günaydın kızlar rose cim hayırlı haberlerini bekliyorum.
Eki Görüntüle 535966 Eki Görüntüle 535966 [ATT
günaydın kızlar bat tarihim bugün dün yaptığım test sizce hamilemiyim birde bi sorum var şu an çok hastayım öksürük burun akıntısı var eğer hamileysem bebeğe zararı olurmu herhangi bi ilaç filan almadım doğol yollarla iyileşmeye çalışıyorum
ayy kuzum inş iyi haberlerle gelirsin.....
günaydın kızlar bat tarihim bugün dün yaptığım test sizce hamilemiyim birde bi sorum var şu an çok hastayım öksürük burun akıntısı var eğer hamileysem bebeğe zararı olurmu herhangi bi ilaç filan almadım doğol yollarla iyileşmeye çalışıyorum
bende dayanamdım 5.gun oldu ne gelen va rne gıden sabah bi koşu eczaneden aldım testı bırasdan yapıcam :) iştekılerle heyecanlı bı bekleşiz içindeyüzzakşam da su gıbı bı akıntı geldı üşüttüm mu acaba ondan mı nedense
Günaydın kızlaarrrKargonun yüzüne çıkamıyodum erkenden gittim kanımı verdim geldim iki saat sora alacam inşallah
Geçmiş olsun tatlım büyük ihtimal hamilesin canım tebriklerr
günaydın kızlar rose cim hayırlı haberlerini bekliyorum.
sanada günaydın canım son günlerde beni hiç görmüyosun kuzu hayırdır
Sunbal canım ne zaman alacaksın sonucu
bugün mutluyum tabi şimdilik 5200 gr verdim 25 günde daha vermemmgereken çok tabee banyomu yaptım bakımlarda tamam bide bebiş haberi geldimi Allah ım daha ne olsun dimi yanee
hayırlı olsun canım allah sağlıkla doğurmayı kucağında görmeyi nasip etsin bebeğini
tatlım öğleden sonra dediler ama bilmiyorum ya sonuç negatif gelirse ufff çok karmasık bi psikoloji rüyamda test yaptım pozitiftii inş bukez rüyalar gerçeğe çıkar
geçmiş olsun canım allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesinGünaydınn arkadaşlarr.. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Annem iyi ufak bir ameliyat oldu sadece.
Rosee Çok sevindim yaa Darısı başımıza inşallah. Kan sonucunu dört gözle bekliyoruzz
bak gör rüyan gerçek çıkacak inşallah allahın izni ile bebeğin seninle benim içinde dua edermisin ben bugün ateş ölçmeye başladım 36.6 çıktı merakla diger günleri bekliyorum
hadi inşallah mutlu haberler alırsın sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur inşallah
Günaydınn arkadaşlarr.. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Annem iyi ufak bir ameliyat oldu sadece.
Rosee Çok sevindim yaa Darısı başımıza inşallah. Kan sonucunu dört gözle bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?