Ohhh ne güzel yaa bu saatte yemekleriniz herşeycikleriniz hazır. Ben eve git evi topla çamaşır at süpürge yap yemek yap. Koca gelsin yemek koy kaldır yıka çocuk için uğraş eehhhh yetti bee
kızlar fotoyu nasıl atcam buraya.
ooooo hoşgeldin canımmm aramızda sağlıkçı olması çok iyi oldu biz bazı konularda afallayıp kalıveriyoruz.. İnşallah bebişin en kısa zamanda gelir canım.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
normalde bende bu saatte çalışıyor oluyorum canım ama bu sene iki öğretmen olduğumuz için sadece 15 saat derse giriyorum salı çarşambam ful boş o yüzden herşey hazır sanada Allah kolaylık versin
Amin çok teşekkür ederim.Evet sağlıkçıyım derken yani diş hekimiyim.Bu bebiş işlerinden çok da anlamıyorum.Kelin merhemi olsa...dimi :) Ama diğer konularda bildiğim herşeyi paylaşmaya hazırım vakit buldukça tabi.
:18: ilk hamileliğimde çok ağrımıstı. sanırım biz çoçuk yapmayı beceremiyoruz :)
Ne güzel cnm :)
Aslında bende kpss sonucumu bekliyorum çalışmak zorunda değilim memur olana kadar ama evde de sıkılırsam diye korkuyorumm :18:
Amin çok teşekkür ederim.Evet sağlıkçıyım derken yani diş hekimiyim.Bu bebiş işlerinden çok da anlamıyorum.Kelin merhemi olsa...dimi :) Ama diğer konularda bildiğim herşeyi paylaşmaya hazırım vakit buldukça tabi.
hemen karamsar oluyorsun arkadasım yaa olmuyor böylee
teşekkür ederiz tatlım bilgilendirdiğin için bizleri sen ne zamandır deniyorsun
anlıyorum canım haklısın vaktini verimli bir şekilde değerlendiriyorsun işte ne güzel.. kpss sonucunda inşallah istediğin gibi gelir herşey gönlünce olur ..
hayırlısı canım bu ay çok taktım sanırım ondan.. iş yerindeyim sabahtan aksama kadar formdayım şi silik çizgi bile olsa koyulan fotolar biraz olsun umutlandırıryor.
aynen canım bu bizim 2. ayımız heyecanla bekliyorum allahım tez zamanda hepimize nasip eder inşallahHenüz sadece iki aydır deniyoruz ama çok çok çok istiyorum.Sizlerden bebek haberlerini okudukça da hevesim artıyor.Hayırlısı bakalım
Henüz sadece iki aydır deniyoruz ama çok çok çok istiyorum.Sizlerden bebek haberlerini okudukça da hevesim artıyor.Hayırlısı bakalım
inşallah herkes bir an önce özlemini çektiği bebeğe sağlıkla kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?