Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ayy kuzum inş iyi haberlerle gelirsin.....

canım bilmiyorum bugün 4.günümdü gidim bakim dedim ne umutlu ne umutsuz

ilaç içmediysen sorun yok hamişsin sen masallah bol bol dinlen bide kan testi yaptır garanti olsun

hadi inş bugün cuma hayırlı haberler alıcaz

Günaydın kızlaarrr Kargonun yüzüne çıkamıyodum erkenden gittim kanımı verdim geldim iki saat sora alacam inşallah

canım inş çok güzel bi sonuç çıkar

ilaç içmediysen sorun yok hamişsin sen masallah bol bol dinlen bide kan testi yaptır garanti olsun

ilaç içmedim inşallah herhangi bi sorun olmaz teşekkürler allah herkese nasip etsin ..ewet kan testiyle pekiştirmem lazım

sanada günaydın canım son günlerde beni hiç görmüyosun kuzu hayırdır

görüyorum bebeğim kan vermişsin bugün şimdi okudum rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah işlerim biraz yogun benim kafa dahada yogun bu aralar

bugün mutluyum tabi şimdilik 5200 gr verdim 25 günde daha vermemmgereken çok tabee banyomu yaptım bakımlarda tamam bide bebiş haberi geldimi Allah ım daha ne olsun dimi yanee

hayırlı olsun canım allah sağlıkla doğurmayı kucağında görmeyi nasip etsin bebeğini

bugün mutluyum tabi şimdilik 5200 gr verdim 25 günde daha vermemmgereken çok tabee banyomu yaptım bakımlarda tamam bide bebiş haberi geldimi Allah ım daha ne olsun dimi yanee

hadi inşallah mutlu haberler alırsın sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur inşallah

hayırlı olsun canım allah sağlıkla doğurmayı kucağında görmeyi nasip etsin bebeğini

sağol canım inşallah ...allah isteyen herkese versin çok belirgin olmadığı için o kafama takıldı gerçi ben beklemeden hemen çektim fotoyu ilk 2-3 dk inşallah hamişimdir ve inşallah sağlıklı bir hamilelik olur

merhaba arkadaşlar
batım dündü bugün kırmızılar geldi umutlar kasıma kaldı hayırlısı inşallah herşeyin. hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum
hayırlısınla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum. bizlerede dua etmelerini rica ediyorum..

Günaydınn arkadaşlarr.. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Annem iyi ufak bir ameliyat oldu sadece.

Rosee Çok sevindim yaa Darısı başımıza inşallah. Kan sonucunu dört gözle bekliyoruzz

tatlım öğleden sonra dediler ama bilmiyorum ya sonuç negatif gelirse ufff çok karmasık bi psikoloji rüyamda test yaptım pozitiftii inş bukez rüyalar gerçeğe çıkar

bak gör rüyan gerçek çıkacak inşallah allahın izni ile bebeğin seninle benim içinde dua edermisin ben bugün ateş ölçmeye başladım 36.6 çıktı merakla diger günleri bekliyorum

geçmiş olsun canım allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin

bak gör rüyan gerçek çıkacak inşallah allahın izni ile bebeğin seninle benim içinde dua edermisin ben bugün ateş ölçmeye başladım 36.6 çıktı merakla diger günleri bekliyorum

inş olmassada yapılacak bişi yok hayırlı zamanda hayırlı evletlar versin cümlemizee olmuyor diye endişlenme çok yeni daha taammı canım sonra kendini gereksiz tedavilerin içinde bulursun

Geçmiş olsun canım..Ben de heyecanla bekliyorum açıkcası tersi çıkar mı diyee:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…