Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ne bilim şekerim daha yeniyim tecrübesizim ya heyecan yaptım işte ama akıllandım bekliycem oluruna bırakıcam

saolasın tatlım aynenn balerina cif gibi döndüm durdum parlattım ortalığı
valla kullanan herkes başarıya ulaştı sanki dimi ben mi yanlış biliyorum
benimde yarın son gunum
almıcam demiştim ama alıyım en güzeli
veriyim siparişini artık yorumlada yardım edersinizz
ne demiştin koyu iki cizgi yi göünce mi çalışıyoduk

Ver ver canım sparişii.Evet canım koyu iki çizgiyi tam görünce başla sabah değerlendirebiliyosan daha iyi zaten iki gün pozitif oluyo sora silikleşiyo pozitiften sora 24 saat içinde çatlıyoya iki gün pozitif de bi günde silik günden topla 3 gün yeterliii

Canım sora bilgi olsun diye istersen benimkilerin fotosunu falanda eklerim

ne bilim şekerim daha yeniyim tecrübesizim ya heyecan yaptım işte ama akıllandım bekliycem oluruna bırakıcam

neyse artık minik kuş yapcak bişi yok
azıcık kendi haline bırak vucudunu
bide daha yeni evlisin sen nhemen böle strese girdin azıcık keyfini cıkar yahuu
bırak olurunaaa sen çalışma hesaplıcak dönemde diilsinki yawrum benim
rahat ol herseyi oluruna bırak seni ıne takibini falan yap ama doktor doktorr gezme
ayrıca daha 1 ay denemiş birine nasıl ilaç vermiş o gittiğin doktor anlamış değilim
cok sasırdımm hep 6 ay ne bilim 1 sene kendiniz deneyin sonra doktor kontrolunde falan diolardı

tamamm canım cok saol

İnşallah öyledir canımm telaş yapma mübarek cuma günü Rabbimden hayırlısını iste... sonuç negatif olsa bile sakın üzme kendini emi tatlım..?

öyle tabi rabbim neylerse güzel eyler 9 aydır hiç isyann etmedim bugünde aynısı olucak ağlarım belki ama isyan etmem

tuğraya katılıyorum progesteron için çok erken düşük yapamdınki hiç drda baya acele etmiş tabi dr daha ii bilir

kızlar çok sağolun yanımda olup destek olduğunuz ve beni aydırdığınız için

canım zaten gündüzleri içmiyorum onu sadece 1 tane gece yatarken içiyorum şimdi sadece folik asit kullanıyorum

tuğraya katılıyorum progesteron için çok erken düşük yapamdınki hiç drda baya acele etmiş tabi dr daha ii bilir
aynenn cok erken ilaç için
kızlar çok sağolun yanımda olup destek olduğunuz ve beni aydırdığınız için
herdaim burdayız sekerim ne zman istersen
canım zaten gündüzleri içmiyorum onu sadece 1 tane gece yatarken içiyorum şimdi sadece folik asit kullanıyorum
ne olursa olsun bence 1 ay denemiş biri için ilaç vermek cok garip daha önce hiç duymamıştım
ama yıne de karar senin tabi biz sadece fikirlerimizi söylüyorus tatlım

Son düzenleme:

canım kafam çok karışıyor nasıl yapım bilmiyorum ki bu ay bakım ne olacak sonuç belli mi olur belkide hamile kalmışımdır bebeğim benimledir

GÜNAYDIIIIINNNNNN

hayırlı cumalar fındık taneleriiimm
nasılsınız bakalım?

test verenler hayırlı haberlerinizi alırız inşallahhh

bedesten kız test yaptınmı sonucu bekliyoruzzz

inşallah afiyetiniz yerindedir kızlar.ölzedim siziiiiiiiiii

gunaydın tubişim hoşgeldin

gunaydın tubişim hoşgeldin

hoşbuldum canımcımm...

özledim sizi yaa :) şükür işler bitti.
bugün bi kenanı sağlık ocagına götürcem bide lcw de uzun siyah bi pardesü gibi bişi var.gerçi bana kısa oluyo da
onu alıp az daha kısalttırim diyorum.onlarla ugraşırım heralde.
ooğluşa da bayramlık almak gerek :26:
bayrama 1 haftadan az kaldı onları halledeyim bari bugün de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…