Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Ya canımmm benden snra evlenen 2 akrabam doğurdu..Biride hamileee ama alıştım artıkk sende üzülmee bizimde bebeklerimiz olcakkkk üzülme ne olur......İNSANLARA DERT DEİL ZATEN İNSANLARA BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYORUMM BEBEK İSTEDİĞİMİ...Aman bebeği olan da memnun deil zaten,, çok yooruluolar boşver =)

Ama inşallah bu ay hamilesindir.Zaten her ay sadece yüzde 25 şans sonraki ay yüzde 50 4.ay yüzde yüz şansımz oluoorr cnm..SABRETMELİYİZZZ

Günaydın kızlaaar...Ekime girdik sonun daa güzel haberler almaya başlarız inşallah.Acaba haziran ayı listesine ilk kimin adı yazılacak ilk haberi kimden alacagız ilk çeyrek altın kimin olacak

günaydın kızlaaar...ekime girdik sonun daa güzel haberler almaya başlarız inşallah.acaba haziran ayı listesine ilk kimin adı yazılacak ilk haberi kimden alacagız ilk çeyrek altın kimin olacak

evet canımmm sonunda ekim ayındayızzzzzzzzzzzz billmiyorummmmmmm çok heyecanlı günler bizi bekliyor bu topicte =))))))

Günaydın kızlaaar...Ekime girdik sonun daa güzel haberler almaya başlarız inşallah.Acaba haziran ayı listesine ilk kimin adı yazılacak ilk haberi kimden alacagız ilk çeyrek altın kimin olacak

günaydınlar herkese:)

sonunda ekim ayındayızzz kaldı benim son 7 gün:))) hayırlısı olsun artık

Canım benim.Ağlama lütfen.Görümcenin de bu konuşmaya şahit olması iyi olmuş bence.Annesine bile kızıyor bu konuda aman sormayalım derler en azından.Karar aldık 2 yıl çocuk yapmayacağız diyip kapat konuyu bari.En azından 2 yıl konuşmazlar.Allahım en kısa zamanda da çift versin inşallah sana da bebek.Üzülme lütfen.Psikolojini bozma daha anne olacaksın,uykusuz kalacaksın,ağladığında içinin yandığı bi şekerin olacak :) Bruno reklamı var onu izle canın sıkılınca.Eşşek sıpaları çok tatlılar.İyi gelir.

ıyıkı varısnız kızlarrrr , erkenden kalktım uyuyamadım. allah razıolsun cnm yaa...,dün e gore bıraz daha iiym sayılır.. inşallah allah buyuk, verır bebeklerımızi bekletmedenn kurban oldugum uygun zamanı bılırr..insanların boyle konusmaları gunahları boyunlarınaa yazık..bayramda mılletı dolanmak ıstemıyorum, orası ayrı artık diccek bısey bulmaaya calısmaktan güçlü gorunmeye çalışmak ınsanı yoruyor...inşşş bu ay rabbımın ıznıyle hepımız hamıs kalırızzz inşallahh....

günaydın kızlaaarrr yeni haftamız ve yeni ayımız hepimiz için hayırlı uqurlu olsun inşallah bebişlerimiz gelir bu ayy

Son düzenleme:

kızlar hepiniz ayrı ayrı cok sekersınız yaaa ...amin cnm...bu arada dogru dedın cnm aslında o taraftan bakınca grmcemın sahıt olması ıyı oldu evet..hatta annem telde dr gıt gorun dedıı bende bısey denedıgım yokkii nie gıdıcem dr dedım özel hayatım kımseyı ılgılendırmez dedım,tbi oda bagırdı telde(çook despottur kendisi) ne bıcım konsuuosun sen dıe.. hemen degıstım konuyu..ıyı olmustur belkıde burdan bakmak laızm diyim rahatlım:) her şer gibi görünende var bır hayır dıyelım..cnm bak sımdı actım bruno reklamını buldum ızlıorumm:)) ay bunlar cok sekerlermıs gercktnn...hepımıze bunlardan bırer taneeee:)

canım annem annem diye bahsettiqin kayınvalidenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…