Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ne güzel erkenden öğrenmişsin benim 8 gün kaldı bakalım hayırlısı..

ben çabuk hssettim ama cnm vücudunu dnle bnm 29 eylül yumoş çatladı 9 ekim öğrendim yumurtam çatladıktan 4 gün snra sık idrar başladı o çok oluo gebelkte ayaklarını sıcak tut sende baş düşmanı üşütmek cnm tmm mı inş bu ay sendende gelicek hssediorum ekim ayını kolay kapatmıcaz :)

he cnm bide şunu söylim ilişkiye çok grme daha şuan varsa bile hassas öyle derler sürekli ilişkide tutundurmuyo bebeği patik giy hep taşlara basardm ilk evlendiğimde kasıklarımı üşütürdüm yumoşum büyümüodu tahminimce sıcak tutunca tavuk kuluçka hesabı büyüdü çatladı öneririm sanada sıcak olmanı

inşallahhh amanında amannnnnnnn düşüncesi bile güzelll çift çorap var ayağımda tavsiyelerin aklımda Rabbim isteyen herkese versinnnnnnn

cok yararlı bı tavsıye canım tsk ederızzz

inşallahhh amanında amannnnnnnn düşüncesi bile güzelll çift çorap var ayağımda tavsiyelerin aklımda Rabbim isteyen herkese versinnnnnnn

annem gelirdi ben taşlara basıom avazı çıktığı kdr bağrırdı görümcemle büyük sözü dnlemek gerekiyor :) kaç gndr takip edemedim annemdeyim kocayı bırakdım çiğtaneside hamişmiş çoğalıos bak :) doğumlarada küçük zamanlarda gtcez brlkte rabbimin izniyle

Farkındayım yoksun ama olsun bebişin ve sen iyi ol gerisi önemli değil hem çok pc başında durmakda zararlı..evet çiğtanesinden haberim var okumuştum büyük sözü dinlemek gerektiğini ancak belli bir aşamaya gelince öğreniyor insan.. büyüklerin tecrübesi paha biçilemez ..

aynen cnm anneme geldim koca geç saate kdr çalışıo bu hafta burda olmam daha iyi ilk zamanlar bana iyi bakıolar.Şimdilik çıkıorum kardeşlerim akşama frsatım olursa girerim kendinize yumoşlarınıza iyi bakın ağır kaldırmayın bebişler çabuk gelsin :) öpüldünüz canlarım

Son düzenleme:

Senin de erken başlamış belirtilerin demekki oluyomuş benimde yumoş çatladıktan 3 gün sora göğüslerim şişti ağrımaya başladı hala da devam ediyo

sende kendine çok iyi bak öpüldünnn kocaman

kızlar bugün ovü testim gelmişti bir yapayım dedim bende regl düzensiz ovülasyon testinde 2. çizgi silik çıktı ne anlama geliyor bu bileniniz varmı.

tatlım onlardan ben kulnadm aynısından aldım... hep negatf fln cıktı veya aynı senın kı gbi sonuc yok... doktra gtm sordm oda onlar boş şeyler diyor... orda hep negatfti ama doktr baktı utrasonla yumurtluyodum..yanliş cıka biliyor...

Arkadaşlar çıkıyorum bendee görüşürüzz yarınn öptüm hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…