Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bu hafta sanırm yumoş olcm veya olmaz bilemıyrm... bi hamile kalamadm cok uzuluym... benden sonra evlenenler hamış oldu.. kılzar neden olmuyo ya neden işteym şu anda ama aglıym ya cok uzuluym.. napsam sizce? sogn kurunu ıcym bide hayiti otunumu denesem?

bilenınız varmı o ne zaman nasıl ıcılıyr?

kızlar ben de hamile kalmak istiyorum bebeğim gelsin artık ya

hayıt otunu bilmiyorum ama soğan suyunu biliyorum.
soğan suyu çin tam günü herkes farklı söylüyorkimisi adetin 7.günü diyor kimisi bittikten sonra 7 gün diyor.o zaman başalyacaksın günde 2 sefer aç karnına içeceksin

saol canım şu anda ıcyrm soganı ama calıstgm ıcn anck eve gtcm bırazdan yapcm icecem yemkten once... ama aksam cok yorgn oluym uya kalıyrm...gunde tek bi kere ice bilyrm ancak.. kızlar peki sizde aynı saate 2bardak ıcsem daha mi iyi olur gece icme4sem.. cunku gece soğan kesme başına iş gelır diyo milet sogn acı ya ondanmış...

kızlar doktora kontrole gittim geldim şimdi bu gece son bi çalışma yapın dedi doktor bide progestan verdi kullanan varmı bu ilacı şekerler bi bilgi verseniz

bende kullandım geçen ay canım bebeği besliyo diye biliyorum oluşum aşamasında iyi bişeydir yani

bende kullandım geçen ay canım bebeği besliyo diye biliyorum oluşum aşamasında iyi bişeydir yani
canım çok kötü baş dönmesi yapıyor bu sabah içtim bide çalışıyorum 1 buçuk saatte anca kendime geldim

canım benim hiç takma kafana arkadaşımında aynı eşindeydi sorun aynı değerleride düşüktü çok tüp bebkle olur dediler onlarda yaptı ilk denemede oldu çok şükür takma kafana Rabbim istedikten sonra olmayan mı var yeterki o istesin.

kımse yk mu kızlar... ya offf ben de bi eksiklık mi var ya neden hamile kalaqmıyrm...

canım bende seninle aynı duygular içindeyim ama ne ağlamak ne sızlanmak işe yaramıyor insanlarla bile görüşmemk için elimden geleni yapıyorum ama beklemekten başka care yok biliyorum hissediyorum bu ay tuttu bence sabırlı olmaya calış

kızlar adetimin 3. günü bugün soğan suyuna başlamayı düşünüyorum 1cm miyomum varmış zararsızmış.. kararsız kaldım bu kürü yapsam mı yapmasam mı:26:

kızlar adetimin 3. günü bugün soğan suyuna başlamayı düşünüyorum 1cm miyomum varmış zararsızmış.. kararsız kaldım bu kürü yapsam mı yapmasam mı:26:

cnm benm yengem bebek eli kdr miyomla hamile kaldı snnki kçkmüş soğan suyu miyoma iyi geliomuş yap derim snra çalışmalara başla adetinin 7. günü başla soğan suyuna

ovülasyon testi kullan cnm :) ben onla kaldım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-gebelige-hazirlananlarin-paylasim-alani.html bi oku anla önce snra uygulamaya başla kolay gele

Son düzenleme:
cnm benm yengem bebek eli kdr miyomla hamile kaldı snnki kçkmüş soğan suyu miyoma iyi geliomuş yap derim snra çalışmalara başla adetinin 7. günü başla soğan suyuna

tatlım bazı topiklerde yazılanlar insanı korkutuyo.. miyomu olanlar bu kürü yaptığında çok fazla kanamaları olmuş 12-13 gün kanaması olup kanaması durmayanlar ya da miyomu soğan küründen sonra büyüyüp yakınanlar var:44: Bu kürü sen de yaptın ve hamile kaldın Allahın izniyle.. 1 cm den küçük miyomlara soğan kürü iyi geliyormuş deniyor hemkadınların rahmini de temizliyormuş.. bu nedenlerle kararsızım canım..:26:

kızlar bugün gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı çok hafif 3 gün sonra tekrarlayım mı?reglim düzensizde bende emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…