Gününüz aydın olsun topiğimizin güzel insanları
yawrum sana doktor ilaç mı vermişti?
kuzuuuumm çooook haklısınnn bende 1 yıldır bekliyorum ama olmuyo.. bide benim adetlerim 40 güne felan sarkıyo hele o zamanlarda kesin hamileyim diyorum ama hep negatif.. bende polikistik over var işte klomene başladım ama artık her ay umutsuzca bekliyorum... bu ay hiç umudum yok mesela ama burda sizinle olmak çok güzel.. sıkıntıları dertleri paylaşıyoruz beraber... birilerin bebiş haberi gelince çooooooook mutlu oluyorum anlatamam.. bende o günleri görebilecekmiyim diye de iç geçiriyorum.. Rabbim hepimize nasip eder İnşallah...
evet canım progestan verdi
....
cnm evet araştırıyorum 1-2gun ıcerısınde hayatım çok değişti dun sabah neler arastırıyordum, sımdı neler dusunuyorum,arastırıyorum... bu arada da gg.dan gelmiş ovılasyon testlerımben evde yokken gerı gıtmıs, dun kagıt yapıstırmıslar kapıyaa ağlama krızıne gırdım, dayanamıyorum cok zormus allah baska dert vermesın tbı ..ama bırden daha yasım cok genc esımınde oyle ,boyle bısy duymayı beklemıyorduk..cnm tamamen ,0 hareketlılık oldugu ıcın ve 0,4 sperm bulundugu ıcın.(tekrar sperm testı ıstedı sonuca gore) %90 mıkroenjeksıyona baslıyacaklar ,, nasıl agrılı bır sureçmı benı beklıyor o ıslemler sırasıda hıc bısyle ılgılı bılgım yok yumurtalarımı toplayacklarını ve sonra rahme yerlestıreceklerını bılıyorum..pnları arastırıyorum fıyatlara bakıyorum kafam allak bullakkk kızlarr ........kimsede bilmiyor tek basımamı geçmeliyim bu sureçlerden, yoksa anneme soylemelımıyım bılmıyorummmmmmm ne yapacagım allak bullakım eşime karsı guclu durmaya clısıyorum ama yuzumden yıkımımı anlıyor kendı ztn cok kotu oldu .kıyamıyorum onadaa cnm o bnmm..
gunaydınnn tatlım napıosıun
bu aara konuşamadım pekk habersiz kaldımm
kaç gun kaldı?
evet canım progestan verdi
....
cnm evet araştırıyorum 1-2gun ıcerısınde hayatım çok değişti dun sabah neler arastırıyordum, sımdı neler dusunuyorum,arastırıyorum... bu arada da gg.dan gelmiş ovılasyon testlerımben evde yokken gerı gıtmıs, dun kagıt yapıstırmıslar kapıyaa ağlama krızıne gırdım, dayanamıyorum cok zormus allah baska dert vermesın tbı ..ama bırden daha yasım cok genc esımınde oyle ,boyle bısy duymayı beklemıyorduk..cnm tamamen ,0 hareketlılık oldugu ıcın ve 0,4 sperm bulundugu ıcın.(tekrar sperm testı ıstedı sonuca gore) %90 mıkroenjeksıyona baslıyacaklar ,, nasıl agrılı bır sureçmı benı beklıyor o ıslemler sırasıda hıc bısyle ılgılı bılgım yok yumurtalarımı toplayacklarını ve sonra rahme yerlestıreceklerını bılıyorum..pnları arastırıyorum fıyatlara bakıyorum kafam allak bullakkk kızlarr ........kimsede bilmiyor tek basımamı geçmeliyim bu sureçlerden, yoksa anneme soylemelımıyım bılmıyorummmmmmm ne yapacagım allak bullakım eşime karsı guclu durmaya clısıyorum ama yuzumden yıkımımı anlıyor kendı ztn cok kotu oldu .kıyamıyorum onadaa cnm o bnmm..
mmlk
tatlım dun ben yoktum burdan daha sonra rhia dan öğrendim
cok üzülmüş keşke burda olaydım dedim
sakın yalnız başıma uğraşıyorum die düşünme ne istersen söyle bende senin için araştırırım
hem maddi olarak hemde yöntemler yerler her ne konuda istersen araştırır sana bilgi veririm tamam mı
eminim eşinde cok üzülmüştür sende o kendini daha kötü hisetmesin die daha da güçl durmaya calışmışsındır
canm benm merak etme her türlü yanındayım .....bi müddet birine bişi deme aratırmalarını yap iyice kafanda netleşsin hersey
ondan sonra bilikte karar verirsiniz eğer paylaşmak isterseniz ailelerle ama lütfen umutsuz olma belki bunları burdan yazmak yada söylemek kolay
ama inan gercekten çok üzüldüm herzaman destek olmak için burdayız unutma cnm benm
....
Canım benim güçlü olmaya çalış Rabbim büyük kolaylıkla atlatırsın inşallah bu günlerini... bence anne de söle derim ben
....
arkadaşım bu yaşadıkların hiç kolay değil evet zor süreçler.ama inş. işine yarayacak ve şifasını bulacaklar.Biran önce toparlanmaya çalış.
Bak bnm sıkıntım farklı ama 10 aydır eşimin tedavisi için uğraşıyoruz.ve erkekler bizim gibi dğeil içlerine atıyorlar dışarıya yansıtamıyorlar.Birbirinize sımsıkı sarılıp en destek olmanız gereken zamandasınız.İnan bana biz eşimle şu 2 aydır spermi bıraktık yüksek tansiyon için uğraşıyoruz.Adamın tansiyonu 16-10,15-10 neden zamanın birikimi başka bişley değil.
sana bu sabır dolu süreçte Allah ım yardımcı olsun
senin bu 2. ayın dimi kuşum
progestan verme sebebi nedir tam olarak sölermisin bana?
bilgi edinmeye calışıyorum tatlım
arkadaşım bu yaşadıkların hiç kolay değil evet zor süreçler.ama inş. işine yarayacak ve şifasını bulacaklar.Biran önce toparlanmaya çalış.
Bak bnm sıkıntım farklı ama 10 aydır eşimin tedavisi için uğraşıyoruz.ve erkekler bizim gibi dğeil içlerine atıyorlar dışarıya yansıtamıyorlar.Birbirinize sımsıkı sarılıp en destek olmanız gereken zamandasınız.İnan bana biz eşimle şu 2 aydır spermi bıraktık yüksek tansiyon için uğraşıyoruz.Adamın tansiyonu 16-10,15-10 neden zamanın birikimi başka bişley değil.
sana bu sabır dolu süreçte Allah ım yardımcı olsun
allah hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte şifasını versin inşallah canlarım ya elimizden tek gelen buradan tüm kardeşlerimize dua etmek rabbim kabul etsin inşallah
anladım cnm bunla ilgili ufak bi araştıma yapmıştım düşük yaşayan bayanlar kullanıyodu geneldecanım rahmi bebeğe hazırlamak içinmiş eger gebelikte olursa düşüğü önlemek için
canım hoşgeldin evet canım ağrılar yumurtlama zamanında da oluyorr
mmlk
tatlım dun ben yoktum burdan daha sonra rhia dan öğrendim
cok üzülmüş keşke burda olaydım dedim
sakın yalnız başıma uğraşıyorum die düşünme ne istersen söyle bende senin için araştırırım
hem maddi olarak hemde yöntemler yerler her ne konuda istersen araştırır sana bilgi veririm tamam mı
eminim eşinde cok üzülmüştür sende o kendini daha kötü hisetmesin die daha da güçl durmaya calışmışsındır
canm benm merak etme her türlü yanındayım .....bi müddet birine bişi deme aratırmalarını yap iyice kafanda netleşsin hersey
ondan sonra bilikte karar verirsiniz eğer paylaşmak isterseniz ailelerle ama lütfen umutsuz olma belki bunları burdan yazmak yada söylemek kolay
ama inan gercekten çok üzüldüm herzaman destek olmak için burdayız unutma cnm benm
cnm bnm cok saol goz yaslarımı tutamıyorum suan ne kadr ıyısınız sızlerrr hepınızı cok sevıyorum..allah razı olsun tugracım inaşşalh gönlunde ne varsa allahım bekletmeden versınn cok ıcten soyluyorumm..aynen benı tarıf etmıssın ben en gucsuzken en guclu olmak zorunda kaldımmm,dün eşim basını omzuma yaslandı bana öyle bırsey dedııkı cok uzuldum,, dedım: sacmalama ben senın her halukarda ynındayım kıyamadım içim paramparça olduu onamı uzulucem kendımemı yasıcaklaırmamı cok tuhafım ama guclu olmaya calsıyorum kızlarr ..evet bazı konularda sızlerden yardım ıstıycem arada burdan yardım edersenı cok sevınrıım canlarım bnm ,dedııgn gıbı basta aıleme arastırmalar tam anlamı ıle bıtıp ne yapılcagı karar alınınca anneme ve esımın annesıne soyleyecegım olmassa..eşimin aılesıde problemlı benden bılırler sorunu sımdı daha oncede sacama sapan sebeplerdn aıleme sıkayetler edıp baska aıle olsa bosatırdı dıe cumleler kurmustu onada acıklamak ıstıyorum durumu bnı cok ezerlersonra..
Canım benim güçlü olmaya çalış Rabbim büyük kolaylıkla atlatırsın inşallah bu günlerini... bence anne de söle derim ben
cnm allah razı olsun roseeeeeburda ne guzl arkadaslıklar edındım.bılyıormusun ovilasyon testlerım geldı bn yokken gerı gıtmıs gıdıp almam laızm onlarıda ,ne heycanlar yasadık burdahep bırlıkte..güçlü olmaya calsııyorum allahım buyukk buda bıızm sınavımızmıs hersy guzl olck inşllahh..
anladım cnm bunla ilgili ufak bi araştıma yapmıştım düşük yaşayan bayanlar kullanıyodu genelde
önceden verildiğini hiç duymamıştım o yüzden şaşırdım sorma htiyacı hissettim
acaba dedim benmi yanlış hatırlıyorum 2. ayı değilmiydi bu kızın falan die
ölee meraklı melahat gbi soruyorum kusura bakma tamam mı?
Canım ben birkaç kez eczaneden aldım ama her eczanede yok ve pahalıydı. Kutu içinde 2 tane var fiyatı 13 lira gibi birşeydi. Şimdikini internetten sipariş ettim 20 adet ovulasyon testi + 6 tane de gebelik testi 20 liraŞaka gibi yanii Dün akşam 5'e doğru sipariş verdim, bugün öğlen 12 den önce geldi bile. Dur link atayım size;
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 63359345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?