Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Gunaydınnn kızlarrrr......
napıosunuz bakalım calışmalar nasıl gidiyolarr...
ayaklardan tutup sallattınızmı kendinizi kocalarınızaa....

hahahha aferiimmm rosee salllaa salla salllaaaa sallaaaa titrreeetttt[/QUOTE]

Sizi dee bekliyorum yatıya ona göre

günaydın arkadaşlar ekim ayı geldi.inş. bebişler için bol bereketli bir ay olur.uzun zamandır girmiyordum çokta giremeyeceğim.Artık bilmiyorum ama bu ay kendimden yana hiççç ümidim yok gelecek ayda ondan sonraki daha sonraki aylardada2 yıldan biri bir fiil her ayı bekleyip kırmızıyı görmek beni sanırım fazlasıyla yordu.o yüzden bu ayda farklı birşey olmayacak.şubata kadar maddi olarak kendimi toparlayıp artık tüp mü deneriz aşılama mı o anki şartlar belli eder

hahahha aferiimmm rosee salllaa salla salllaaaa sallaaaa titrreeetttt

Sizi dee bekliyorum yatıya ona göre[/QUOTE]

doğruuu bide yatıya kalma olayı vardı dimii...
ayy yok ben almıyım o iş cok sakat....acele işe gelemem benn

kızlar günaydın.benim bat 1 ekimdi dün itibariyle bu ayıda kapatmış bulunuyorum nasip kısmetten öte yol yok.bat yumurtlama günü veya başka bir şey hesaplamicam.hiçbir topiğede ismimi yazdırmicam.2012 gelinleri topiğinde gezinsem yeter sanırım ilerde brgün hamile olursam haber vermek adına yazarım sizlere.öpüyorum hepnizi bol şanslar

Hayırlısı olsun cnm gönlün ne isterse öyle yap dediğin gibiii
ama güzel haberlerin olursa bize söylemeyi unutmaa tamam mı?

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım herşey gönlünce olsun ama ümidini asla kaybetme

İyiyim canım şükürler olsun.Heyecan var biraz da hiç bi belirti yok ki!!!

Sen nasılsın?Durumlar nasıl sende?

bende iyim teşekkür ederim benim belim feci ağrıyor dün gece bile doğru dürüst uyuyamadım hiç

bu bir belirtimi bilemiyorum hakkımda hayırlısı artık

Hakkınız da hayırlısı kızlar.Bel ağrısı şikayeti olan bi kaç arkadaş olmuştu hayırlısı inşalllaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…