Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

selam kızlar nabersiniz???
ben çok şükür sonunda kırmızıları gördüm sabah.
kasım ayında hamiş olmak için bende parmak kaldırdım ve diğer topiğe ismimi yazdırdım.
hayırlısı allah'tan bakalım bebişim ne zaman gelicek.
Rabbim kimseyi aratmasın inşallah.
isteyen herkeze sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
bu aydan kasım a transfer olan arkadaşlar,hep beraber hamiş oluruz inşallahhh...

inşallah cnm amin cümlemize rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin bende beklemekteyim hala BAT a son 10 gün var ama bilemiyorum bu ay çok çalıştık ama hayırlısı cenabı allahtan tabi

kizlar bu isin hapi yok mu yaaa icsekte hamile kalsak he he :) 1,5 yillik evliyiz gecen kayinpederim gec kaldiniz dedi insan boyle seyleri duyunca daha bir stres sinir oluyo neyse cahil deyip geciyorux batim 1 ekimdi 10/15 arasi calistik hayirlisi artik bu ay hic akintim olmadi takip edemedim yumurtlamami ama kasiklarimda ciddi agri oldu neyse ne yaaa hayirlisi artik zaten alistik kirmizilara 4 aydir :)))) ne dersiniz ya tutarsar :))))

Kızlar yanlış görmüyorum demiii

Kuzuuuu, hamilesin sen yaaa
Oleyyy çok sevindim inan ki. Hem de baya iyi görünüyor, 6 günün olmasına rağmen beta hcg çok yüksek anlaşılan. Kız anne tarafında ikiz var mı senin? Yarın kanda baktır bakalım kaç çıkacak?

normalde bende bu saatte çalışıyor oluyorum canım ama bu sene iki öğretmen olduğumuz için sadece 15 saat derse giriyorum salı çarşambam ful boş o yüzden herşey hazır sanada Allah kolaylık versin

Canım, bu sene benim de 2 günüm boş, salı perşembe, 13+1 rehberlik var benim de

bu akşam kızlar nerde acaba eşim işte 12 de geliyor canım sıkıldı valla gerçi oğluşum var ama onunla oyun oynuyoruz bakalım.

hakkaten rose yaa..testin gayet güzel görünüyo, bence de hamişsin sen...ayyy ne güsellll, kendine dikkat et taze hamiş:)

rose tebrikler canım rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah inşallah

Canım, bu sene benim de 2 günüm boş, salı perşembe, 13+1 rehberlik var benim de

Belkide bu bir fırsat phiacım bu yıl bizim bebiş yılımız belkide bu yüzden çalışma programımız bu kadar rahat ..ilk defa bu kadar seyrek çalışıyorum ama şikayetçide değilim rahat rahat her işimi halledebiliyorum

Evet inşallah canım. Böyle çok rahat olacak bize, bebiş çalışmalarımız da aksamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…