Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

günaydınnn kızlaaaarrrr
sunbal ve rosecumm inşallah kocaman kocaman değerlerler hamiş haberlerinizi alırız bugün... Bu arada cumamız da mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz dualarımız geri çevirmesin İnşallah...
benim bata son 9 güüünnnnn :18:

inş olmassada yapılacak bişi yok hayırlı zamanda hayırlı evletlar versin cümlemizee olmuyor diye endişlenme çok yeni daha taammı canım sonra kendini gereksiz tedavilerin içinde bulursun

sanki çok aceleci davranıyorum ben 1. ay olmadı diye ikinci ay hemen kontrollere başladım bu ay olmassa oluruna bırakıcam rabbim doğru zamanı bilir

İnşallah tatlım..Senin de mübarek olsun canım hayırlı haberlerini seninde alırız inş.

canım seninle batlarımız aynı benimde 9 gün kaldı nasıl hissediyorsun kendini ben bu ay belirti aramamaya söz verdim kendime

canım geçmiş olsun .Annenin iyi olmasına çok sevindim.

sunbal ve rose kan tedti vermeniz en akıllı hareket olmuş.İnş.çok iyi değerlerle dönceksiniz

canım seninle batlarımız aynı benimde 9 gün kaldı nasıl hissediyorsun kendini ben bu ay belirti aramamaya söz verdim kendime

evet cnm seninle batlarımız aynı.. ben kendimi dinliyorum ama pek bi belirtim yok açıkcası.. sadece göğüslerim biraz şiş onun dışında pek bişey hissetmiyorum.. sende varmı bişeyler..?

sunbal ve rose kan tedti vermeniz en akıllı hareket olmuş.İnş.çok iyi değerlerle dönceksiniz

İnşallah canım yaa öööff kargo yüzünden de gerildim sonucu almak için çıkacam çıkamıyorum takip de dağıtıma çıktı yazıyor gelseydi bii

Gunaydın kızlar gun butun gun ev işiyle uğraştımm ya girmedik delik bırakmadım evin içinde
oku oku anca bitirebildim şimdide
Rose anacımmm çizgin belirmişş cok sevindim
valla kan testinin sonucunuda bekliyorum merakla
hayırlısıyla sende hamişler grubumuza katılıyosun

Günaydınn arkadaşlarr.. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Annem iyi ufak bir ameliyat oldu sadece.
canım cok geçmiş olsun okudum ...ama şimdi iyiymiş
cok sevindimm
annelerimizz babalarımız ailelerimizz kıymetlilerimiz tabiii
Allah sağlık sıhhat versin
Tuğram ne yaptın bitirdin mi temizliğii
canımmmmmmmmmmmm canımmmmmmmm
hayırlı olsun hayırlı olsunn
cokk sevindimmmmm kızımmmmm maşallahh yaaaaa
vallaaa seırf senin yuzunden ovu testi alcamm
bu kadarr almıcam almıcam diee dedim durdumm
maşallah sana kuşum benimm kan testiinin sonucu ne zaman çıkıcak onu bekliyorum valla
sanki çok aceleci davranıyorum ben 1. ay olmadı diye ikinci ay hemen kontrollere başladım bu ay olmassa oluruna bırakıcam rabbim doğru zamanı bilir
ahhhh tatlım bee ben sana dedim daha gecen ay topicte pko olabilirmişim falan dedim bende kızmıştım sana
doktora gidicem dediğin zamanda bekle birascık hem yaşın ufak hem daha yeni sin acele etme azıcık vucudune musade et demiştim
olan bitene alışsın sunbal ın da dediği gibi sonra bi bakmışsın gereksiz tedavilerin içinde bulmuşsun kendini
hem evliliğin yeni hem bebek calışmaları yeni hersey yeni biras vucuduna musade et tatlım benim

Son düzenleme:

bencede çünkü 30 ysına kadar 1 yıl süre veriorlar acele etmemk lazım 12 ay içinde olma ihtimali %85 canım

rose mun bi testi var pozitif ben olmadığım için gittim verdim inş hayırlı habrler veririz size

inş diorummmm bu ay benim ayımdır

günaydın tuğracım hadi geçmiş olsun güle güle otur inş

saol cnm benmm
valla savsakla savsakla aman hamişmiyim falan derken 2 gun erken geldi bide ağrık oldu ancaa dun giriştim hallettim her tarafıı
ohh içim ferahladı vallaa insan evini temizleyince bi mutluluk sarıyo etrafını hahahaa
sen naptın yawrum ?

evet cnm seninle batlarımız aynı.. ben kendimi dinliyorum ama pek bi belirtim yok açıkcası.. sadece göğüslerim biraz şiş onun dışında pek bişey hissetmiyorum.. sende varmı bişeyler..?
yok şekerim hiç belirtim sadece bugün yataktan kalkmak çok zor geldi gözümü kapattığım anda uyuyorum hakkımıza hayırlısı olsun ben ateş ölçmeye başladım canım sende dene istersen

Canım oh mis gibi olmuştur ellerine sağlık

Valla canım kesinlikle al derim doğru gün çalıştığını biliyosun ne bilim o yüzden ben bu ay çok umutluydum öle gün aşırı şu bu da değil üç gün çalıştım valla..
Tavsiyem ovu testini al adetin bitince de ovu de tam pozitifi görünceye kadar hiç çalışma yapma spoşun kalitesi açısından çoğalsın icee sorada üç gün çalış tamam

ben ha şimdi geldi ha gelecek derken 4. günü buldum ebbicimin sonucundan sonra direkt kan testi vermeye karar verdim ve bakalım sonucu görücez sevinçmi yıkımmı

yok şekerim hiç belirtim sadece bugün yataktan kalkmak çok zor geldi gözümü kapattığım anda uyuyorum hakkımıza hayırlısı olsun ben ateş ölçmeye başladım canım sende dene istersen

bende bikaç gündür erken yatıyorum ama bunları belirti olarak saymıyorum ben yaa çünkü 1 yıldır hep aynı belirtilerim yaşıyorumm bebiş halen yok ortada.. hayırlısı bakalımm...

roseeeeeeeeee kuzumm sen çıkamıyosan kan verdiğin yeri arayıp telefonla öğrensene...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…