Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

15 inde adet günümdü olmadım
o gün test yaptım negatifti
zar zor dayanarak testi bugün sabah bida yaptım
bugünde negatif
o zaman benden 10 ekimde gelen pembe lekelenme yerleşme değilmiydi
adet hala olmadım
bakalım yarına Allah kerim
ah su haberi bir alsam soluğu burada alıcam da :)

bugünde negatif
adet hala olmadım

bugünde negatif
adet hala olmadım

arkadaşlar lütfen cevap ( benim bata 8 gün kaldı ama biraz önce bişey yaşadım eşimle şakalaşıyorduk yorulduğumu hisettim şakalaşırken.. neyse her lavaboya gittiğimde çamaşırıma bakıyordum malum bebiş bekliyoruzya akıntım artmış mı diye biraz önce bu şakayla boğuşmadan sonra lavoboda iç çamaşırımda toplu iğne ucu kadar iki koyu leke gördüm kahve gibi ama değil ne bilim bu ne sizce (( acil cevap (

Canım, belki bebişin rahme yerleşme lekesidir o. Yoksa 8 gün önce adet gelmez, belirtisi de olmaz yani. Telaşlanmaa

İdrara anca geçer belki güzelim, bekle bakalım, ya da kan testi yaptır garanti olsun

kızlar benim bugün kırmızılar gelmedi. Çok kaptırmıyorum kendimi ama hep gününde olurdum. Testimde yok. Yarında olmazsam inşallah test alıp yapıcam. Ne olur dua edin bana. Çokta ümitlenmek istemiorum hayal kırıklıgı çok kötü bişi

Teşekkürler canım cevabın için beklicem cuma bida yapıcam tabi adet olmazsam

canım ikimizde beklemedeyiz sanırım benimde gelmedi ısrarla gelmeyip bekletiyo sonra heyecan basıyooo :)

Sizinki de mi öle oldu kızlar benimde üç gün sora başladı çok erken değilmi diye düşünüyodum oluyomuş demekkii

Hayal kırıklığına uğramazsın inşallah canım öle düşünme istersen bi test yap yarın

ınsallah allah hepınızın gonlune gore versın arkadaslar,bende 2.için gırdım nedense ılktekı gıbı heycanlandım yumurtlama gunlerını takıp ettıkfılan gorunce yazıyım dedım bende cok ugrastım kalmak ıcın hıc beklemedıgım anda amannn dedıgım zamanda hamıle kaldım bıraz bosvermek lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…