Bu ay da hayırlısı değilmiş demek ki canım yaa. Kısmet, üzülme sakın
öyle canım, ne yapalım.önümüzdeki aya bakacağız artık..
Raabim hayırlısını versin
hayırlısı olsun cnm yaa inş. önümüzdeki maçlar san galibiyeti getirir[/QU
inşallah tatlım inşallah...hepimizee
Kızlar, kasım ayı topiğimizi hazırlıyorum şimdi. İsmini şöyle düşündüm güzel mi sizce?
"Kasım Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamiş Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın :)"
Kızlar, kasım ayı topiğimizi hazırlıyorum şimdi. İsmini şöyle düşündüm güzel mi sizce?
güzel ben yarın sabah parmak kaldırırırm.bat cuma yarın sabah caymazsam eğer ilk idrarda test yaparım.olumsuzsa parmak kaldırırım
benım bat cuma bende yapsammıkı testtt heveslendım şimdii
kızlar cahilliğime verin ama bu bat ne demek merak ettim regliye bat mı diyorsunuz :26:
Kızlar benim kocam beni doktora götürmüyo...kir dİzini otur dedi acaba gizli mı gitsem ...
yaww bende bilmiyorum inanki böyle okudukça gaza geliyorum.Ama çoğu insanın battan birkaç gün önce belli oluyor.bak çıkmayanlarda birkaç güne kadar kırmızı kartı yiyor.Aslında kafam çok karışıkbir yanım cuma günü bat gününün bekle diyor.diğer yanım yap diyor
kızlar doktora kontrole gittim geldim şimdi bu gece son bi çalışma yapın dedi doktor bide progestan verdi kullanan varmı bu ilacı şekerler bi bilgi verseniz
nasıl yanineden götürmüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?