Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım ben laboquıck kullandım bu ay hatta burdan bi kaç arkadaşımız da sipariş versş g.gden

hayrını gördün mü peki: )
ısı takibinin çok daha önemli olduğunu sölüyorlar.
bu ay çok fena sistemli çalışıyorumda..herşeyi bilmem lazım anlatın bana : )

Valla canım bi aksilik çıkmazsa inşallah gördüm gibi..Yumurtladım yumurtluyorum diye uğraşmaktansa çok faydalı bence

Valla canım bi aksilik çıkmazsa inşallah gördüm gibi..Yumurtladım yumurtluyorum diye uğraşmaktansa çok faydalı bence

İlk günaydın benden olsun kızlarr topiğimiz an itibariyle 08:52 açılmış bulunuyor bol hamişli günler dilerim ..
Haha sanki ana haber bültenlerini sunuyorum

kızlar benım adetm duzensız gecen saydım 38günde bir oluyor... yumurtlama gnumu hesaplamak ıcın 38-14mi yapmam gerek? 24gun oluyor burda demek ki hafta sonumu yumurtluycam olemi bile varmı

kızlar benım adetm duzensız gecen saydım 38günde bir oluyor... yumurtlama gnumu hesaplamak ıcın 38-14mi yapmam gerek? 24gun oluyor burda demek ki hafta sonumu yumurtluycam olemi bile varmı

canım adet düzensizliği olunca yumurtlama günlerini takip etmek braz zor oluyo bnmde öyle ben ovu testi kullandım gecen ay ..

günaydınnn kızlarrrr Bende gelen giden yok daha. Allah ım inşallah olmam bugündeeee :18:

günaydın canımm ayy hadi bakalım inşallah benimde hala tık yok ama akşam göğüs uçlarımın acıdığını hissettim şu anda da acaip gazım var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…