Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Allah bozmasın canım maşallah daim olsun...Çok şükür bu günümüze...Bende evdeyim pazar günü yalınız eşim çalışıyo bugün.Biraz önce canım sıkıldı kaynanam aradı çocuk niye yok dr ye git neden olmuyo şu bu her aradığında sormaz ki insan olursa söleriz canım insanı strese sokuyo sanki benim taktığım yetmiyo

Bu tür konularda hata kendindedir insanın.Özel hayatına karışmasına ve yorum yapmasına neden izin veriyorsun insanların?Kendi annen bile olsa yatak odası gibi mahrem bi konuda yorum yapılmasına kesinlikle karşıyım ben.Hayat benim,sağlık benim,koca benim.Kime ne ne zaman bebek yapacağımdan?Nişanlıyken çocukları çok seven kayınvalidem hemen torun istiyorum gibi bi imada bulundu ne zaman istersem o zaman düşünürüm dedim kestirip attım.Kimse karışamaz benim ne yapacağıma,ne zaman yapacağıma.Zamanı gelince haber veririz diyip kapatın şu konuyu arkadaşlar.Sorulara cevap vererek,laf sokarak,dert yanarak özel hayat olmaz.Olmadı gel sen hesapla ne zaman ilişkiye gireceğimi?O o dengesizliği yapıyorsa gelinin de "özel hayatım" diyip konuyu kapatmasına hak verilir.Bazı forumlarda dert yanıyorlar okuyorum.Yok görümcem şöyle yok eltim bilmem kaçıncıyı doğuruyor imalardan sıkıldım falan.Sen oturup yumurtalamandan ne zamandır bebek için uğraştığınızdan bahsedersen o da sana imada bulunur.İzin vermeyin arkadaşım.Çizin o kalın çizgiyi geçemesin kimse.
Sen bir kere olunca haber veririz.Özel hayatımız hakkında konuşmak istemiyorum dersen konu kapanacaktır.Tabi karşı taraf yüzsüz değilse!

Artık bende çocuk için uğraşıp ta olmadığını nerden biliyosun ki dedim neden gidecem dr ye falan dedim istemiyoruz ondan dedim.Bu seferde daha bi sene olacak eee bi sene oldu ne istememesi başladı.Tamam istiyor olabilir sevinecektir de eminim ama il dışındayız biz iki güne bir aradığın da da sorulmaz ki

Sihirli cümle şu:ÖZEL HAYATIM HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM.BUNA EŞİMLE BEN KARAR VERİRİZ.Sen sıkıntıya girdikçe bebeğinin olmayacağının bilincindeyse eşin senin arkanda olacaktır.Sık sık sorup seni sıkıntıya sokuyorsa eşine bu konuda açılmalısın.Sustursun etrafı.Korusun seni.Allahım bilinçsiz insanlarda koru bizleri..Allah yardımcın olsun kardeşim.Ama dediğimi yap.Bu konuda konuşmazsan cevap vermezsen o da bıkacaktır armut gibi cevapsız bırakılmaktan.Yatak odan hakkında yorum yapılmasına izin verme lütfen

Merhaba kızlar...ben 15 aylık evliyim...ama atanmamdan dolayı 2.aydan sonra 10 ay eşimden ayrı kaldım..ara ara bir araya geldik tabii..ama bebişimiz olmadı..temmuz ayında tamamen bir araya geldik ve eşim benim yanıma tayin istedi..3 aydrıda deniyoruz bebişimiz olmadı..yaşım 31 bu yüzden gec kalmka ta istemmiyorum..bazen sıkıntı mı var diyorum ama hormon testleri falan da yaptırdımm..değerlerde bir sıkıntı yok...bulundugum il de fazla doktor yokk..eşim spermograf test yaptırmadı burda yapılıyomu onun da bilmiyorum.küçükkken apandistim patlamıştı..tüpü tıkayabiliyormuş..sizce tüplere baktırmak için erken mi:18:

Son düzenleme:

Haklısın canım.Önceden soruyo duymamazlıktan geliyodum yok bişey deyip geçiştiriyodum o zamandan düşünmüyorum diyodum yok daha bi sene oldu dr ye git diyo anlamıyo yani sanki şu ana kadar uğraşıyomuşm da olmuyomuş gibi konuşup duruyo.Eşime annen soruyo çocuk yok mu diye derdim kızardı ne sorması diye bende kadın merak ediyo canım ne var diyodum ama hata yapmışım galiba

Aramıza hoşgeldin canım, meslektaşız galiba Takip süreci için, senin hormon tahlillerin yapıldıysa ve sonuçlar iyiyse, sırada eşinin spermiyogram testi var. Hastanelerin üroloji bölümüne muayene olup yaptırabiliyorsunuz. Ayrıca rahim filmi (yani bahsettiğin tüplerin durumuna) çektirmende de fayda var, bu konuda jinekoloğun seni yönlendirecektir. Daha sonra da jinekoloğun bu sonuçlara göre gerekli takip,tedavi ya da yönlendirmelere başlayacaktır...

canım cok guzel anlatmışssın.... kesınlıkle katılıyorum ...

Kızlar bugün adetimin 7. günü olacak ama vücut ısımda acayip bi artış var yumurtadan olabilirmi acep test için erken mi sizcee

merhaba canım bende ekimi dört gözle bekliyorum 1 yıllık evliyim hiç korunmadım bebiş gelmedi 3 aydır da klomenle deniyoruz bu 3. klomen inşallah gelir bebiş pek ümit yok ama ümitsiz de olmuyor. beni de ekler misin listeye bat 5 ekim..

selam kızlar nabersiniz?
yemek yapmadım daha ne tembelim dimi :S
size bir bakayım dedim ama pek kimsecikler yokmuş.
çok çok öptüm sizi
görüşmek üzereee bi yemek yapim bari.evimin erkekleri isyan çıkarmasınlar

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar yardım eder mısınız ovulasyon testi aldım hep koyuya yakın çıkıyor 2.cizgi silik denilemez bugun 17. Gunüm 8 gündür hep aynı ne azalıyor nede artıyor çizginin koyulugu su ile denedim negatif cikti bu arada

kızlarrrr sinirlerim cok bozuk sızle paylaşmak ıstedım suan aglıyorum sınırımdenn insanalr ne kadar bencıller yaa..ıkı kuzenım vardı ıkısıde bır sene olmadı evlenelı bırını cocugu dun dogdu, dıerınınde cocugu olacakmıs haberını bugun aldıkk....bende evlenelı 3yıl oldu die annemı arayıp mıllet dalga gecıomuss benım torun yolda sızınkıler tembel cıktı alan fılan dıee annme sert cıkıstım annemde bna telde dıoo mılletle dalga gecırıon bnı dıo bende sert cıkıstım benım ozel hayatım kımseyı ılgılendırmez dıye malesfkı annemde gorumcemın yanında aradı konusmaya sahıt oldu odaa bnde bole sert cıkıstım anneme sınır oldum yaa ,sonra eşimle konustu annem hal hatır sormak ıcın bu sefr onada dedı esımde anneme anne bız kımseyle yarıs halınde degılızz dedı... eşim olmasaa pençik pençik etcekler aılemde dahıl ben ısmdı kafaya takan ınsanım eşimde dondu cocuk olursa 3aya kadar kımseye demıyeceksın dedı haklı olaraktan...ınsanlar neden boyle yaaaaa :'(

millete nekadar dertmiş doqurup doqurmamamız..her kafadan bir ses çıkıyor..sanki bizim aklımız yok...bazıları bana çocuklar büyüdüler bir tane daha yap derken bazılarıda bu saatten sonra bebeqi ne yapacaksın diyorlar... olumlu yada olumsuz düşünen ve konuşan herkes hatalı..bu eşimle benim bileceqimiz bişey..size ne oluyor...bizlere bukadar müdahale etme hakkını siz kim veriyor ?????

Bunları kendinize sıkıntı yapmayın bence. Bende sizin gibi apandist ameliyatı oldum. Ama çok şükür ilk ayımda hamile kaldım. Daha 3 ay olmuş. Çok erken, hiç panik yapmanıza gerek yok...

benden iki hafta sonra evlelnen komşu kızı doğuracak 1 hafta sonra evlenen komşu oğlu baba olmaya hazırlanıyor bizde tık yok napalım yanii bizim zamanımız gelemmiş daha canını sıkma eşinde sende güzel konuşmussun kimseyede hesap vermek zorunda değilsinki

Hiiç moralini bozma canım insanlar böle malesef.Benim de kaynanam öle daha yok mu dr ye gitsene problem neymiş falan iki güne bir arayıp soruyor hoş bundan sora soramaz da takma boşver (söleyene bak benim de yeni yeni geçiyo sinirim )herkesin başında var böle insanlar.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Sen kendine odaklan boşver şimdi onları stres çok etkikiyo biliyosun relax ol her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…