geçmiş olsun canım allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin
Amin canım aminn sağol..
inş olmassada yapılacak bişi yok hayırlı zamanda hayırlı evletlar versin cümlemizee olmuyor diye endişlenme çok yeni daha taammı canım sonra kendini gereksiz tedavilerin içinde bulursun
günaydınnn kızlaaaarrrr
sunbal ve rosecumm inşallah kocaman kocaman değerlerler hamiş haberlerinizi alırız bugün... Bu arada cumamız da mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz dualarımız geri çevirmesin İnşallah...
benim bata son 9 güüünnnnn :18:
günaydınnn kızlaaaarrrr
sunbal ve rosecumm inşallah kocaman kocaman değerlerler hamiş haberlerinizi alırız bugün... Bu arada cumamız da mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz dualarımız geri çevirmesin İnşallah...
Günaydınn arkadaşlarr.. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Annem iyi ufak bir ameliyat oldu sadece.
Rosee Çok sevindim yaa Darısı başımıza inşallah. Kan sonucunu dört gözle bekliyoruzz
canım seninle batlarımız aynı benimde 9 gün kaldı nasıl hissediyorsun kendini ben bu ay belirti aramamaya söz verdim kendime
canım geçmiş olsun .Annenin iyi olmasına çok sevindim.
sunbal ve rose kan tedti vermeniz en akıllı hareket olmuş.İnş.çok iyi değerlerle dönceksiniz
canım cok geçmiş olsun okudum ...ama şimdi iyiymişGünaydınn arkadaşlarr.. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Annem iyi ufak bir ameliyat oldu sadece.
canımmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmTuğram ne yaptın bitirdin mi temizliğii
ahhhh tatlım bee ben sana dedim daha gecen ay topicte pko olabilirmişim falan dedim bende kızmıştım sanasanki çok aceleci davranıyorum ben 1. ay olmadı diye ikinci ay hemen kontrollere başladım bu ay olmassa oluruna bırakıcam rabbim doğru zamanı bilir
sanki çok aceleci davranıyorum ben 1. ay olmadı diye ikinci ay hemen kontrollere başladım bu ay olmassa oluruna bırakıcam rabbim doğru zamanı bilir
günaydınnn kızlaaaarrrr
canım geçmiş olsun .Annenin iyi olmasına çok sevindim.
sunbal ve rose kan tedti vermeniz en akıllı hareket olmuş.İnş.çok iyi değerlerle dönceksiniz
günaydın tuğracım hadi geçmiş olsun güle güle otur inş
yok şekerim hiç belirtim sadece bugün yataktan kalkmak çok zor geldi gözümü kapattığım anda uyuyorum hakkımıza hayırlısı olsun ben ateş ölçmeye başladım canım sende dene istersenevet cnm seninle batlarımız aynı.. ben kendimi dinliyorum ama pek bi belirtim yok açıkcası.. sadece göğüslerim biraz şiş onun dışında pek bişey hissetmiyorum.. sende varmı bişeyler..?
rose mun bi testi var pozitif ben olmadığım için gittim verdim inş hayırlı habrler veririz size
İnşallah canım yaa öööff kargo yüzünden de gerildim sonucu almak için çıkacam çıkamıyorum takip de dağıtıma çıktı yazıyor gelseydi bii
saol cnm benmm
valla savsakla savsakla aman hamişmiyim falan derken 2 gun erken geldi bide ağrık oldu ancaa dun giriştim hallettim her tarafıı
ohh içim ferahladı vallaa insan evini temizleyince bi mutluluk sarıyo etrafını hahahaa
sen naptın yawrum ?
yok şekerim hiç belirtim sadece bugün yataktan kalkmak çok zor geldi gözümü kapattığım anda uyuyorum hakkımıza hayırlısı olsun ben ateş ölçmeye başladım canım sende dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?