arkadaşlar lütfen cevap( benim bata 8 gün kaldı ama biraz önce bişey yaşadım eşimle şakalaşıyorduk yorulduğumu hisettim şakalaşırken.. neyse her lavaboya gittiğimde çamaşırıma bakıyordum malum bebiş bekliyoruzya akıntım artmış mı diye biraz önce bu şakayla boğuşmadan sonra lavoboda iç çamaşırımda toplu iğne ucu kadar iki koyu leke gördüm kahve gibi ama değil ne bilim bu ne sizce (( acil cevap (
15 inde adet günümdü olmadım
o gün test yaptım negatifti
zar zor dayanarak testi bugün sabah bida yaptım
bugünde negatif
o zaman benden 10 ekimde gelen pembe lekelenme yerleşme değilmiydi
adet hala olmadım
bakalım yarına Allah kerim
ah su haberi bir alsam soluğu burada alıcam da :)
Canım, belki bebişin rahme yerleşme lekesidir o. Yoksa 8 gün önce adet gelmez, belirtisi de olmaz yani. Telaşlanmaa
ilişkiden 2 gün sonra göğüslerim sızlamaya başladı kıyafette rahatsız ediyodu kasık ağrım ilişkiden sonra 1 gün oldu dün regl gnümdü ama kasık ağrım bugün tekrar başladı sol kasığımda ve bacağıma doğru çekilme var
kızlar benim bugün kırmızılar gelmedi. Çok kaptırmıyorum kendimi ama hep gününde olurdum. Testimde yok. Yarında olmazsam inşallah test alıp yapıcam. Ne olur dua edin bana. Çokta ümitlenmek istemiorum hayal kırıklıgı çok kötü bişi
Hayal kırıklığına uğramazsın inşallah canım öle düşünme istersen bi test yap yarın
benim reglim dündü ama yumurtlama günüm 4 ve 5 ekimdi ondan aslında biraz daha zaman geçsin demiştim ama dayanamadım silik çıktı çizgi 3 gün sonra tekrarlıycam testi belkide yarın kan testi yaptırım.
Laboquick canım benim de alıp tekrarlamam lazım bitirdim elimdekileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?