Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr anne oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin bebişini

bu arada günaydın kızlarrr hala gelen giden yok kırmızıları göremedim

üç günlük ateşimde şöyle;
15 ekim; 34,00
16 ekim;34,2
17 ekim;34,2

senin bat ne zamandi ki canim gelen gidenyoksa yapsana bir test benim daha 9 gun var

herkezlere gunyadın.... bi kaç gundr giremıyrdum... phiacimgeçmiş dogm gunun kutlu olsun

kızlar belim cok agrıo benım ya yumurtlamada oluyomu boyle.kasımklarmda fln bi sizi var?

Bugün bat günüm. Bakalım ne olcak Öğleden sonra 3-4 gibi oluyordum genelde meraktan ölücemmmm

herkese günaydın kızlar ya bu progestan nasıl kafa yapıyor dün gece içtim acayip başım döndü günde 3 kere almam lazım nasıl yapıcam iş yerinde ya

güzel topiğin güzel anniş adayları herkese günaydın

bata 2 gn var bu sabah karar vermiştim ilk idrarla test yapacaktım ama sabah bir kalktım ateşim düne göre 0,2 derece düşmüş ve bu bana kırmızıların geleceğine işaret oldu.o yüzden yapmadım.Sabah 6:30 dan beri ağlamaklı gözler kızarık gezdim.

ancak kendime gelebildim daha kırmızıları görmeden bu haldeyim birde görünce ne olacağım bilmiyorum

arkadaşlar batı 2 gun geçti hala inatla test yapmayacağım hafıften bı heyecanda var :) acaba mı dıye geçen ay 15 ekımdı ondan once 17 eylül bat tarıhımdı 2 ilerı 2 geri gun oynadığı içüün beklemedeyız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…