Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Hayırlı cumalar güzel anne aday adayları

Yeni gelenler çok olmuş hızınıza yetişemiyorum takip de zorlaşıyor git gide. Hamile olanları tebrik ederim. Bekleyen arkadaşlarımın dularını da Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin, daha çok bebek haberini alalım inşallah

kızlar az önce benim krmızılar geldi banada geçmiş olsunn okdar erkenden uyandım gittim kan verdim şansa bak yaa

kızlar az önce benim krmızılar geldi banada geçmiş olsunn okdar erkenden uyandım gittim kan verdim şansa bak yaa

canı benim herşeyde vardır bir hayır.
bak demekki gelecek ay hep beraber hamiş olucazz
yalnız bırakmadın beniii

sıkıntı yapma bidenem.
elbet gelecek o bebişş

hadii yaaaaa üzüldüm cnm benm
hayırlısı böylemiş napalım
önümüzdeki ay yine hepbbirliktee devam edicez
umutlarımızz bitmedenn çoğalarak devam edicez hemde

hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah kasimde hamiş haberlerini alırız dana önce evde idrar testi yapmışmıydın kaç gün geçti bat dan belki üstüne görme gibi bişeydir

hadii yaaaaa üzüldüm cnm benm
hayırlısı böylemiş napalım
önümüzdeki ay yine hepbbirliktee devam edicez
umutlarımızz bitmedenn çoğalarak devam edicez hemde

canı benim herşeyde vardır bir hayır.
bak demekki gelecek ay hep beraber hamiş olucazz
yalnız bırakmadın beniii

sıkıntı yapma bidenem.
elbet gelecek o bebişş

canımm bozma sakın hemen moralini.. Rabim büyükk inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimizde...

Aaa olsun cnm :18: Kasıma nasiptir belki üzülmeee

hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah kasimde hamiş haberlerini alırız dana önce evde idrar testi yapmışmıydın kaç gün geçti bat dan belki üstüne görme gibi bişeydir

saolun kızlar nasip değilmiş umutlar kasıma kaldı

Kimsecikler kalmamış birşey sorcaktım bende. Aranızda sigara kullanan varmıı arkideşler :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…