Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

arkadaşlar test negatif ben kasım topiğine geçiorum . pekte umutlanmıştım yaa ha deyınce olmuyormuş bebk meğerse ...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hepinizeeCanım bu ay üçüncü denememizdi ovu testinin yardımı oldu galibaa

benimde adet olmama 6 gün var ben pek ümitli değilim dün ovulasyon testi aldım bende inş umduğum gibi olmazda kullanmak zorunda olmam inş testleri

kızlar doktor bana bu ay olmazsa artık aşılama yaparız dedi daha önce aşılama yaptıran var mı aranızda nasıl oluyo bilginiz var mı???

Son düzenleme:
Kızlar ben geldiiim şükür değerim 77,63 çıktııı
oyyy maşallahhh
cok tebrik ederim canm
Hayırlısıyla kucağınada almayı nasipetsin Rabbim
yaaaa ben acemiyim bebeğimm tabikiside senin tahimin doğru cıkıcakk
bennn bu sefer 120 diorum bendee
sana yakın bi tahminde bulunıyım bai rose da cok atmışımm
cehalet bacım neylersin..hahaha
hahaha tatlım okadar emindikki
bide cıkıcak değer hakkında tahmin yaptıkk
coksevindim senin adınaa cokkkk
Allah bizede nasip etsin kasım ayında

tuğracım nasılsın canım az önce yazdım kimse cevap vermedi bana doktor bu ay olmazsa aşılama yaparız dedi bana nasıl oluyo bilgin var mı?

aşılaama konusunda hiçbir bilgim yok tatlım sorunu okudum
keşke bişeyler bilseydimde içini ferahlatabilseydim
bu kaçıncı ayın canm deneme de?

tuğracım nasılsın canım az önce yazdım kimse cevap vermedi bana doktor bu ay olmazsa aşılama yaparız dedi bana nasıl oluyo bilgin var mı?

spermler yıkanıyo ii olanlar rahime bırakılıo yumoşları döllemesi bekleniyooo

sana özelden mesaj atıyorum bi link buldumorda kısa ve net yazıyo ne olduğu tamam mı hayatım ordan bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…