Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr anne oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)
slm kızçeler napıonuzz ben anca gelebildim yazmaya ne var ne yok phia kırmızılar geldimi canvarmı bebiş haberi
Hoşgeldin canımcım. Benim kırmızılar geldi yaa, hayırlısı buymuş diyoruz. Artık Kasım ayına yeni ümitlerle
vet sizlere yan topikten son dakika haberleri veriyorummmmm
hattah test yaptı ve 2.cizgiyi silikte olsa biraz koyu ama gördükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :46:
çıkıorum canlarım perşembe evime geçicem annemlerdeyim öptüm hepinizi kendinize iyi bakın phiam kendini sıcak tut unutma yumoşlar şlmdiden byümeye başlıo
Kim canıımmm, sen mi hamişsin??
keşke bende hamileyim diyebilseydim ama olsun hamile olan hattah rumuzlu arkdaşımız biz yan topikteyiz hadi hanımlar hep birlikte o bebek buraya gelcek topiğindeyiz bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim yarın kan testi yapcak inşallah kesin haberi alcaz
hayırlı olsunn.Çok sağolun canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr anne oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)
Çok sağolun canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sağolun canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun maşallah tebrik ederim
bizim grup 16 ekimciler bize 16dan hayır gelmedi şimdiye kadar ben hala bekliorum karnım sızı seklinde ağrıyor daha bişi yok
canım öncelikle çok üzüldüğümü söylemek isterim.bende seninle aynı durumdayım.dört senelik evliyim ve 3 senedir çocuk istiyorum.ilk sene doktora gitmedim 1 sene beklemek gerekiyormuş olur dedim ama olmadı.sonra eşimle konuşup doktora gitmeye karar verdik.yalansız farklı farklı 3 doktora gittim.eşime spermiogram yaptılar ve ileri hızlı sıfır çıktı.ama doktorlar sorun yok olur dediler.tabi bende ozaman nerden biliyim anlamıyorum bu işlerden derken eşime varikosel olabilir dedim istersen onada bakalım dedim ve tekrar üroloğa gittik adam baktı etti ultrason çekti varikosel yok dedi.ii dedik madem biraz daha bekleyelim ama ne gelen var nede giden.eşiminde üzerine çok gitmek istemedim üzülmesin diye ama artık onunda çevresindeki arkadaşları ve hatta bizden sonra evlenenler birer birer çocuk sahibi olunca artık bişeyler yapmamız gerektiğine karar verdik.doktor araştırdım baktım ettim ve 3 ay önce özel bi hastanede tüp bebek doktoruna gittim ve kendisine öncelikle tüp bebek istemediğimi sorunun çözülmesi için tedavi olmak istediğimizi söyledim.kendiside bana dediki ((tabiki bizim önceliğimiz prensibiz budur diye))önce tedavi sonra aşılama çaresiz kaldığımız durumda tüp dedi.eşimden spermiogram istedi benden de hormon testi.hormon testine 600tl spermiograma ise 130tl verdik.muane ise 100tl verdim.sonuçlar çoktı ve eşimle doktorun karşısındayız eşimin sonuçlarına baktı ve sizin asla çocuğunuz normal yolla olmaz dedi.sperm hızınız sıfır sayı ii dedi.aşılamayıda önermiyorum direk size tüp bebek yapalım sizi hemen hemşireye yönlendireyim ilaçlarınızı başlayalım.eşim bi dakka dedi ya önce bunu artırabilirmiyiz bunu bana söyleyin dedi.bunun bi tedavisi yokmu?adam kesinlikle yok dedi.yani üroloğa gönderme gibi bişeyi yok adamın nedenini araştırmadan tüp dedi.tam kalktık çıkıyoruz eşim pardon dedi ama hormon testi sonuçlarına bakmayacakmısınız adam dumur oldu kem küm falan çünkü unuttu bende ne istediğini bunlarda sorun yok dedi geçiştirdi ve biz çıktık.o haftamız bize zehir oldu.gözlerim şişti ağlamaktan çaresiz kaldık.ben tamamen bunalımmmm.
Sonra benim bir arkadaşım vardı eşimnin de aynı problemi vardı onu aradım başıma gelenleri anlattım tabi ağlayarak.şimdi 2 tane evladı var.sakin ol dedi eşine bol bol fındık fıstık incir yedir sürekli elinin altında olsun.ve onlar sperm hızını ve sayısını artırmak için proxeed plus kullanmışlar.bende biraz araştırdım ve bende aldım eşime şimdi bir aydır kullanıyor.umudumu kesmedim arkadaşım demek istiyorum ki bu yolda yalnız değilsin.doktorlar para tuzağıı başka bişey değil.güvenebileceğin dr.bulursan ne ala ama çoğu fiyasko.senin psikolojin onlar için önemli mi bence hayır.ama şunu unutma biz gerekli önlemleri alarak daha sonra allahtan yardım isteyerek anne olmanın tadına inşallah varacaz.şimdi kendine yeni bi sayfa aç.ben bir ay önce açtım ve pes etmiyecem.kendime bi 6 ay daha zaman verdim.sonrası allah kerim.
Neyse çok konuştum galiba içimi dökeyim dedim.ayrıca kırmızı kartıda yedimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?