günaydın kızlar napıyonuz
Günaydın herkese,bi kaç gün giremedim 200 sayfa birden gitmiş:) Eşim geldi,misafir filan derken yoğunluktan giremedim:) Herkese mutlu haberler yaşayacağı bir gün diliyorum...
ya kızlar dün geceden beri sinirim tepemde anlatım size durumu dün eve gittim abimler bize yemeğe geldi yemek yerken kaynanam eşimi aradı neymişte eltimin kızı durmuyormuş amca diye bize gelmek istiyormuş eşim misafir var demesine rağmen eltim ve kaynanam çıkıp geldiler hiç bi zaman tek başıma misafir ağırlayamadım evlenelim 4 ay oldu kim gelse kaynanam duyar duymaz geliyor herkes gitti daha 11 buçuga kadar gitmedi kaynanam iyice uyukladım resmen nasıl davranıcam ne yapıcam bilmiyorum eşimede söyledim biz hiç tek misafir ağırlamıycaz mı diye ne yapım sen gördün ben gelin dedim mi diyor birşey dese annesi sonuçta kalbi kırılır geceden beri sinir küpüyüm
ya kızlar dün geceden beri sinirim tepemde anlatım size durumu dün eve gittim abimler bize yemeğe geldi yemek yerken kaynanam eşimi aradı neymişte eltimin kızı durmuyormuş amca diye bize gelmek istiyormuş eşim misafir var demesine rağmen eltim ve kaynanam çıkıp geldiler hiç bi zaman tek başıma misafir ağırlayamadım evlenelim 4 ay oldu kim gelse kaynanam duyar duymaz geliyor herkes gitti daha 11 buçuga kadar gitmedi kaynanam iyice uyukladım resmen nasıl davranıcam ne yapıcam bilmiyorum eşimede söyledim biz hiç tek misafir ağırlamıycaz mı diye ne yapım sen gördün ben gelin dedim mi diyor birşey dese annesi sonuçta kalbi kırılır geceden beri sinir küpüyüm
bebeğim gelince oturduğu yerden kalkmaz ki nasıl diyim siz yorulmayın diye deli olucam ya bıktım artık ya sonuçta benim abim yengem gelmiş senin ne işin var bide geldimi gece yarısına kadar gitmiyor bi kez arkadaşlarımız geldi onlarla saat 1 e kadar oturdu kayınpederim mesaiye kalınca hep bize geliyor kaynanam dünde kayınpederim evde yokmuş o olsa kesinleikle göndermez misafirleri var ne yapıcan derayy gercekten çok sinir bozucu canımm ama eşininde yapabilceği birşey yok gerçekten ama belki kayınvalidene hissettirebilirsin kırmadan onu geldiğinde ben yapabilirm siz yorulmayın oturun alıştım ben artık diye anlıcaktır die düşünüyorum :44:
günaydın canımm ayy hadi bakalım inşallah benimde hala tık yok ama akşam göğüs uçlarımın acıdığını hissettim şu anda da acaip gazım var :26:
günaydınnn şekerleeerrrr....Bol hamişli bi gün olur İnşallaaaahhh....!!!!
kuzum ilk sıralar bende yaşamıştım annemleri çağırıyorum kayınvalidem bizde eltimler tek gelmek istiyor onlar yine bizde... Artık bu böyle olmıcak dedim gelen misafirleri hiç söylememeye karar verdim... hem ben rahatladım hemde gelen misafirler.. Çünkü annem artık huylanmaya başlamıştı yanlız kalmamızımı istemiyo acaba diye.. gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum ama gelen misafirlerini sakın ona söyleme eşinide tembihle oda söylemesin tek çare bu
bebeğim gelince oturduğu yerden kalkmaz ki nasıl diyim siz yorulmayın diye deli olucam ya bıktım artık ya sonuçta benim abim yengem gelmiş senin ne işin var bide geldimi gece yarısına kadar gitmiyor bi kez arkadaşlarımız geldi onlarla saat 1 e kadar oturdu kayınpederim mesaiye kalınca hep bize geliyor kaynanam dünde kayınpederim evde yokmuş o olsa kesinleikle göndermez misafirleri var ne yapıcan der
canım söylemedik ki aradı ne yapıyorsunuz çocuk durmuyor amca diyor size gelicez diye aynen benim annemde aynısı söylüyor yalnız kalmamızı istemiyorlar diyor iki arada kalıyorum
kalbini kırmadan ince ince ima ediceksin canım.. gerçekten saçma yaptığı harekettt
bende katılmak istiyorum aranıza 7 yaşında bir oğlum var kardeş diye tutturdu ya nasip diye başladık bizde:) bat 24 Ekim oğlumda süpriz oldu ve cidden çok cahilmişim yumurtlamaymış öncesi sonrası aman allahım ne kadar karışık konular bide yorucu oku oku bitmiyor hergün yeni şeyler öğreniyorum sayenizde kendi vucudumu yeni yeni tanır oldum:) oğlumda ilk seferde meraktan(korunmasız ilişki) hamile kaldım ama aradan 7 sene de geçti üstelik sipralide eylülde çıkardım iyice tembelliğe alışmıştır rahatı bulmuş kolay kolay vazgermi bu ay göreceğiz bakalım bu arada acaipte heyecanlı ve sabırsızım insan karar verince isteyince hemen olsun istiyor hamile giyisileri özellikle kız isimleri yeni doğan bebek resimleri baktıkça bakasım yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyden önce sağlıklı sıhatli olsun ama işte gönül ferman dinlemiyor hep kıza doğru kayıyor :)
ya vallahi deli olucam nasıl yapım ne diyim bilmiyorum ki ama gerçekten çok sıkıldım artık bu durumdan evime kimseyi almak istemiyorum bunların yüzünden hiç anlayışları yok ya
benimkide merak ediyodu ailemle ilişkim nasıl onlara hizmetim farklı kendine farklımı diye.. artık öğrendi çok şükür misafirim gelecek desemde benim yapabileceğim bişey varmı bende yemek yapayım diyo.. seninkide muhakkak zamanla öğrenecektir kuzum.. henüz yeni olduğu için gayet normal...
ya vallahi deli olucam nasıl yapım ne diyim bilmiyorum ki ama gerçekten çok sıkıldım artık bu durumdan evime kimseyi almak istemiyorum bunların yüzünden hiç anlayışları yok ya
neyse kuzum kendine bu kadar stres yapıp üzme kendini... zamanla öğrenecek diyorum ya... bebişin annem stresli diye gelmez bak ona göreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?