Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım neler diyosun sen konuşma böleeee dr hiç çocuğun olmaz dememiş yaa üzme kendini bu kadar çevremde tüp bebekle olan onlarca insan var bizleride üzüyosun konuşma böleee

evet canım doğru diyorsun bu baş dönmesi yaparsa aldığım diğer ilaçta mide bulantısı yapıyor hamile olsam hiç belirti anlayamam o zaman

aynen öyle oluyoo ben kesin hamileyim diyodum bütün belirtileri yaşadım bikaç kişiye sordum bütün hepsi ilacın etkisiymiş kan testi yaptırdım negatif.. o yüzden bu ay belirtin yokmuş gibi davran günün gelince yaparsın test...

Önca bir sakin olmaya çalış saçma sapan şeyler söylemeyi bırak çocuk sahibi olamayacaksınız dememiş ki doktor neden bu kadar olumsuz bir tutum takındın.. lütfen kendini üzmeyi bırakırmısın yemin ederim benide üzdün..bak sana kendimden örnek vereyim benim eşimin kronik 2 hastalığı var ikisininde tedavisi yok bir ton ilaç kullanıyor günde.. bu ilaçlarla hemilelik düşünmemiz bile riskliydi.. ben eşime deli gibi aşık olarak evlendim ilk zamanlar hergün ya onu kaybedersem korkusu yaşıyordum..Ama şu an herşey yolunda.. üstesinden geldik tüm sorunların.. sende üstesinden geleceksin eşinle bütün sorunların yeterki bu iste ve inan..ama böyle kendini bırakırsan olmaz.hayatta neler var eşinin testleri kötü çıkmış olabilir ama alternatif yollarla hamile kalabileceğinide söylemiş .. Allah'a şükretmelisin bence YA DAHA KÖTÜSÜ OLSAYDI? ya hiç hamile kalamasaydın? tüp bebekle anne olan yüzbinlerce aile var.. Lütfen kendini yıpratma .. yürekten söylüyorum.. Hayata tutunmak için milyonlarca sebebimiz var.. daima yanındayız..

daha günüme çok var bazen sabırsızlanıyorum bazende hiç düşünmüyorum

şimdi iiym kızlarr amam hala pıskolojım cok kotü hiç beklemedıgım birşeydiii napıcam ben şimdiiiii...........morlm cokk bozukk..hersy anlamsızlastı bırdenn...hareketlilik tamamen 0 cıktı sperm sayısıda 0,4

İnan canim aynı senin durumunda olan bı arkadas vardı en son hamileyi istersen bı araştır İnsallah seninde mutlu haberlerini alırız benim anlamadığım ilk doktorun bu testin sonucuna bisey demedi mı acaba diplomayı nerden almış ne salak insanlar var

bende buralardayım

bekle bekle hala bekliyorum biraz akıntım var hemen adet oldum sanıyorum 3 dk da bir tuvaletteyim :)

çok geçmiş olsun canım böyle düşünme eşin başka bir doktora daha gözüksün gerşeyde vardır bir hayır sen kalbini ferah tut allahın izniyle herşey yoluna girecektir.

canım dur bir sakin ol problem neymiş bir anla anlatçbak benimde eşimle ilgili problemim var 1 yıldır bekliyorum.Hiç birşey dünyanın sonu değill

nolur doktorlarınızı ıyı secın benım 2ayım hep umut ederek boşa gectı demekkı sımdı tedavıleırmı olmustum ama yıne dıyorum zamanı degılmıs demekkı o kadr kotuyumkı suan o dr yuzunden ınanabılıyormusunuzz eşimle gıttım ozellıkle dr o zmn kotu bısey soylerse ıkımıze desın ıyı dedı bızı kovduydu daha gencsınzı dedı aptal dr.bugun ben dedım bi muayne olım bi olesine gttım dıebılırım bısye kemırıyor cunku ıcımı nese o arada dedım testlerı tekrar bı gosterım dr bırden pat dıe ssizin normal yolla cocugunuzolmaz demesınmıı
kafayı yıyordum şoka gırdımm eşinde hiç hareket yok hemde cok az sperm sayısı var anca tp bebek olur aşılamaylada olmaz dedı ben basladım aglamayaaaaaaaaa hala aynı durmdayım tutamıyorum kendımıııı hayal kırıklıgı yasadım eve geldımkı ovilasyon testımde gelmıs kargoyla gerı gıtmıss artık hıc bısye gerek kalmadı tedavımıze baslamamaızz lazım

Şimdiden sonra artık üzülmeyi bırakıp, yapmanız gerekenlere bakacaksınız canım tamam? Hem bak sen böyle olursan eşin çok daha kötü hisseder kendini, hem onlar bizler gibi dışa da vurmaz, içine atar üzüntüsünü, Allah korusun üzüntüden hastalık sahibi olur... Sakın üzülme, şu dakikadan sonra yapmanız gerekenlere odaklanın. Doktor ilaç falan nasıl bir yol çizdi size? Bak canım sana birşey söyleyeyim; doktor sitesi . com adresinde Prof. İ.Fahri ÖÇER var kadın doğumcu, mükemmel bir insan, test sonuçları ve uygulamanız gerekenleri ona sor hemen, üye ol, hallet. Hem çok kısa sürede dönüyor cevabı. Bi yaz bakalım hoca ne söyleyecek, neler tavsiye edecek?

canımm iyi olmana çook sevindimm... bak yanlış hatırlamıyosam onun ameliyatı oluyo yada ilaç takviyesi olabiliyo... yine bi tedavisi varrr muhakkak.. bu örnekleri vermek seni ne kadar rahatlatır bilemiyorum ama benim ablamın eşindede sıkıntı var.. onunkisi %100 globozozsperm yani sperm başlarının hepsi bozuk.. doktor onlara tüp bebeğin ileri seviyesi olan mikroenjeksiyonu önerdi... ama hiç yılmadılar bebeğimiz olsun diye 5 senedir çabalıyolarrr... sen yılma sana düşen tek bir görev var şuanda eşine olabildiğince destek olman çünkü o duyunca çok üzülecek buna hazırlıklı ol.. erkekler bizim kadar sabırlı değiller onlar daha çok kafalarına takıyolar bizden emin ol.. o yüzden şuan için sakin olup eşine destek çık ve şunuda söyleyim sizin sıkıntınız asla aşılamayacak bi sıkıntı değil.. Rabbim ol dedikten sonra olurr zamanını da o bilir.. sakın eşinin yanında ağlama emi bitanem... biz seni çok seviyoruz ve sen gerçektende çok azimli ve sabırlı bi insansın... Rabbim sizin ve hepimizin kucağını boş bırakmazz sadece bol dua bol duaa.... yer gök duayla.. onuda hep beraber birbirimize yapıyoruz elbet birimizin duasıda senin için kabul olur.. çooooooook öpüyorum seni canım beniimmm... moral bozmak yookkk biz hep senin yanındayııızz....

mmlkk arkadaşım şimdi burada böyle konuşmak kolay diceksin belki ama
hepimiz burada evladımız olsun diye açtık ellerimizi Allaha
hepimiz farklı şekilde sınanıyoruz unutma
dünyanın sonun değil
görümcemde de aynı sıkıntılar vardı eşindede üstelik görümcemin durumuda vahimdi
ama Allah nasip etti oldu bi evlatları
sen aç ellerine duanı et tedavine başla
ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ...

merhaba kızlar
hastalandım ben
olmadı yine..................................

arkadaşım bu hareketsizliğin sebebi neymiş.bence bir eşin üroloğa falan gitsin.Hormonel de olabilir varikoselde olabilir.Ve bu ikisininde etkisi çok ve tedavisi var.Aynı zamanda sperm sayısını arttıran bir sürü takviye vitamin var.Yeterki gönlünüz ferah olsun

Niye kendine zarar veriyorsun?Doktor sana olmaz dememişki normal yol ile olmaz demiş tıp o kadar ileriki herşey mümkün artık...Benim arkadaşımında normal yolla olamazdı ve tüp bebekle aşılama ile 2 tane bebeği oldu...Birde eşinin testleri kötü çıkmış o senden daha kötü olması lazım sen ona kendisini kötü hissettirmemen lazım sen onun yanında böyle ağlayıp kendini perişan edersen o iyice kendini eksik hisseder, yapma böyle daha dur bakalım...

canımmmm sıkıntı yapma kendine herşey yoluna girecek... Derdi veren Rabbim dermanınıda verir muhakkak... Boool bol dua edelim birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…