canım yaa tahlilinni takip numarasını alsaydın ya o zaman evden girer bakardın hemen
olsun kuzum belkide geç döllenmedirr ki İnşallahta öyledirde bebiş müjdesini alırız senden bugün...
İnşallah canım yaa öööff kargo yüzünden de gerildim sonucu almak için çıkacam çıkamıyorum takip de dağıtıma çıktı yazıyor gelseydi bii
ne bilim şekerim daha yeniyim tecrübesizim ya heyecan yaptım işte ama akıllandım bekliycem oluruna bırakıcamGunaydın kızlar gun butun gun ev işiyle uğraştımm ya girmedik delik bırakmadım evin içinde
oku oku anca bitirebildim şimdide
Rose anacımmm çizgin belirmişş cok sevindim
valla kan testinin sonucunuda bekliyorum merakla
hayırlısıyla sende hamişler grubumuza katılıyosun
canım cok geçmiş olsun okudum ...ama şimdi iyiymiş
cok sevindimm
annelerimizz babalarımız ailelerimizz kıymetlilerimiz tabiii
Allah sağlık sıhhat versin
canımmmmmmmmmmmm canımmmmmmmm
hayırlı olsun hayırlı olsunn
cokk sevindimmmmm kızımmmmm maşallahh yaaaaa
vallaaa seırf senin yuzunden ovu testi alcamm
bu kadarr almıcam almıcam diee dedim durdumm
maşallah sana kuşum benimm kan testiinin sonucu ne zaman çıkıcak onu bekliyorum valla
ahhhh tatlım bee ben sana dedim daha gecen ay topicte pko olabilirmişim falan dedim bende kızmıştım sana
doktora gidicem dediğin zamanda bekle birascık hem yaşın ufak hem daha yeni sin acele etme azıcık vucudune musade et demiştim
olan bitene alışsın sunbal ın da dediği gibi sonra bi bakmışsın gereksiz tedavilerin içinde bulmuşsun kendini
hem evliliğin yeni hem bebek calışmaları yeni hersey yeni biras vucuduna musade et tatlım benim
Canım oh mis gibi olmuştur ellerine sağlık
Valla canım kesinlikle al derim doğru gün çalıştığını biliyosun ne bilim o yüzden ben bu ay çok umutluydum öle gün aşırı şu bu da değil üç gün çalıştım valla..
Tavsiyem ovu testini al adetin bitince de ovu de tam pozitifi görünceye kadar hiç çalışma yapma spoşun kalitesi açısından çoğalsın icee sorada üç gün çalış tamam
saolasın tatlım aynenn balerina cif gibi döndüm durdum parlattım ortalığı
valla kullanan herkes başarıya ulaştı sanki dimi ben mi yanlış biliyorum
benimde yarın son gunum
almıcam demiştim ama alıyım en güzeli
veriyim siparişini artık yorumlada yardım edersinizz
ne demiştin koyu iki cizgi yi göünce mi çalışıyoduk
İnşallah öyledir canımm telaş yapma mübarek cuma günü Rabbimden hayırlısını iste... sonuç negatif olsa bile sakın üzme kendini emi tatlım..?belkide bilmiyorum bilemiyorum inaşallh benimledir meleğim demektende kendimi alamıyorum
ne bilim şekerim daha yeniyim tecrübesizim ya heyecan yaptım işte ama akıllandım bekliycem oluruna bırakıcam
Ver ver canım sparişii.Evet canım koyu iki çizgiyi tam görünce başla sabah değerlendirebiliyosan daha iyi zaten iki gün pozitif oluyo sora silikleşiyo pozitiften sora 24 saat içinde çatlıyoya iki gün pozitif de bi günde silik günden topla 3 gün yeterliii
Canım sora bilgi olsun diye istersen benimkilerin fotosunu falanda eklerim
İnşallah öyledir canımm telaş yapma mübarek cuma günü Rabbimden hayırlısını iste... sonuç negatif olsa bile sakın üzme kendini emi tatlım..?
ne bilim şekerim daha yeniyim tecrübesizim ya heyecan yaptım işte ama akıllandım bekliycem oluruna bırakıcam
belkide bilmiyorum bilemiyorum inaşallh benimledir meleğim demektende kendimi alamıyorum
neyse artık minik kuş yapcak bişi yok
azıcık kendi haline bırak vucudunu
bide daha yeni evlisin sen nhemen böle strese girdin azıcık keyfini cıkar yahuu
bırak olurunaaa sen çalışma hesaplıcak dönemde diilsinki yawrum benim
rahat ol herseyi oluruna bırak seni ıne takibini falan yap ama doktor doktorr gezme
ayrıca daha 1 ay denemiş birine nasıl ilaç vermiş o gittiğin doktor anlamış değilim
cok sasırdımm hep 6 ay ne bilim 1 sene kendiniz deneyin sonra doktor kontrolunde falan diolardı
canım zaten gündüzleri içmiyorum onu sadece 1 tane gece yatarken içiyorum şimdi sadece folik asit kullanıyorumöyle tabi rabbim neylerse güzel eyler 9 aydır hiç isyann etmedim bugünde aynısı olucak ağlarım belki ama isyan etmem
tuğraya katılıyorum progesteron için çok erken düşük yapamdınki hiç drda baya acele etmiş tabi dr daha ii bilir
aynenn cok erken ilaç içintuğraya katılıyorum progesteron için çok erken düşük yapamdınki hiç drda baya acele etmiş tabi dr daha ii bilir
herdaim burdayız sekerim ne zman istersenkızlar çok sağolun yanımda olup destek olduğunuz ve beni aydırdığınız için
ne olursa olsun bence 1 ay denemiş biri için ilaç vermek cok garip daha önce hiç duymamıştımcanım zaten gündüzleri içmiyorum onu sadece 1 tane gece yatarken içiyorum şimdi sadece folik asit kullanıyorum
aynenn cok erken ilaç için
herdaim burdayız sekerim ne zman istersen
ne olursa olsun bence 1 ay denemiş biri için ilaç vermek cok garip daha önce hiç duymamıştım
ama yıne de karar senin tabi biz sadece fikirlerimizi söylüyorus tatlım
GÜNAYDIIIIINNNNNN
hayırlı cumalar fındık taneleriiimm
nasılsınız bakalım?
test verenler hayırlı haberlerinizi alırız inşallahhh
bedesten kız test yaptınmı sonucu bekliyoruzzz
inşallah afiyetiniz yerindedir kızlar.ölzedim siziiiiiiiiii
gunaydın tubişim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?