Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Endişelenme canım yaa, senin testin de çok belirgin, hem de 6 günün olmasına rağmen güzel koyulukta. Sen bi ilaç falan almıyodun demi progestan falan?

Yok canım ilaç falan kullanmadım ama ne bilim böle çıkınca hadi tam yok olursa çizgi dedim korktum açıkcası

Yok canım ilaç falan kullanmadım ama ne bilim böle çıkınca hadi tam yok olursa çizgi dedim korktum açıkcası

Canım, sen yarın yarın bi kan testi yaptırabilirsin. Kesinlikle pozitif, hatta gör bak b-hcg değerin de yüksek çıkacak emin ol

Hatırladım tabi tatlım diğer topikteen sen ne yaptın bakem
Ben sevinmiyorum canım ya kanda görmeden değişiyo idrardaa

Ayyy canım benim bildiğim en geç idrarda çıkar, o yüzden yüreğini ferak tut yaniii.... Hem 2. çizgi baya belirgin bencee Ya topiğe her girdiğimde geçiyosun aklımdan ama başka topiklerde de rastlayamamıştım bi türlü... Sen en kısa zamanda kanda da baktır ki için rahatlasın en iyisi :) Bizim topiğimize de gelmeyi ve haber vermeyi unutma olur muuu

Teşekkür ederim canım benim ya sen ne yaptın var mı güzel haber.Gelirim tatlım merak etmee çok sevindrdin beniiii

Teşekkür ederim canım benim ya sen ne yaptın var mı güzel haber.Gelirim tatlım merak etmee çok sevindrdin beniiii

çok teşekkür ederim phia listeye eklemişsin beni ben en iyisi yarın kan testi yaptırıyımda kesin belli olsun.

Benim bat.ım cuma günü, valla bitanem kasıklarımdaki ağrıya bakılırsa kırmızılar yolda.... Göğüslerimdeki acıya bakılırsa daaaaa..... Ne bileyim sabırla cumayı bekliyorum

sol kasığımda ağrı var ve birazda midem bulanıyor aslında ben hissetmiştim göğüslerim çok sızlıyordu inşallah kan testide iyi çıkar kızlar.

sol kasığımda ağrı var ve birazda midem bulanıyor aslında ben hissetmiştim göğüslerim çok sızlıyordu inşallah kan testide iyi çıkar kızlar.

Göğüslerindeki sızı ne zamandan beri var canım, bi de kasık ağrın adet öncesi sancı gibi mii... Benim de göğüslerim hiç böyle sızlamazdı, kıyafet bile rahatsız ediyo o derece sızlıyo yanii...

ilişkiden 2 gün sonra göğüslerim sızlamaya başladı kıyafette rahatsız ediyodu kasık ağrım ilişkiden sonra 1 gün oldu dün regl gnümdü ama kasık ağrım bugün tekrar başladı sol kasığımda ve bacağıma doğru çekilme var

evet adet ağrımda böyle olurdu kasığımda

evet adet ağrımda böyle olurdu kasığımda

Benimki de aynen öyle canım, adet öncesi ağrıya benziyo... Göğüslerim hiç böyle olmazdı yaaa acaip acıyoo, şimdi sen söyleyince düşündüm deee sanırım benim göğüs ağrım da yumurtlama dönemimden 1-2 gün sonraya rastlıyo... Bat.ım cuma günü, yarın test yapsam mı acaba yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…