kızlar az önce benim krmızılar geldi banada geçmiş olsunn okdar erkenden uyandım gittim kan verdim şansa bak yaa
kızlar az önce benim krmızılar geldi banada geçmiş olsunn okdar erkenden uyandım gittim kan verdim şansa bak yaa
hadii yaaaaa üzüldüm cnm benm
hayırlısı böylemiş napalım
önümüzdeki ay yine hepbbirliktee devam edicez
umutlarımızz bitmedenn çoğalarak devam edicez hemde
canı benim herşeyde vardır bir hayır.
bak demekki gelecek ay hep beraber hamiş olucazz
yalnız bırakmadın beniii
sıkıntı yapma bidenem.
elbet gelecek o bebişş
canımm bozma sakın hemen moralini.. Rabim büyükk inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimizde...
Aaa olsun cnm :18: Kasıma nasiptir belki üzülmeee
hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah kasimde hamiş haberlerini alırız dana önce evde idrar testi yapmışmıydın kaç gün geçti bat dan belki üstüne görme gibi bişeydir
Kızlar ben çıkıyorum şimdiii
hadi güzel haberlerle gelKızlar ben çıkıyorum şimdiii
evet canım ya malesef kullanıyorum ana şuan bırakma aşamasındayım günde 1 2 tane içiyorumKimsecikler kalmamış birşey sorcaktım bende. Aranızda sigara kullanan varmıı arkideşler :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?