bu hafta sanırm yumoş olcm veya olmaz bilemıyrm... bi hamile kalamadm cok uzuluym... benden sonra evlenenler hamış oldu.. kılzar neden olmuyo ya neden işteym şu anda ama aglıym ya cok uzuluym.. napsam sizce? sogn kurunu ıcym bide hayiti otunumu denesem?
bilenınız varmı o ne zaman nasıl ıcılıyr?
kızlar ben de hamile kalmak istiyorum bebeğim gelsin artık ya
kımse yk mu kızlar... ya offf ben de bi eksiklık mi var ya neden hamile kalaqmıyrm...
hayıt otunu bilmiyorum ama soğan suyunu biliyorum.
soğan suyu çin tam günü herkes farklı söylüyorkimisi adetin 7.günü diyor kimisi bittikten sonra 7 gün diyor.o zaman başalyacaksın günde 2 sefer aç karnına içeceksin
kızlar doktora kontrole gittim geldim şimdi bu gece son bi çalışma yapın dedi doktor bide progestan verdi kullanan varmı bu ilacı şekerler bi bilgi verseniz
canım allah bizede versin duva edelim...
ben cok uzuluym kendimi eksık hissediym...
canım çok kötü baş dönmesi yapıyor bu sabah içtim bide çalışıyorum 1 buçuk saatte anca kendime geldimbende kullandım geçen ay canım bebeği besliyo diye biliyorum oluşum aşamasında iyi bişeydir yani
şimdi iiym kızlarr amam hala pıskolojım cok kotü hiç beklemedıgım birşeydiii napıcam ben şimdiiiii...........morlm cokk bozukk..hersy anlamsızlastı bırdenn...hareketlilik tamamen 0 cıktı sperm sayısıda 0,4
canım çok kötü baş dönmesi yapıyor bu sabah içtim bide çalışıyorum 1 buçuk saatte anca kendime geldim
kımse yk mu kızlar... ya offf ben de bi eksiklık mi var ya neden hamile kalaqmıyrm...
kızlar adetimin 3. günü bugün soğan suyuna başlamayı düşünüyorum 1cm miyomum varmış zararsızmış.. kararsız kaldım bu kürü yapsam mı yapmasam mı:26:
bu hafta sanırm yumoş olcm veya olmaz bilemıyrm... bi hamile kalamadm cok uzuluym... benden sonra evlenenler hamış oldu.. kılzar neden olmuyo ya neden işteym şu anda ama aglıym ya cok uzuluym.. napsam sizce? sogn kurunu ıcym bide hayiti otunumu denesem?
bilenınız varmı o ne zaman nasıl ıcılıyr?
cnm benm yengem bebek eli kdr miyomla hamile kaldı snnki kçkmüş soğan suyu miyoma iyi geliomuş yap derim snra çalışmalara başla adetinin 7. günü başla soğan suyuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?