adetin duzenli midir peki???sonucta 2 gun gecmis
Bugün bat günüm. Bakalım ne olcakÖğleden sonra 3-4 gibi oluyordum genelde meraktan ölücemmmm
deepp kırmızılar gelmediği sürece umut her zaman var ayrıca geç döllenmeyide unutma
güzel topiğin güzel anniş adayları herkese günaydın
bata 2 gn var bu sabah karar vermiştim ilk idrarla test yapacaktım ama sabah bir kalktım ateşim düne göre 0,2 derece düşmüş ve bu bana kırmızıların geleceğine işaret oldu.o yüzden yapmadım.Sabah 6:30 dan beri ağlamaklı gözler kızarık gezdim.
ancak kendime gelebildim daha kırmızıları görmeden bu haldeyim birde görünce ne olacağım bilmiyorum
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr anne oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)
cnm öncelıkle bna bu kadr zmnını ayırıpbunları bnle paylastıgın ıcın teskkur edrim.. bugun ambela gibi kafam hala şoktayım ağlıyorum gızlı gızlı elımde degıllllkızların cogu bılıyor burda paylasımlarımı..hemen bugun sonucları gorunce esımı cagırsım baska hastaneye gttık bı tupmerkezı bolumu olan hastaneye bı ürolok esımı muayne ettı bazı testler tahlıller ıstedı tekrar spmermıogram ıstedı oncekı sonuca baktı tmm moral bozmak yok dedı ıyce bı kere daaha baklım sonuca dedı 500 mılyona yakın tutan bı tahlıllle cıktık pazrtsı testlerını yaptırıck esım ..zmn kaybetmıyelım demıstı ılk gıtıgımz dr daha kotu olmasın sonuc dıee.o yuzdn ılk gundne basladık bklm..sonuclara gore dr bı yol cızıcek eger sonucbole olursa son cıkan bı yontem uyguluycklarmıs dırek yumurtanın ıcıne enjeksıyon mudur nedır o ..yanıı hıc bırsey degısmessee zorlu bır sureç benı beklıyorrrrrrr eşimde cok kotu oldu onu cok sevıyorum kıyamıyorummm ..hanı hı ummasınızda bı sonucla karsılasırsız ya suan oleyımm daha o kadr kafam karısıkkı sayfalarca yazabılırımm
güzel topiğin güzel anniş adayları herkese günaydın
bata 2 gn var bu sabah karar vermiştim ilk idrarla test yapacaktım ama sabah bir kalktım ateşim düne göre 0,2 derece düşmüş ve bu bana kırmızıların geleceğine işaret oldu.o yüzden yapmadım.Sabah 6:30 dan beri ağlamaklı gözler kızarık gezdim.
ancak kendime gelebildim daha kırmızıları görmeden bu haldeyim birde görünce ne olacağım bilmiyorum
herkese günaydın kızlar ya bu progestan nasıl kafa yapıyor dün gece içtim acayip başım döndü günde 3 kere almam lazım nasıl yapıcam iş yerinde ya
valla kendini zorla sikintiya sokmussun daha orta da birsey yok uzme kendini bu kadar iyi dusun iyi olsun
tebrikleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrRabbim kucağına aldığın günleri göstersin canım.. bizlere de dua et olurmu..?
anaaaaa kuzum sen kırmızıyı görmeden ne hale gelmişinnn :26: hele bi dur bakalım.. hem kırmızılar gelse ne olacakki.. umudumuz hep var zaten.. bu ay olmazsa diğer ay olur.. kendi kendini yıpratma bu kadarr hepimizi üzüyosun bakkk... Hep beraber bu yolda azimle gidiyoruzzz.. stres ve sıkıntıya HAYIIIIIRRRRRRRRRRRRRRR................
Günaydınnlar efenimmBende de ne gelenn varrr ne giden takılıyoruz öyle
canım yaa biliyorum ama işte artık insanın elinde değil.evet kırmızıyı görmeden ümit kesmek yok ama geleceğide belli yanien azından alıştırdım artık kendimi.şimdi biran önce gelsin kasıma göz dikeyim diye bakıyorum
arkadaşlar batı 2 gun geçti hala inatla test yapmayacağım hafıften bı heyecanda var :) acaba mı dıye geçen ay 15 ekımdı ondan once 17 eylül bat tarıhımdı 2 ilerı 2 geri gun oynadığı içüün beklemedeyız bakalım
Gunaydın kızlar
nasılsınız?
canım yaa çok saol anlık oluyor işte şuan topladım kendimi birazda kırmızlar gelince ufak bir şok yaşarım ama bugünkü kadar değil
her geçen ay aleyhime bu kırmızıyı göreceğim 22.ayımee yani artık ay geçtikçe üzüntün azalmıyor artıyor.
ama burası ve sizler sayesinde kederini bile neşeyle geçiriyorsun
GünaydınnnBen şahsen iyiyim sen nasılsın
Demiştim.
Sabah al bi tane diğer 2 sini gece al. Prospektüste yazıyor böyle kullanılabileceği. Tabi sen yine de sor doktoruna.
güzell iyi olun iyi
kırmızılar dan haber yok galiba
test yaptıınmı?
Günaydınnlar efenimmBende de ne gelenn varrr ne giden takılıyoruz öyle
Gunaydın kızlar
nasılsınız?
günaydın şekerim bi umut bekliyorum ben bu ay kesinlikle belirti aramadan bekliycem kendime söz verdimGunaydın kızlar
nasılsınız?
Gününüz aydın olsun topiğimizin güzel insanları
canım şimdi içtim bi tane biraz sonra başlar uykum baş dönmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?