım bat cuma bende yapsammıkı testtt heveslendım şimdii

yaww bende bilmiyorum inanki böyle okudukça gaza geliyorum.Ama çoğu insanın battan birkaç gün önce belli oluyor.bak çıkmayanlarda birkaç güne kadar kırmızı kartı yiyor.Aslında kafam çok karışıkbir yanım cuma günü bat gününün bekle diyor.diğer yanım yap diyor

bak şimdii benımde cesarteım gıttı cunku bende aynı durumdayım neyse en ıysıı beklemekkkkk yaaaaaaa :)

valla bomba bir isim bulmuşun phiam... hayırlı olsun yeni topikimiz.. bende b üyük ihtimall kasımda orda olcammm hiiiç umudum yok benim bu ay

phia canım benim adım listede yok galiba bat 25 ekim eklersen sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…