Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

güzel değerin cnm bnmde 4 gün kala adetime 114 idi :) sağlıklı olduklarını gösterio bu değerler folik asit kullan mtlaka cnm

Devam ediyorum tatlım..Bayramdan sora gidecem tekrar bakalım hayırlısı inşallah.Rabbim isteyen herkese versin özellikle bu topiğin hatunlarınaa

ben çıkıyorum kızlar anneciğime gidicem orda kalcaz bu akşam fırsat bulursam girerim öptüm sizi sağlıcakla ve hamiş kalın

acayip derecede midem bulanıyor kızlar mide bulantısını ne geçirir.

canım ben ibrahim sarçoğlunun sitesinden okudugumda tesadufenn gördumm hmılelıkte mıde bulantsıı için bı çay kekigi yarım cay bardagı suyla karıstırp çiğnedmen yutucakmsıın hemn kesiyomus mıde bılantsınııı ama suyu cok fazla koyaycakmsınkı dha fazl amıden bulanmasın dıee

kızlar moralim çok bozuk ebemi aradım kanda gebelik gözükmüyor dedi bayramdan sonra gel tekrar bakalım dedi o zaman bu hamilelik testleri doğru değilmi canım sıkıldı ya hayırlısı buymuş demek ki.

Değerinin kaç olduğunu sordun mu? Bazıları 20 küsürlere bile negatif diyebiliyor da onun için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…