Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

adetin duzenli midir peki???sonucta 2 gun gecmis

maalesef canım değil ..

Bugün bat günüm. Bakalım ne olcak Öğleden sonra 3-4 gibi oluyordum genelde meraktan ölücemmmm

hadi bakalım heycanla bekliyorum güzel haberini canım

deepp kırmızılar gelmediği sürece umut her zaman var ayrıca geç döllenmeyide unutma

evet kuzum ama bana yine adet gecikmesi gibi geliyoo .. ateşim nasıl sizce :26:

valla kendini zorla sikintiya sokmussun daha orta da birsey yok uzme kendini bu kadar iyi dusun iyi olsun

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr anne oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)

tebrikleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin canım.. bizlere de dua et olurmu..?

kuzumm doktorun dediği yöntem mikroenjeksiyon.. yani sana şöyle tanımlayım tüp bebekte kaliteli sperm ve yumurtayı koyuyolar bir kaba orda sperm kendisi döllüyo yumurtayı.. mikroenjeksiyon ise spermi enjektör yardımıyla direk yumurtaya veriyolar.. eğer öyle bi imkanınız varsa bence de direk mikroenjeksiyonu tercih edin.. Rabbim yardımcınız olsun.. üzülmemek elde değil tahmin edebiliyorum ama sağlam durmalısın.. Rabbimin izniyle üstesinden geleceksiniz ben eminim canım benim... Allah büyükkk hepimizin umudu hep yeşermiş bir şekilde bekliyoruz.. hayırlısı olur İnşallah hakkımızda...

anaaaaa kuzum sen kırmızıyı görmeden ne hale gelmişinnn :26: hele bi dur bakalım.. hem kırmızılar gelse ne olacakki.. umudumuz hep var zaten.. bu ay olmazsa diğer ay olur.. kendi kendini yıpratma bu kadarr hepimizi üzüyosun bakkk... Hep beraber bu yolda azimle gidiyoruzzz.. stres ve sıkıntıya HAYIIIIIRRRRRRRRRRRRRRR................

Günaydınnlar efenimm Bende de ne gelenn varrr ne giden takılıyoruz öyle

herkese günaydın kızlar ya bu progestan nasıl kafa yapıyor dün gece içtim acayip başım döndü günde 3 kere almam lazım nasıl yapıcam iş yerinde ya

Demiştim.
Sabah al bi tane diğer 2 sini gece al. Prospektüste yazıyor böyle kullanılabileceği. Tabi sen yine de sor doktoruna.

valla kendini zorla sikintiya sokmussun daha orta da birsey yok uzme kendini bu kadar iyi dusun iyi olsun

canım yaa biliyorum ama işte artık insanın elinde değil.evet kırmızıyı görmeden ümit kesmek yok ama geleceğide belli yanien azından alıştırdım artık kendimi.şimdi biran önce gelsin kasıma göz dikeyim diye bakıyorum

canım yaa çok saol anlık oluyor işte şuan topladım kendimi birazda kırmızlar gelince ufak bir şok yaşarım ama bugünkü kadar değil
her geçen ay aleyhime bu kırmızıyı göreceğim 22.ayımee yani artık ay geçtikçe üzüntün azalmıyor artıyor.
ama burası ve sizler sayesinde kederini bile neşeyle geçiriyorsun

Günaydınnlar efenimm Bende de ne gelenn varrr ne giden takılıyoruz öyle

ooohhh ne guzel 9 ay takilirsin insallah

herseyin hayirlisi olsun guzelim insan uzulmeycem diyor ama iste her defasinda yine uzuluyorsun sen yinede umudunu kaybetme:116::116::116:

insallah guzel bir haber alirsin canim bizlere de umut olursun

kuzuuuumm çooook haklısınnn bende 1 yıldır bekliyorum ama olmuyo.. bide benim adetlerim 40 güne felan sarkıyo hele o zamanlarda kesin hamileyim diyorum ama hep negatif.. bende polikistik over var işte klomene başladım ama artık her ay umutsuzca bekliyorum... bu ay hiç umudum yok mesela ama burda sizinle olmak çok güzel.. sıkıntıları dertleri paylaşıyoruz beraber... birilerin bebiş haberi gelince çooooooook mutlu oluyorum anlatamam.. bende o günleri görebilecekmiyim diye de iç geçiriyorum.. Rabbim hepimize nasip eder İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…